• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyete

ysnusn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
6
Merhabalar anksiyetem var artık ataklarım yok sayılır ama dengesizlik hissi ve göz bulanıklığı yaşıyorum dengem var aslında ama yok gibi bi his bunlarda anksiyete sebepli midir acaba çünkü daha önceböyle sorunlarım yoktu bu durum ne kadar sürer acaba

Merhabalar anksiyetem var artık ataklarım yok sayılır ama dengesizlik hissi ve göz bulanıklığı yaşıyorum dengem var aslında ama yok gibi bi his bunlarda anksiyete sebepli midir acaba çünkü daha önceböyle sorunlarım yoktu bu durum ne kadar sürer acaba
Evet sebebi anksiyete yaşıyorum bende

Ayette dendiği üzere kalpler yalnızca Allahı anmakla mutmain olur. Bol bol dua et zikir çek . Ya Baki Entel Baki cek cokca.Bendede panik atak anksiyete var . Psk izzet güllünün sadece panik atakla ilgili psikolojik konuşardaki videolarını seyret Allahın izniyle onun vesilesiyle cok memnun kaldım kalanda iyileşende yüzlerce insan var ama sadece psikolojiyle alakalı olanları ama

Back
X