- 3 Haziran 2016
- 971
- 261
- 33
- 29
- Konu Sahibi loveyourselff
-
Sizin de mi aynı sebepten?Ben ilaç almadan uyuyamiyorum.Caresini bulamadim.Caresiz derde düsmüş olmak da ayrıca üzüyor.
Yok denemedim işte cok stres oluyorum diye telefonla kafa dagitmaya calisiyorum ama o da iyice uykumu kaciriyorKulaklıkla sakinleştirici şarkılar dinleyerek uyuyun. Yatmadan önce sürükleyici roman okuyun vb şeyleri denediniz mi?
Sebep?Sizin de mi aynı sebepten?
Evet onlar etkiliyor veya şu an hayatimda stres yaptiran seyler benim sorunum aklimdan uzaklastiramamamSebep?
Travmalar yaşamıştım.Siz yaşadınız mı?
Telefon ışığı falan kaçırır uykunuzu. Özel dinginleştiren müzikler var onları açın eminim birazda olsa işe yarar. Bende yaramıştı yani.Yok denemedim işte cok stres oluyorum diye telefonla kafa dagitmaya calisiyorum ama o da iyice uykumu kaciriyor
Ya onu denedim biraz iyi geldi ama sonra gene düşünceler geliyor nasıl dizginlicem bu stresi bilemiyorum.Bahsettiginiz sey hicbisey dusunmeden derin nefes almak degil mi?Nefes egzersizi yapmayı deneyin. Daha çabuk uykuya dalıyorum ben yaptığım zaman.
Aynen pekte yorulmuyorum bedenen oda etkiliyor herhalde.Deneyecegim tesekkür ederimTelefon ışığı falan kaçırır uykunuzu. Özel dinginleştiren müzikler var onları açın eminim birazda olsa işe yarar. Bende yaramıştı yani.
Bide kendinizi yoracak şeyler yapın yatmadan güzel bi spor yapın hoplayın zıplayın. İkisi bir arada uyutur bence.
Ya onu denedim biraz iyi geldi ama sonra gene düşünceler geliyor nasıl dizginlicem bu stresi bilemiyorum.Bahsettiginiz sey hicbisey dusunmeden derin nefes almak degil mi?
Ben de sizin gibi hem anksiyete hem de okb hastasıyım ama tedavi almiyorum antidepresan yan etkilerinden korktugumdan dolayi bir de hastalik hastaligim var cunku herseyi cok büyütüyorum bıktım artikBen anksiyete ve okb hastasiyim yillardir.. donem donem artar azalir.. tedavilerim basariyla sonuclaniyor zaten Rabbime sukur.. ama cok zor birsey.. ya bi insan hepmi felaket senaryolarini dusunur, hepmi karamsar olur, BEN ISTE !! Mecburen ilac kullaniyorum, ilaci doktorum birak dedi, bu kez okb rahatsizligim artti.. tekrar basladim ilaca.. bunada sukur diyorum ne diyeyim.. sanada gecmis olsun cnm
Aynısı benim gün bitmiş oluyor ben uyanınca cok kötü gercekten uyku düzensiz olunca yedigin yemeklerde düzensiz oluyo öğün atlamak zorunda kaliyorum herseyim düzensiz stresi de arttırıyorBende gece uyuyamayanlardanım.
Stresten sanırım.
Ama sabahta uyanamıyorum can sıkıcı oluyor.
Bi türlü düzene sokamadım gitti.
Geç uyanıyorum günün yarısı geçmiş oluyor ve sersem oluyorum.
Gece mışıl mışıl uyuyup gündüz turp gibi gezenlere özeniyorum valla.
Galiba bende de bu ankstiye mevcut çünkü bi türlü rahat olamıyorum
Aynen onlari ben de bir ara cok iciyordum papatya çayı adaçayı beni sakinlestiriyodu biraz bir de telefondan uzak durabilsem uyuyabilsem keskeAynı sorunu yaşamış ve ara ara tekrar yaşayan biri olaraktan melisa ve papatya çayı diyorum. İkisini bir karıştırıp içiyorum oohhh sabahlar olmasın.. anında uyutmasa da gevşetiyo ve rahatça uykuya geçebiliyosunuz
Cok tesekkür ederim okudum hepsini deneyecegim insallah ise yarar da stresimi azaltir cok saolunDaha once yazmistim su linklere goz atin derim:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...yor-yardim-kizlar.870568/page-3#post-43238284
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...yor-yardim-kizlar.870568/page-4#post-43238364
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?