Anksiyete hastasıyım evlilik için doğru zaman hangisi ?

Doktora sureci basli basina stresli bir donem, en azindan bende durum oyleydi. Yaptigim isten baska hicbirsey yoktu hayatimda, gunduz gece kavrami olmayan anksiyetesi tavan yapmis, asiri mutsuz ve umitsiz bir varlik olmustum. Antidepresan kullanmasam hayatta mucadele edemezdim hayatla.

Bu doktorayi, hergun gidilen is gibi goremedigin, keyif alamadigin surece, evlilik olayini kesinlikle unut.

Ama herseyden once bir uzmana git, evlenmemis olsan bile reddedilebilecek olan makalen olursa sinirden kendini yemeni engellersin.

Anksiyetem sizin dediğiniz gibi bazı zamanlarda tavan yapıyor. Gecem gündüzüme karşıyor. İlaçlar da beni sersemletiyor kararsızım

Terapiler bütçemin çok üstünde sadece ilaçlarda sadece sersemletiyor

Terapistler çok pahalı

Tani parayı terapiste vermeyip ne yapmayı düşünüyorsun konu sahibesi? Yazdıklarına bakılırsa sosyal hayatın yok mutsuzsun, sevdiğim biri vardı bu yüzden ayrıldım diyorsun , hayatın durmuş şekilde parayı bu konuya vermeyip ne yapacaksın?? Parası neyse ver, düzgün bir doktora git mutlaka burdan başka tavsiye çıkmaz.

Asgari ücretin altında bir maaşla çalışıyorum.

Asgari ücretin altında bir maaşla çalışıyorum.

Konu sahibesi yardımcı olmamız için ailenle mi yaşıyorsun tek mi?
Mesleğin nedir ne mezunusun, master diploman var madem neden asgari ücret altı işte çalışıyorsun, ne işi bu? Doktora gelirini ne kadar artıracak, doktoradan sonra ne iş yaacaksın?
Burayı konuşsak daha mantıklı olur bence, her şeyden önce gelirini artırmayı hedeflemelisin bence. BU şekilde hayatta kalman zor.

Ailemle yaşıyorum. Ücretli öğretmenlik yapıyorum

evliyken doktora yapılmıyor mu : ) e yap doktoranı bitir o yaştan sonra da burda evlenemedim evlat sahibi olamadım diye ağlarsın artık, kariyer evliyken de yapılıyor kendimden biliyorum ama kariyer yüzünden hayatı erteleyince kariyer sana nur topu gibi bir evlat ve bir eş vermiyor... Anksiyetenin bu derecesi çok anormal ve korkunç görünüyor, tedavi olmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…