hastalık korkunuz var mıArkadaşlar merhaba ben uzun zamandır depresyon panik atak anksiyete ve Okb var kısa süreli iyi oluyorum sonra yine aynı 8 senedir ilaç kullanıyorum çok sıkıldım artık sürekli çıldırma korkusu yaşıyorum hayattan zevk almıyorum duygu durumum çok değişiyor bu da beni yoruyor.Benim gibi uzun zamandır bu sıkıntıları yaşayan var mı ?
Hastalık korkum şöyle bipolar şizofren veya psikoz muyum diye ya da hastalığım bunlara döner mi diye çok korktum uzun yıllar şizofren olma korkusuyla yaşadımhastalık korkunuz var mı
böyle bir şeyiniz olsa psikiyatri doktoru fark ederdi diye düşünüyorum.Hastalık korkum şöyle bipolar şizofren veya psikoz muyum diye ya da hastalığım bunlara döner mi diye çok korktum uzun yıllar şizofren olma korkusuyla yaşadım
terapi alıyor musunuzHastalık korkum şöyle bipolar şizofren veya psikoz muyum diye ya da hastalığım bunlara döner mi diye çok korktum uzun yıllar şizofren olma korkusuyla yaşadım
Evet doktorumda aynı şeyi söylüyor ama yine de çok korkuyorum cilirmaktan birçok ağır travma da geçirdimböyle bir şeyiniz olsa psikiyatri doktoru fark ederdi diye düşünüyorum.
Bir ara düzenli aldım ama duzelmeyince bıraktımterapi alıyor musunuz
ne kadar süreBir ara düzenli aldım ama duzelmeyince bıraktım
9 10 ayne kadar süre
peki doktorlarınız sizin durumunuz hakkında ne diyor. bu korkularınızdan bahstmişsinizdir9 10 ay
Şizofreni bipolar psikoz olmadığımı soyluyorlarpeki doktorlarınız sizin durumunuz hakkında ne diyor. bu korkularınızdan bahstmişsinizdir
tamam yani doktorların dedikleri içinizi rahatlamıyor mu o zaman?Şizofreni bipolar psikoz olmadığımı soyluyorlar
Malesef elimde olmadan atak geciriyorumtamam yani doktorların dedikleri içinizi rahatlamıyor mu o zaman?
Maya nasıl oldunArkadaşlar merhaba ben uzun zamandır depresyon panik atak anksiyete ve Okb var kısa süreli iyi oluyorum sonra yine aynı 8 senedir ilaç kullanıyorum çok sıkıldım artık sürekli çıldırma korkusu yaşıyorum hayattan zevk almıyorum duygu durumum çok değişiyor bu da beni yoruyor.Benim gibi uzun zamandır bu sıkıntıları yaşayan var mı ?
Çok kötüyüm çok öyle bir şey yaşadım ki 4 senedir baktığım kedim öldü o benim çocuğumduMaya nasıl oldun
Başın Saolsun Benimde köpegim öldü 15 gün önce hemde sokakta eşimin yanında sokak köpeği tarafından boynunu parçalamış eşim alamamış ben de berbat durumdayımÇok kötüyüm çok öyle bir şey yaşadım ki 4 senedir baktığım kedim öldü o benim çocuğumdu
Başınız sağolsun sizinde acınızı anlıyorum aynı acıyı yaşıyorum ve psikolojik rahatsızlıklarimiz varken bu süreç daha zor geçiyorBaşın Saolsun Benimde köpegim öldü 15 gün önce hemde sokakta eşimin yanında sokak köpeği tarafından boynunu parçalamış eşim alamamış ben de berbat durumdayım
Teşekkür ederim. Çok zor bana terapi gibi geliyordu Bende tam toparlıyorum derken düşüşe geçtimBaşınız sağolsun sizinde acınızı anlıyorum aynı acıyı yaşıyorum ve psikolojik rahatsızlıklarimiz varken bu süreç daha zor geçiyor
Ben de cok kotuyum arkadaslarTeşekkür ederim. Çok zor bana terapi gibi geliyordu Bende tam toparlıyorum derken düşüşe geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?