- 17 Ekim 2022
- 82
- 163
- 8
- 31
- Konu Sahibi unexpectedd
-
Antidepresanlar uyku ve bir çok yan etki yapıyor bir dönem kullanıp bıraktımTedavi olup evlenmek mantikli olan
Bu yıl doktoraya yeni başladım. Kendimi bildim bileli hep bir yetiştiremeyeceğim korkusu oluyort. Haliyle bir işe başlayınca ya da bir proje olunca benim hayatım duruyor. Dışarı çıkmak eve misafir gelmesini kesinlikle istemiyorum. Annem çoğu konuda destekçim temizlik yemek çamaşırı böyle zamanlarımda üstlenir. Hatta gerginliklerime bile tahammülmediyor. Doktora bittiğinde otuzların ortasında olacağım. Evlilik hayatının bir sürü getirceği ekstra sorumluluk da olacak korkusuyla hayatıma kimseyi dahil etmiyorum çünkü evlilik bekleniyor. Bu şartlarda evlilik yapsam da yürüyeceğini çok düşünmüyorum,siz ne düşünüyorsunuz ?Sorun olunca kafama çok takılıyor. Yaptığım işe konsantre olamıyorum. Evlilik içinde yaşayacağım sorun akademik kariyerime maal olabilir, korkuyorum. Doktoramın bitmesini bekleyip evlenmek mantıklı mı ?
Antidepresanlar uyku ve bir çok yan etki yapıyor bir dönem kullanıp bıraktım
Hayır görmüyorumHerhangi baska bir terapi görüyormusunuz yoksa hicbirsey mi?
Hayır görmüyorum
kendi kendinize pat diye mi bıraktınızAntidepresanlar uyku ve bir çok yan etki yapıyor bir dönem kullanıp bıraktım
Tedavinizi olun, evlenmeyecekseniz bile böyle yaşamak zor kendimden biliyorum.Bu yıl doktoraya yeni başladım. Kendimi bildim bileli hep bir yetiştiremeyeceğim korkusu oluyort. Haliyle bir işe başlayınca ya da bir proje olunca benim hayatım duruyor. Dışarı çıkmak eve misafir gelmesini kesinlikle istemiyorum. Annem çoğu konuda destekçim temizlik yemek çamaşırı böyle zamanlarımda üstlenir. Hatta gerginliklerime bile tahammülmediyor. Doktora bittiğinde otuzların ortasında olacağım. Evlilik hayatının bir sürü getirceği ekstra sorumluluk da olacak korkusuyla hayatıma kimseyi dahil etmiyorum çünkü evlilik bekleniyor. Bu şartlarda evlilik yapsam da yürüyeceğini çok düşünmüyorum,siz ne düşünüyorsunuz ?Sorun olunca kafama çok takılıyor. Yaptığım işe konsantre olamıyorum. Evlilik içinde yaşayacağım sorun akademik kariyerime maal olabilir, korkuyorum. Doktoramın bitmesini bekleyip evlenmek mantıklı mı ?
Anksiyete hastasıyım ! Bunu bı kere hastalık olarak kendinize kabul etmeyin bu tedavi edilebilen olumsuz dusunceler çerçevesinde oluşan düşünce bozukluğu.Bende çok uzun süredir ilaç kullanıyorum evlendim iki çocuğum var.Terapiler kendini yönetebilme düşüncelerini değiştirebilme alışkanlığı edindiğimiz de herşey çok kolay oluyor.Sosyallesmekden korkmayın ve eve kapanmayın en fazla ne olabilir ki dusuncesiyle sürekli üzerine gidinBu yıl doktoraya yeni başladım. Kendimi bildim bileli hep bir yetiştiremeyeceğim korkusu oluyort. Haliyle bir işe başlayınca ya da bir proje olunca benim hayatım duruyor. Dışarı çıkmak eve misafir gelmesini kesinlikle istemiyorum. Annem çoğu konuda destekçim temizlik yemek çamaşırı böyle zamanlarımda üstlenir. Hatta gerginliklerime bile tahammülmediyor. Doktora bittiğinde otuzların ortasında olacağım. Evlilik hayatının bir sürü getirceği ekstra sorumluluk da olacak korkusuyla hayatıma kimseyi dahil etmiyorum çünkü evlilik bekleniyor. Bu şartlarda evlilik yapsam da yürüyeceğini çok düşünmüyorum,siz ne düşünüyorsunuz ?Sorun olunca kafama çok takılıyor. Yaptığım işe konsantre olamıyorum. Evlilik içinde yaşayacağım sorun akademik kariyerime maal olabilir, korkuyorum. Doktoramın bitmesini bekleyip evlenmek mantıklı mı ?
kendi kendime bırakmadım tabii ki doktor kontrolünde. Ders çalışamayacak düzeyde bir uykuydu. 1 yıl önce hayatımda biri vardı evlilik korkumdan ayrıldımkendi kendinize pat diye mi bıraktınız
birde böyle bir aday var mı ki bu soruyu sordunuz
tedavi olmadan evlenmeyin ve yok uyku yapıyor bilmemne diye de tedavi bırakılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?