• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete Problemi ve Aşk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Şöyle ki kızlar ailem sorunlu buraya defalarca konu açtım babam içki içip çalışmayan sorumsuz biri evde cok mutsuz huzursuzum bu yüzden psikolojik sorunlar yaşadım ve yaşıyorum. Antidepresan kullanıyorum.
İkinci sorunum ne zaman bir erkekle hayaller kursam anksiyete geliyor bir endişe hasta ediyor beni anında çok kötü oluyorum.. Ama böyle de ömür geçmez ki diyorum kimseyle evlenemem böyle diyip üzülüyorum.
Uzun zamandır hayatımda kimse yok. Çünkü ne zaman olsa bitince depresyon kaygı bunlara tutuldum korkularım büyük.
Şimdi gelim konuya hiç beklemediğim bir arkadaş sitesinden biriyle tanıstım şimdiye dek cok kişiyle tanıstım ordan ama iki sohbet edip silmiş engellemişimdir hep can sıkıntısı yeridir orası benim için. Bu kişi farklı geldi
biranda güven hissi olustu içimde numaramı verdim konusmaya basladık hatta görüşme teklifini kabul ettim yüzyüze bulustuk ilk gördüm ve dedim ki yok ya fotolardaki gibi değil pek begenmedim ama iyi bir insana benziyor tanımalı dedim ikinci görüşmeyi kabul ettim dün iş cıkısı bulustuk. Ve konustuk baya oturduk bir avm de. Birden içim ısındı sanki kocam olmalı gibi hissettim hayaller kurmaya basladım hemen. Kurmayacagım kaptırmayacagım diyorum ama yok sürekli aklımda şimdi ve yine lanet anksiyete gelcek diye cok korkuyorum.
Bu arada güven benim için büyük sorunken bu sekil tanısmama ragmen ona güvenmek istiyorum nedense..
Daha önce o buradan kızlarla bulusmus ama ölesineydi dedi askere gidip gelmiş daha yeni geldi sayılır şimdi tekrar işe girmek için uğrasıyor iş bakıyor. Dün bana erkeğin dönüm noktaları vardır bende ordayım askerliği yaptım artık ciddi seyler istiyorum takılmak istemem ölesine filan dedi. Bu da güzel. Benden de etkilendi bunu da söledi. Ben zamana yayalım dedim. Daha cünkü 1 hafta oldu tanısalı 2 kez görüşmüş olduk.
Ben bu problemi nasıl asacağım bu korkuları nasıl yeneceğim yaşayan varmı nolur yardım edin tavsiye verin bana.. Kendimi kaptırmadan nasıl tanırım onu.. Üzülmek hayalkırıklıgı yasamak istemiyorum. Hyaatım yeterince kötü biranda hayatıma ışık katıyor bunu hissedyorm ve giderse kötü olucam ben düşüncesi beliriyor sürekli zihnimde bu arada psikoloğa da gideceğim.. ama bunu yaşayıp atlatan veya başa çıkabilen varsa tavsiye istiyorum..:KK17::oops:

Oncelikle bu adamla evlenicem gibi şeyler düşünmeyin. .
Evliliği çok çok ileri atın
Yaşınız küçük galiba
Simdilik tanımaya çalışın
Ama evlilik gibi bir hayal kurmayin
Sartlandirmayin yani
Anlatabildim mi ?

Evlilikten benden korkan bir insanım hayatıma biri girdiği zaman hiç rahat olamıyorum devamlı bir geriliyorum nedense,
Ama sonuçta bir arkadaşlık sitesinde tanışmışsın orda kalmamış yüz yüze görüşmüşsün ama kendini hemen kaptırma zaman bırak ben güven olayını kolay yapabileceğimi düşünmezdim şahsen...

Oncelikle bu adamla evlenicem gibi şeyler düşünmeyin. .
Evliliği çok çok ileri atın
Yaşınız küçük galiba
Simdilik tanımaya çalışın
Ama evlilik gibi bir hayal kurmayin
Sartlandirmayin yani
Anlatabildim mi ?

yaşım 25 ama illaki insan düşünüyor birde evde huzursuz olunca hepten düşünüyorum..

yaşım 25 ama illaki insan düşünüyor birde evde huzursuz olunca hepten düşünüyorum..

Evlilik diye başlama daha ne kadar tanıyorsun ki her tanıştığına potansiyel koca adayı olarak bakamazsın sonuçta yaşımız aynı ama ben güvenipte hemen evlilik hayali kuramam

Evlilik diye başlama daha ne kadar tanıyorsun ki her tanıştığına potansiyel koca adayı olarak bakamazsın sonuçta yaşımız aynı ama ben güvenipte hemen evlilik hayali kuramam

tabiki öyle .. bende illa evlenirim demiyorum ama insan ümit ediyor bu o mu acaba diye sonra ya asık olursam aldatırsa bırakırsa üzülürsem diye geliyor kaygı nöbetleri..

tabiki öyle .. bende illa evlenirim demiyorum ama insan ümit ediyor bu o mu acaba diye sonra ya asık olursam aldatırsa bırakırsa üzülürsem diye geliyor kaygı nöbetleri..

Bak o zor işte Rabbim gönlündekini versin bu kaygılardan arındırsın aynısı bana da aminn

Benim anlayamadığım nokta neden etrafından bir erkekle normal bir ilişki kurmadığın. Neden arkadaşlık sitesindesin? İnsanların kendi haklarında yalan söylemelerini geçtim , sapık manyak vs olabilirler. Gazetede gördüm bir kız internetten tanıdığı bir adamla buluşmaya gitmiş tecavüze uğramıştı.

Ciddi ilişki isteyen adamın arkadaşlık sitesinde ne işi var, senin gibi 5-6 kızla daha konuşuyordur.

Ben olsam güvenemezdim.

Son düzenleme:
Benim anlayamadığım nokta neden etrafından bir erkekle normal bir ilişki kurmadığın. Neden arkadaşlık sitesindesin? İnsanların kendi haklarında yalan söylemelerini geçtim , sapık manyak vs olabilirler. Gazetede gördüm bir kız internetten tanıdığı bir adamla buluşmaya gitmiş tecqvüze uğramıştı.

Ciddi ilişki isteyen adamın arkadaşlık sitesinde ne işi var, senin gibi 5-6 kızla daha konuşuyordur.

Ben olsam güvenemezdim.

yani şöyle kendimden pay biçim bende ciddi ilişki istiyorum ama orda takılıyordum ama ölesine takılıyordum can sıkıntısı filan.. etrafımda bana uygun biri yok kısmet işi bu çıkmadı yani birisi.. ama tabiki haklısın şimdi sen böyle diyince kaygım daha da arttı :(( konustugu birileri vardır bence de bıraktı sözde ama ne bilim ki.. bu kadar katı bakmamalı sitelere sonucta normal hayattaki insan da belki oralara takılıyor bunu hiç bilemeyeceksin

Ben böyle insanlara güvenmem. Ya benimleyken başkalarıyla da konuşsa? Ciddi düşünen neden arkadaşlık sitesinden tanışsın? Hiç tekin değil.

Bende ciddi düşünüyorum ve o sitedeydim. Bilmiyorum..

Hayır siz öylesine o sitedesiniz ciddi değilmiş niyetiniz ben asla tasvip etmiyorum , kadınlar bu konularda daha sadık ama erkeğe güven duyamazsın. Adamda buluşup görüşmek huy olmuş gibi. Demekki bu adam özgüvensiz, bir işi beceremeyen hatta işi de çok olmayan, sorumluluk sahibi olmayıp eğlence arayan biri. Ya da direk sapık. Ben bu yönden bakarım. Sürekli sosyal medya ile arkadaş bulup görüşmek çok mantıksız. Madem askerlik dönüm noktası olmuş neden tekrar girmiş ve seninle konuşmuş?
Bana hiç inandırıcı gelmedi. Ama hayat sizin hayatınız ben buradan sadece bu müdahaleyi yapabilirim.

Hem anksiyete duyuyorsunuz hem de internetten buluşuyorsunuz daha bir haftada iki kez. Bakmayın ben de sizin gibiyim. Hemen güveniyorum. İnternetten olsa da. Ama doğru değil. Benim aklıma takılan tek şey o siteden daha önce de buluşmalar yapması. Keşke bir iki yıl konuşup tanıyıp öyle buluşsaydiniz. Yine de çok dikkatli olun. Ben de onun gibiydim orda takiliyordum diye sermeyin kendinizi bence. Aileniz konusu da sizi bu yüzden kabul etmeyecekse biri zaten etmesin seven her şeyinle sever. Sevmeyen de bahaneler bulur.

ilk olarak anksıyete hakkında ne dıyorsanız bın katını yasadım bunu soyleyım.sevgiliyi bırak normal arkadasım olsa bıle kıllanıyoodum bundan bana zarar gelırmı korkusundan panık oluyodum.bu hastalık yuzunden hep kapılarımı kapattım herkese.cok zor sevıyorum sevdımmıde takıntılı oluyorum bu sefer o olmazsa darlanıyorum.arkadaslık sıtesıne zamanında bende uye oldm o kadar cok pıs ınsan varkı anlatamam.ben sadece can sıkıntısına gırıyordm hanı bı ııskı arayısında degıldm ama şöyle bi durumda var o siteerden 3 tane can dostu arkadas edındım bana kardes gıbıler 6 yıldır bagımıızı koparmadık hıc.1 hafta daha cok erken bır sure.hıcbır sırrını anlatma sadece görus ama kalabalık yerlerde .kafeye bıle gıtme avm ıdeal ıceceklerıde kendın al sorun kalmaz :D :D

ilk olarak anksıyete hakkında ne dıyorsanız bın katını yasadım bunu soyleyım.sevgiliyi bırak normal arkadasım olsa bıle kıllanıyoodum bundan bana zarar gelırmı korkusundan panık oluyodum.bu hastalık yuzunden hep kapılarımı kapattım herkese.cok zor sevıyorum sevdımmıde takıntılı oluyorum bu sefer o olmazsa darlanıyorum.arkadaslık sıtesıne zamanında bende uye oldm o kadar cok pıs ınsan varkı anlatamam.ben sadece can sıkıntısına gırıyordm hanı bı ııskı arayısında degıldm ama şöyle bi durumda var o siteerden 3 tane can dostu arkadas edındım bana kardes gıbıler 6 yıldır bagımıızı koparmadık hıc.1 hafta daha cok erken bır sure.hıcbır sırrını anlatma sadece görus ama kalabalık yerlerde .kafeye bıle gıtme avm ıdeal ıceceklerıde kendın al sorun kalmaz :KK70: :KK70:

Şöyle canım bende güvenmem normalde kimseye psikopat gibiyim bu konuda. Ama içime birşey doğdu ve sanki temiz yüzlü bir cocuk gibi geldi hatta arkadasım da direk fotoğrafından bile iyi birine benziyor dedi içine öle doğmuş. Ama yinede çok haklısın güven olmaz sevgiye o kadar açım ki huzura nasıl ısındı için dün bilsen nasıl sarılmak sevilmek istedim bunlar da etkili tabi.. Ama mesela ona şey dedim daha önce bu siteden tanıdıkları instagramda ekliymiş onu söledim seni üzmücem emin ol onları da silcem dedi ama hala silmedi bakıyorum silmemiş hatırlatmıcam da unutması saçma. Şuan tanımaya devam edeyim mi sence yoksa arkama bakmadan kapatsam mı bu defteri ki bukez de acaba dite aklımda kalmasından korkıyorum diğer uçta ise sürekli güven problemi yaşamaktan.. Son olarak anksiyete yi atlattım mı suan nasılsın?

Hem anksiyete duyuyorsunuz hem de internetten buluşuyorsunuz daha bir haftada iki kez. Bakmayın ben de sizin gibiyim. Hemen güveniyorum. İnternetten olsa da. Ama doğru değil. Benim aklıma takılan tek şey o siteden daha önce de buluşmalar yapması. Keşke bir iki yıl konuşup tanıyıp öyle buluşsaydiniz. Yine de çok dikkatli olun. Ben de onun gibiydim orda takiliyordum diye sermeyin kendinizi bence. Aileniz konusu da sizi bu yüzden kabul etmeyecekse biri zaten etmesin seven her şeyinle sever. Sevmeyen de bahaneler bulur.

Canım yaşım 25 siteden bir iki yıl konuşmakla birşey olmaz ki sonuxta orda herkes kendini farklı tanışabilir. Mesela bana yasını 28 demişti sitede dün bulustugumuzda içim rahat değil benim yasım 25 aslında dedi niye öle dedin diye sordum cünkü o sitede öyle ciddi değil orayı kapatalım ve acmayalım dedi..

Hayır siz öylesine o sitedesiniz ciddi değilmiş niyetiniz ben asla tasvip etmiyorum , kadınlar bu konularda daha sadık ama erkeğe güven duyamazsın. Adamda buluşup görüşmek huy olmuş gibi. Demekki bu adam özgüvensiz, bir işi beceremeyen hatta işi de çok olmayan, sorumluluk sahibi olmayıp eğlence arayan biri. Ya da direk sapık. Ben bu yönden bakarım. Sürekli sosyal medya ile arkadaş bulup görüşmek çok mantıksız. Madem askerlik dönüm noktası olmuş neden tekrar girmiş ve seninle konuşmuş?
Bana hiç inandırıcı gelmedi. Ama hayat sizin hayatınız ben buradan sadece bu müdahaleyi yapabilirim.

Belki ciddi ilişki istiyor ama o zamana kadar canı sıkılınca giriyordu buraya ne bileyim.. Ben kendime güveniyorum karşımdakine düzgün biri oldugumu hissettirdiğime de eminim ama işte ne kadar iyi biri gibi gelsede bana güven tam olmuyor tanımaya devam etmek istiyorum.. Korksam da kaptırmadan. Birde instagramda eskiden bu siteden eklediklerini silecekdi arkadas sayısında düşme olmadı henüz merak ediyorum bakalım aklına gelip silecek mi önümüzdeki günlerde anlarım zaten..

Şöyle canım bende güvenmem normalde kimseye psikopat gibiyim bu konuda. Ama içime birşey doğdu ve sanki temiz yüzlü bir cocuk gibi geldi hatta arkadasım da direk fotoğrafından bile iyi birine benziyor dedi içine öle doğmuş. Ama yinede çok haklısın güven olmaz sevgiye o kadar açım ki huzura nasıl ısındı için dün bilsen nasıl sarılmak sevilmek istedim bunlar da etkili tabi.. Ama mesela ona şey dedim daha önce bu siteden tanıdıkları instagramda ekliymiş onu söledim seni üzmücem emin ol onları da silcem dedi ama hala silmedi bakıyorum silmemiş hatırlatmıcam da unutması saçma. Şuan tanımaya devam edeyim mi sence yoksa arkama bakmadan kapatsam mı bu defteri ki bukez de acaba dite aklımda kalmasından korkıyorum diğer uçta ise sürekli güven problemi yaşamaktan.. Son olarak anksiyete yi atlattım mı suan nasılsın?
yanı ben olsam devam ederdım bellıkı etkılenmıssın bu kısıden.dedigin gibi içinde de kalmasın cunku bende senın gıbıyım asla soru ısaretı bırakmam kafamda.seviyorsam olmayacagını bılsem bıle soylerım.sonrasında keske dememek ıcın.bi süre daha bekle belkı sıler.cunku onunda sana alısması lazım bırseyler yapmak ıcın.anksıyeteye gelınce ben baya agır yasıyorum sonunları acıle kadar gıdebılıyor.17 yasındayken basladı o zamandır ılac kullanıyorum suan 24 sayılırım.ara ara ılacı bıraktım ama artarak gerı geldı.son 1 aydır yıne kullanmıyorm bakalm neler olcak :)

yanı ben olsam devam ederdım bellıkı etkılenmıssın bu kısıden.dedigin gibi içinde de kalmasın cunku bende senın gıbıyım asla soru ısaretı bırakmam kafamda.seviyorsam olmayacagını bılsem bıle soylerım.sonrasında keske dememek ıcın.bi süre daha bekle belkı sıler.cunku onunda sana alısması lazım bırseyler yapmak ıcın.anksıyeteye gelınce ben baya agır yasıyorum sonunları acıle kadar gıdebılıyor.17 yasındayken basladı o zamandır ılac kullanıyorum suan 24 sayılırım.ara ara ılacı bıraktım ama artarak gerı geldı.son 1 aydır yıne kullanmıyorm bakalm neler olcak :)

Hiç terapi aldın mı canım? Ne tetikleyici unsur vrmıydı istersen özelden de yazabilirsin konusalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X