İlaç kullanıyormusunız hep aynı şeyler işte
hiç yokmuş gibi davran kendini sürekli telkin et çarpıntın olduğun da nefesin daraldığın da direk dikkat dağıt..benim de hamileliğim de ortaya çıkmıştı tabi biz ozaman anlayamadık ne olduğunu doğumdan sonra ki(ben erken doğum yaptım ve bebeğimi kaybettim) çok daha kötü bir şekilde ortaya çıktı yabancılaşma bende de oluyor ve bunların hepsi daha çok yeni 2 ay olmadı bile psikoterapiste başladım daha bir seans gittim ve ilaç için psikiyatriste yönlendirdi işin içine ilaç girince en iyisine gitmek istedim ve türkiyenin hatrı sayılır bir psikiyatristine gittim 4 gün önce paxil yazdı henüz etkisini görmedim 2. haftada başlıyormuş etkisi...benimkisine depresyonda dahil oldu...işe başladım yeni evde otırmak istemedim ve gerçekten kalp çarpıntısı falan geldiğinde direk dikkatimi dağıtıyorum ve nefes egzersizi yapıyorum iyi geliyor...hiç takma kafana gözünde de büyütme geçecek Allahın izniyle Yaradan bizleri hastalıkla ölümle ve korkuyla sınayacağını bildirmiş..bunların hepsi bir sınavAllah yardımcımız olsın nasıl geçicek bu şey bilmşyorım
canım 6 aylıktı tam ama zaten panik ataktan yada anksiyeteden olmadı mümkün değil öyle bişey zaten..içini rahat tut inşallah Allah'ın izniyle alırsın kucağına bebeğini..klasik müzik dinle meditasyon müzikleri falan iyi geliyor insana..Üzüldüm canım bebeğineallah kimseye yaşatmasın kaç aylıktı ben ekstraatımlar olunca çok panik yapıyorum o illet beni mahvediyo bende paxil kullanıyodum bilmiyorum ya korku çok kötü birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?