Anksiyete

Eksik olma ...Şimdi yokmu bebiş canım düşünmüomusun

Yani antidepresan ilacına başlayınca şikayetleri artis goruluyormus daha çok ağlamaya meyilli veya şikayetin neyse o şikayette artış oluyorms o yüzden hap kullanmak istemiyorum ben

ilaç kullanınca başka yan etkileri de olmasın?
Yan etkisi kişiden kişiye fark edebiliyor.bende ilk dönemler hafif baş dönmesi yaptı biraz da uyku yaptı ama doktorum demişti 4 hafta sonra hiç birşeyin kalmayacak diye aynen öylede oldu ki söz konusu olunca iyi bir hekime gitmek istedim bilinçli davrandım bu konuda(prof.dr Kemal Arıkan)..ilaç kullanmaktan çekinmeyin kızlar terapi ve ilaç diorum ben mutlaka ama mutlaka terapiye gidin gerçekten işe yarıyor ailenin desteği çok işe yarıyor herşeyi açık açık konuşun onlarla ve desteklerini beklediğinizi anlatın yatarken meditasyon müzikleri dinleyin bir hobiniz olsun günde 1 saat yürüyüş yapın yada spora gidin ve mutlaka uyku düzeninize dikkat edin bu önemli...en son geçen ay gittim psikiyatristime ilacı ilk verdiğinde önümüzde ki ay dozu yükseltiriz demişti bu başlangıç dozun olsun dedi geçen ay gittiğimde konuştuk testlerini yaptı ve gayet iyi gidiyorsun %60lık bir düzelmen var ve ilacının dozunu yükseltmiyorum hatta 2 ay sonra görüşelim dedi..terapistimde geçen seansta aynı şeyleri söyledi yüzünüzden ifadenizden bile belli oluyor dedi onunlada artık 3haftada bir görüşücez seans aralarını uzattık...yani özetle kendinize güvenin hemen şimdi birşeyler yapın kendiniz için ve bu konuda ilaç kullanmaktan aslaa çekinmeyin bende çok çekinmiştim zamanında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…