Anksiyetem artık bedenime vurdu çok zorlanıyorum

Cok yüksek doz ilaç kullanmaktan da çok korkuyorum aslında bu ilaç hafif yan etkisi yasatmadi bana çok ama diyormki zamanla belki hastalık korkusu da geçer bir anda geçecek değil ya

Pisikologada gidiyorum sanki ama ise yaramıyor gibi geliyor ama yaramazsa bedensel ağrılar geçmezdi diye teselli ediyorm kendimi

Bide arkadaşlar sizde kafada karıncalanma oluyor gün boyu bir iki kez yaşıyorum korkuyorum da nöroloji ye gitsemmi diye düşünüyorum hatta

Cok yüksek doz ilaç kullanmaktan da çok korkuyorum aslında bu ilaç hafif yan etkisi yasatmadi bana çok ama diyormki zamanla belki hastalık korkusu da geçer bir anda geçecek değil ya
Doz kısmını doktor ayarlar zaten, Citoles'in 20mg olanı da yüksek doz sayılmaz zaten, onu görüşürsünüz.
Zaman verin kendinize, faydası olmuyor gibi gelmesi normal ama mutlaka terapinin de ilacın da etkisi olur, acele etmeyin.
Karıncalanma vs şikayetleri için de nörolojiye gidin tabii ki, kan testleri, tomografi MR gibi şeyler gerekirse yönlendirirler, ihmal etmeyin.

İnanin bu sene okadar doktora gittmki ve okadar çok kan tahlili verdmikiçok sıkıldım kan vs hep temiz çok şükür cekap bile yaptirdm ama sadece nöroloji kaldı yani oda ilacın etkisimi bilmiyorum anlamadım bende eğer korkularm geçmezse doktoruma gidince dozu ayarlar heralde cevap için teşekkür ederim

Aynısını yaşıyorum nasıl oldunuz şuan

Gecmis olsun. Anksiyetenin dibini görmüs bi insan olarak yasadıklarınızı derinden hissediyorum. Artık idare edemiyorsunuz ve bedeniniz alarm vermeye başlamış maalesef bu durumda ilactan baska careniz yok. Üzmek korkutmak istemem ama ilerledikce daha kötü oluyor bu durum. Ben emziriyorum diye 2 sene idare ettim. Daha doğrusu ettiğimi sanmısım. Baş dönmesi yüzünden her gün acile seruma gidip geldiğim oldu. Mide ağrısından 1 ayda 13 kilo verdiğim oldu. Saymakla bitmez bi sürü poliklinik gezdim. Tek yaptıgım sey zaman kaybetmekti. Maalesef artık uyku uyuyamaz yemek yiyemez cocuguma bakamaz hale gelince psikiyatride aldım solugu. Şükürler olsun 1 ayda istahım acıldı uykularım düzene girdi. Bi çok bedensel şikayetim bitti. Torba torba mide ilacının kesemediği ağrıyı minicik bi antidepresan kesti. Bazen direnmemek en mantıklısı. İyi bi psikiyatri bulup tedavinize baslayın derim. Gecmis olsun Allah yardımcınız olsun

Ben de anskiyete ve panik atak hastasiydim tedavi oldum ilac cok iyi geldi. Bazi yorumlarda gordum ilac icmekten korkuyorum yazmislar, arkadaslar siz nerenin cahilisiniz bu nasil bir cahillik, basiniz agrisa 50 tane agri kesiciyi hüp diye atarsiniz. Yil olmus 2025 hala ilac icmekten korkuyorum yazanlar var saka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…