Anksiyete korkular😔

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
Merhaba kızlar bebek için ilacı bıraktım benim yine artmaya başladı korkular düşünceler. Nasıl kurtulucam bu durumdan tamamen lütfen yardım edin

Merhaba kızlar bebek için ilacı bıraktım benim yine artmaya başladı korkular düşünceler. Nasıl kurtulucam bu durumdan tamamen lütfen yardım edin
Kendinizi boş bırakmayın sizi oyalayacak bir şeylerle uğraşmaya çalışın.kitap okuyun , resim yapın seviyorsaniz pasta börek yapıp misafir çağırın .
Bir de nacizane tavsiyem kitap okumaya karar verirseniz, simyaci ile başlayın . İyi gelecegini düşünüyor ve ümit ediyorum .

Ben maalesef ailemden uzakta gurbette yaşıyorum. Tanıdıklarım var ama malesef komşu arkadaş konusunda sıkıntılıyım biraz

Ben maalesef ailemden uzakta gurbette yaşıyorum. Tanıdıklarım var ama malesef komşu arkadaş konusunda sıkıntılıyım biraz
O zaman değişik hobiler edinmeye çalışın kendinize. Yagli boya tabloları var . Resim yeteneği olmasına gerek yok. Boyanacak yerler numaralı ve her rengin numarası üzerinde yazıyor.
Ya da oyuncak örgüler yapabilirsiniz

Etamin işleme yapıyorum

Bende öyle böyle dorduncu ayı bitirdim ama kafam bı gidip bı geliyor geçen ay psikiyatriste gittim şurup ve damla verdi ...damlayı kullanmadım ama şurup bitkiselmis kullandım rahatlamıştım hafiften şimdi şurup bitti yine dengesizlestim

Sizin ne gibi sıkıntılarınız var

Hepinize geçmiş olsun bnde panik atak hastasiyim bu illetten bi türlü kurtulamıyoruz ansızın geliyor.sizlerde de çarpıntı sıkıntı delirecekmiş hissi oluyormu

En çok neden korkuyorsunuz mesela
Ya benimki daha çok tekrar atak geçirir miyim korkusu ya bi daha olursa diye.o yüzden ev en güvenliği yer geliyor bana.o an geldi mi annemi yanında istiyorum.aileme bişey olursa bn malarım diye düşünüyorum hep.onlari kaybetmekten çok korkuyorum.sanki hep böyle kalacakmışım duzelmeyecekmisim gibi geliyor sizde nasil

Benim de sevdiklerimi kaybetöe korkusu var. Televizyonda internette kötü bişey okusam görsem. Sanki benimde başıma gelecekmiş gibi hissediyorum korkuyorum

Bende de vardı çok hala var...Hangi şehirdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…