Anksiyete ve emdr-hipnoz

karfunda

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
50
2
298
Aydın
arkadaşlar 4 yıldır anksiyete problemi yaşıyorum. Artık tavan yaptı. İlaç kullanıyorum ama faydası yok sanki. Beyinde biter onuda biliyorum ama çözemiyorum. Çıldıracağım artık .EMDR yada hipnoz işe yarar mı acaba. fikri olan varsa yardım edin nolur.

Merak etme bende varım, hatta bi çok kişi var ama sanırım bizim gibi bu konu hakkında bilgileri yok olanlarda mesajı gormemislerdir herhalde.keşke dediğin gibi bi çozum yolu olsa, ilacsiz kurtulabilmek mükemmel olurdu bu hastalıktan..

Sağol arkadaşım sürekli sersem gibiyim beynim uyuşuk sanki insanlarla otururken yerimde duramıyorum bayılacak gibi oluyorum.üstüne gidiyorum genede neler araştirdım bilsen.belkide sorun araştırmak bilmiyorum sen neler yaşıyosun

Ben daha çok yalnız kalmaktan özellikle geceleri korkuyorum, eşim işi dolayısıyle haftada en az 1 gece sehir dışında kalır o zamanlar benim icin zor geçiyor, zaten bu hastalik ilk geldiğinde de geceydi ve evde yalnızdım, kendimi kötü bişey olacak hissine kaptırıp sabaha kadar titremisdim, anksiyete nöbeti geçirdim yani, ışte o günden beri bunu tekrar yasarsam diye korku içinde kalıyorum.aslında bunu kendimize biz yapıyoruz kötü düşününce kötü oluyor.üstüne bide sosyal fobiyle uğraşıyorum ben, bu hafta bi psikologla görüşücem, sonuçlarını anlatırım burda.dua edelim mevlam elbet sesimizi duyacaktır..

Ah boşçerçeve sen iyisin gene benim eşim haftanın 5 günü dışardA 1 yıl böyle gidecek sanırım.bende kafam takıyoxum bana bişey olursa oğluma nd oljr diye ama atlattim onu.su an geceleri cok rahatım. 3 felak 3 nas okuyorum hemen
Rahatlatıyor.bende dısard otururken falan cok sıkılıyorum yerimde duramıyorum.5 seans gittim psikologa 2 aydır gitmiyorum.maddi olarak yıpratíyor. Gerçi kurtulacagımı bilsdm dünyaları veririm.hayırlısı

lanet hastalıkla bende 2 senedir yaşıyorum
eskiden araba süren tek başına şehirler arası gezen free bir insanken çok sevdiğim birini kaybedince ankseyite hastası oldum
ilaç kullanmıyorum
herkesin yaptığı sıradan şeyler beni çok yoruyor
yola gitsem sanki dayak yemiş gibi geziniyorum çok zor

Şu an başım dönüyor.Sanki bayılacağım. biraz yürüyorum beynimde bir basınç bacaklarım kesiliyor.biliyorum psikolojik ama bunla nasıl başedeceğim çokkk yoruldum. pazartesi nörolojiye gideceğim. mr falan içim rahatlasın.ne bileyim ilaç,terapi,hipnoz,emdr,refleksoloji,bioenerji,tuz lambası,nlp,eft, kuantum düşünce,transformal nefes,yoga,meditasyon hangisi çare.bazı kişiler namaz kılmaya ,kuran okumaya başlayınca geçtiğini yazmış.re. bir ara dedim bende büyü var. bfizyolojik bir sebep arıyorum.insan birşeyin bu kadar farkındayken bunları nasıl yaşar anlamıyoru. artık sebep araştırmaktan da yoruldum. ama sürekli aklımda 7/24 unutmak istiyorum artık.kurtulan varsa ne olur yardımmmmmmmmmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…