Anksiyete

Minimini22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2018
987
806
103
Iyi gunler kizlar
Bu anksiyete ile savasmanin kolay yolunu bulan var midir?
Covit donemi icerisinde bulundugumuz durumlardan artti.
Kucuk seyler bile buyuyor kaygi artiyor butun gun bunu dusunmekle geciyor

Ben bulamadım. Ama izzet güllü yü izleyip bunların normal olduğunu idrak etmeye çalışıyorum. Bakalım ne zaman algımı düzeltebilirim

Iyi gunler kizlar
Kötü dusunmeyeceksiniz. Elimizde degil. Ugras alanlarinizi arttirin. Mutlu olacaginiz seyler yalmaya çalışın. Hersey olacagina varıyor bunu unutmayin

Iyi gunler kizlar
Kitaplarla aranız nasıl bilmiyorum ama Pembe Fili Düşünme'yi okumanızı öneririm

Sanırım hayatı kontrol etmeyerek başa çıkıyorum eni sonu olacak olan olacaksa bugünü mahvetmiş olmaktan başka bir işe yaramıyor. Takdir tevekkül ötesi yok. Hayatınızı çok ele geçirdiyse yardım alın derim eziyet gibi hastalık

Kaygının da diğer duygular kadar normal olduğunu duyduğumda çok şaşırmıştım.

Çünkü bana göre kaygı duymamalıydım,kötü bir duyguydu. Bir önce endişeli olmayı bırakıp normal hissetmeye başlamalıydım. Ama tam tersi bir şeyi ne kadar düşünmemeye çalıştıysam o kadar aklımdan çıkmadı takıntı yaptım.

Kaygı da diğer duygular kadar normaldir. Önemli olan o duyguya nasıl tepki verdiğinizdir.Bırakın korktuğunuz düşünceler zihninize doluşsun kaçmayın. Sadece o düşüncelere bakış açınızı değiştirin.

Iyi gunler kizlar
Bununla savaşmanın tek yolu. Düşünemmek diyorlar ama düşünmemek elde değilki. Ya bir yerin ağrısa ilaç alıyorsun , ameliyat oluyorsun. Ama bu ruh kanseri. Gitmiyor, vesveseler takıntılar. Büyütmedikçe büyüyor. Saçma gelecek ama ben Sirkeli su içmeye başldım. Organik elma sirkesi. Sanki o iyi geldi gibi.beyninin içinde düşünceler nereye gidersen seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…