• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

El titremesi yardım

canandiyar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar benim bir sıkıntım var aslında daha yeni fark ettim, yakın zamanda total tiroit ameliyatı oldum ve ilaç kullanıyorum bununla eş zamanlı anksiyete ve panik bozukluk da yaşamıştım. Bu süreçleri atlattıktan sonra işe girdim isim özel asistanlık bazen çay servisi falan da yapabiliyorum geçen de patron misafiri gelmişti ve servis yaparken kahveyi döktüm ve elim kontrolüm dışında titremeye başladı hani bunu kontrol etmem imkansız gibiydi yani böyle durum yaşayanlar var mı çok utandım:(bu tarz işlerde olmamalı mıyım yani normal iş hayatında bu sunum dışında yaşadığın bir aksilik olmamıştı gayet güzel ilerliyordu ama artık yapamayacağımı düşünüyorum cevap veren arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

Bende de aynı durum var gerilince daha çok titriyor ellerim çaresini bulamadım anksiyete hastalığımı biraz yenince düzeldi gibi oldu ama halen var ne yazık ki size tavsiyem troid değerlerinizi bir kontrol ettirin belki o da sebep olabilir antikor da baktırın vitaminlerinizi de tam yapın ve tek başınıza aktivite öneriyorum tek kahve içmeye çıkın tek hareket etmeye çalışın

Merhaba arkadaşlar benim bir sıkıntım var aslında daha yeni fark ettim, yakın zamanda total tiroit ameliyatı oldum ve ilaç kullanıyorum bununla eş zamanlı anksiyete ve panik bozukluk da yaşamıştım. Bu süreçleri atlattıktan sonra işe girdim isim özel asistanlık bazen çay servisi falan da yapabiliyorum geçen de patron misafiri gelmişti ve servis yaparken kahveyi döktüm ve elim kontrolüm dışında titremeye başladı hani bunu kontrol etmem imkansız gibiydi yani böyle durum yaşayanlar var mı çok utandım:(bu tarz işlerde olmamalı mıyım yani normal iş hayatında bu sunum dışında yaşadığın bir aksilik olmamıştı gayet güzel ilerliyordu ama artık yapamayacağımı düşünüyorum cevap veren arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.
ben panik atak olduğum dönemlerde el titremem birkaç kez olmuştu. bunlar kaygıdan oluyor doktorum söylemişti. atlattım hiçbirşey kalmadı. ben hem atlatma konusunda şanslıyım hemde birkaç kez olması konusunda. neyseki çok sık olmuyordu ozamanlar. belki toplamda üç kez olmuştur. acaba o an kaygılandınızdamı oldu

Back
X