Kendinizi boş bırakmayın sizi oyalayacak bir şeylerle uğraşmaya çalışın.kitap okuyun , resim yapın seviyorsaniz pasta börek yapıp misafir çağırın .Merhaba kızlar bebek için ilacı bıraktım benim yine artmaya başladı korkular düşünceler. Nasıl kurtulucam bu durumdan tamamen lütfen yardım edin
Ben maalesef ailemden uzakta gurbette yaşıyorum. Tanıdıklarım var ama malesef komşu arkadaş konusunda sıkıntılıyım birazKendinizi boş bırakmayın sizi oyalayacak bir şeylerle uğraşmaya çalışın.kitap okuyun , resim yapın seviyorsaniz pasta börek yapıp misafir çağırın .
Bir de nacizane tavsiyem kitap okumaya karar verirseniz, simyaci ile başlayın . İyi gelecegini düşünüyor ve ümit ediyorum .
O zaman değişik hobiler edinmeye çalışın kendinize. Yagli boya tabloları var . Resim yeteneği olmasına gerek yok. Boyanacak yerler numaralı ve her rengin numarası üzerinde yazıyor.Ben maalesef ailemden uzakta gurbette yaşıyorum. Tanıdıklarım var ama malesef komşu arkadaş konusunda sıkıntılıyım biraz
Etamin işleme yapıyorumO zaman değişik hobiler edinmeye çalışın kendinize. Yagli boya tabloları var . Resim yeteneği olmasına gerek yok. Boyanacak yerler numaralı ve her rengin numarası üzerinde yazıyor.
Ya da oyuncak örgüler yapabilirsiniz
Sizin ne gibi sıkıntılarınız varBende öyle böyle dorduncu ayı bitirdim ama kafam bı gidip bı geliyor geçen ay psikiyatriste gittim şurup ve damla verdi ...damlayı kullanmadım ama şurup bitkiselmis kullandım rahatlamıştım hafiften şimdi şurup bitti yine dengesizlestim
Karışık Anksiyete panik bozukluk depresiflikSizin ne gibi sıkıntılarınız var
Korkularınız mı varKarışık Anksiyete panik bozukluk depresiflik
Bende nefesim kesiliyor sankiHepinize geçmiş olsun bnde panik atak hastasiyim bu illetten bi türlü kurtulamıyoruz ansızın geliyor.sizlerde de çarpıntı sıkıntı delirecekmiş hissi oluyormu
Size de çok geçmiş olsun.illet bi hastalık.ne yazık ki başına gelmeyen anlamıyor dışardan konuşması çok kolaySıkıntı oluyor
Bende nefesim kesiliyor sanki
Amin rabbim cümlemizi şifa versin.Size de çok geçmiş olsun.illet bi hastalık.ne yazık ki başına gelmeyen anlamıyor dışardan konuşması çok kolay
Kesinlikle sizin kaygılarınız Korkularınız varmıSize de çok geçmiş olsun.illet bi hastalık.ne yazık ki başına gelmeyen anlamıyor dışardan konuşması çok kolay
Evet tabikide oluyor maalesefKesinlikle sizin kaygılarınız Korkularınız varmı
En çok neden korkuyorsunuz meselaEvet tabikide oluyor maalesef
Ya benimki daha çok tekrar atak geçirir miyim korkusu ya bi daha olursa diye.o yüzden ev en güvenliği yer geliyor bana.o an geldi mi annemi yanında istiyorum.aileme bişey olursa bn malarım diye düşünüyorum hep.onlari kaybetmekten çok korkuyorum.sanki hep böyle kalacakmışım duzelmeyecekmisim gibi geliyor sizde nasilEn çok neden korkuyorsunuz mesela
Benim de sevdiklerimi kaybetöe korkusu var. Televizyonda internette kötü bişey okusam görsem. Sanki benimde başıma gelecekmiş gibi hissediyorum korkuyorumYa benimki daha çok tekrar atak geçirir miyim korkusu ya bi daha olursa diye.o yüzden ev en güvenliği yer geliyor bana.o an geldi mi annemi yanında istiyorum.aileme bişey olursa bn malarım diye düşünüyorum hep.onlari kaybetmekten çok korkuyorum.sanki hep böyle kalacakmışım duzelmeyecekmisim gibi geliyor sizde nasil
Bende de vardı çok hala var...Hangi şehirdesiniz?Ya benimki daha çok tekrar atak geçirir miyim korkusu ya bi daha olursa diye.o yüzden ev en güvenliği yer geliyor bana.o an geldi mi annemi yanında istiyorum.aileme bişey olursa bn malarım diye düşünüyorum hep.onlari kaybetmekten çok korkuyorum.sanki hep böyle kalacakmışım duzelmeyecekmisim gibi geliyor sizde nasil
Aynen canim bendeBenim de sevdiklerimi kaybetöe korkusu var. Televizyonda internette kötü bişey okusam görsem. Sanki benimde başıma gelecekmiş gibi hissediyorum korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?