• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete panik bozukluk ve bebek isteği..

Merhabalar ben yoğun kaygı bozukluğu yaşayan biri olarak derdimi anlatmaya geldim. Bu illet yüzünden hicbirsey den zevk alamıyorum asla mutlu olamıyorum. 1 senedir evliyim ve bu süreçte eşim yanımda olmasına rağmen ona da hayatı zehir ettim diye kendimi yiyip bitiriyorum. Sonra aklıma ya benden artık bıkar ve ayrılırsa düşüncesi geliyor kötü oluyorum. Geceleri uyku nedir bilmiyorum inanın ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim. Kulağımdan çıt çıt sesler geliyor internette okudum bunun bir tedavisi yok dediler ve bu beni daha da fazla gerdi korkuya itti. Hayatım boyunca ben bununla nasıl yaşayacağım diye kendimi yiyip bitiyorum. Bir yandan da bebeğim olsun istiyorum anne olmak istiyorum ama böyle olduğum müddetçe çocuk nasıl olucak onu da bilmiyorum. Hiç korunmama ma rağmen hamile kalamadim. Buna da çok kafa yoruyorum umarım en sonunda delirmem. Lütfen bana akıl verin bu şekilde nasıl yaşayacağım ?
Ocakta yazmışsın . Şuan ne alemdesin var mı bebek ☺️

Back