- 2 Mayıs 2019
- 868
- 1.477
- 113
- Konu Sahibi life without anxiety
-
Ben de hep hasteneleri geziyor doktorlara inanmıyordum eski zamanlar geldi aklıma. Aynı bölümden de birkaç farklı doktora gidiyordum. Şimdi nasıl oldunuz acaba?İletişime geçelim okadar benzer şeyler yaşıyoruz ki belki bir yardımımız olur birbirimize bana msj at lütfen mutlaka konuşalım bende usandım yıldım bıktım artık bundan
Baş edemiyorum maalesef sakınliyor gibi oluyorum ama olaylar üst üste gelince anksiyeteye tutuyor taşikardı bile yaptı sağolsun. Tek yapabildiğim şey nefes egzersizleri ama psikolojik destek de önemli tabi alsak fena olmazAnksiyete ile nasıl baş ediyorsunuz yoldaşlarım...
Düzenli kontrol yapmak lazım. Her ne oluyorsa stresten , üzüntüden oluyor zaten. Kendinize ve kalbinize dikkat edin.Baş edemiyorum maalesef sakınliyor gibi oluyorum ama olaylar üst üste gelince anksiyeteye tutuyor taşikardı bile yaptı sağolsun. Tek yapabildiğim şey nefes egzersizleri ama psikolojik destek de önemli tabi alsak fena olmaz
Stress ve üzüntü zaten gülüm hepsi bitse geçse zaten olmayacak kararsam düşünmeye itiyorDüzenli kontrol yapmak lazım. Her ne oluyorsa stresten , üzüntüden oluyor zaten. Kendinize ve kalbinize dikkat edin.
Geçmiş olsun. Ben de bir süre kötü hissetmeye başladım daha sonra kalbimde teklemeler hissettim. Doktor zararsız dedi ama ek atımlar fazla çıkmıştı. İlaç 1 ay kullandım ama nefes darlığı yaptı ek atımlar da azalmadı, başka bir ilaca geçirdi ama kullanmaya da çekiniyorum. Sizin kalp atışlarınız normalde döndü mü? Kalp ilacı mı yoksa antidepresan tarzı bir ilaç mı kullandınız?Ben ilaç tedavisi gördüm ve artık kullanmıyorum.
Atak gelse bile çabucak aklım başka şeylere kayıyor.
İlaç tedavisi şart diye düşünüyorum, çünkü bedene de vurmaya başlıyor ilerleyince.
Bende ritim bozukluğu yapmıştı, beyinden gelen elektrik akımı ve kalp arasında uyumsuzluk olduğunu duymuştum ya da onun gibi bir şey söylemişti doktor bana.
Nabzınız arttığında terleme de oluyor muydu sizde? Nabzım çok artıyor doktor muayenesi iyi çıktı ama nabız artışı devam ediyorBaş edemiyorum maalesef sakınliyor gibi oluyorum ama olaylar üst üste gelince anksiyeteye tutuyor taşikardı bile yaptı sağolsun. Tek yapabildiğim şey nefes egzersizleri ama psikolojik destek de önemli tabi alsak fena olmaz
Yok canım terleme olmuyor panik oluyorum çünkü carpıntı boğazıma kadar hissediyordum bayadır olmuyorNabzınız arttığında terleme de oluyor muydu sizde? Nabzım çok artıyor doktor muayenesi iyi çıktı ama nabız artışı devam ediyor
Beddua niyetine geçebilir gerçekten o kadar berbat.Valla baş edemiyorum. Sanırım yıllar sonra onunla yaşamayı öğreniyorum. Çünkü gitmiyor. Azalıp arttığı dönemler oluyor. Birine beddua edilecekse sanırım anksiyete bozukluğu yaşasın demek iyi olur
Merhaba hâlâ ilaç kullanıyor musunuz acaba? Nasılsınız?2010 yılında başladı o zamandan beri var çok yoğun dönemlerim oldu hayatımı olumsuz etkilediği berbat günler terapi aldım hayatımda bu olsa da nasıl yaşanılırı öğretti terapi bana
İyiyim hamdolsun düşük dozda kullanıyorum ara ara bırakıyorumMerhaba hâlâ ilaç kullanıyor musunuz acaba? Nasılsınız?
Şuan kaç mg kullanıyorsunuz, doktor kontrolünde mi bırakıyorsunuz ve anksiyete için mi yoksa panikatak için mi kullanıyorsunuz acaba?İyiyim hamdolsun düşük dozda kullanıyorum ara ara bırakıyorum
10 mg paxera doktorumla irtibat halinde oluyorum hem panik hem anksiyete onlar ikisi birlikte çünkü yoğun anksiyete sonrası panik atak da oluyor ya geneldeŞuan kaç mg kullanıyorsunuz, doktor kontrolünde mi bırakıyorsunuz ve anksiyete için mi yoksa panikatak için mi kullanıyorsunuz acaba?
Bunu çoğu aile yapıyor zaten bu anlattığın anksiyete durumuna mı giriyormuşÜstümü değiştirince ya da odada özel bir işim olduğunda kapımı hep kitlerim. Babam, abim kapıyı hep tıklayarak gelir odama. Ama annem bu konuda dikkatsiz.
Yok hayır anksiyete değil bu tabiki. Sadece seslere karşı aşırı hassasiyetim var içerde çok sesli konuşuyorlardı ben uyurken. Öyle her saçma sapan şeye anksiyete diyemeyiz. Bazı tetikleyici şeyler var benim için.Bunu çoğu aile yapıyor zaten bu anlattığın anksiyete durumuna mı giriyormuş
Anladım şifalar dilerim10 mg paxera doktorumla irtibat halinde oluyorum hem panik hem anksiyete onlar ikisi birlikte çünkü yoğun anksiyete sonrası panik atak da oluyor ya genelde
Teşekkür ederimAnladım şifalar dilerimumarım daha iyi olursunuz. Benim yaşadığım durum anksiyete değil gibi görünüyor çok ağır belirtiler yaşıyorum çünkü.
Birkaç haftadır psikiyatri için randevu bekliyorum. 10 mg antidepresan kullandım 1 ay boyunca. Ama ilacım bitti. Tekrar gitmem gerekiyor. Durumum hiç iyi görünmüyor. 5-6 yıl boyunca kendimi bastırıp ilaç kullanmayı reddettim.Teşekkür ederimsize de çok geçmiş olsun sizin durumunuz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?