Anksiyetem tuttu, bu ne demek şimdi?

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.029
18.139
248
28
Merhabalar,
Uzun süredir tanıdığım biriyle flörtleşiyoruz. Dün bana bir video atmıştı bir bilim insanıyla alakalı. Ben de o kişinin annesiyle problemleri olduğunu bu sebeple de kadınlardan nefret ettiğini söyledim. Buna cevap olarak onda da biraz bu durumun olduğunu söyledi. Sebebini sorunca da insanlardan duyduklarım yüzünden dedi.
Bu kişi iyi ve sakin biri. Bana karşı hareketleri de gayet kibardı. Ama bu söylemi kafamı karıştırdı. Toplumda duyduğu şeyler yüzünden kadınlara ön yargı beslemesini, üstelik genç bir erkeğin bu kafada olmasını anlamlandıramadım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Muhtemelen o redpill içeriklerini falan tüketiyor, çok rağbet görmeyen erkeklerde içten içe bir kadın nefreti olabiliyor, dikkat edin derim.

Muhtemelen o redpill içeriklerini falan tüketiyor, çok rağbet görmeyen erkeklerde içten içe bir kadın nefreti olabiliyor, dikkat edin derim.
Aslında yakışıklı, boylu poslu biri. Sadece biraz sakin yapılı. Geçmişte çok güzel sevgilileri de oldu. (Uzun süredir tanıyorum) ama ön yargılı mı desem, aşırı temkinli mi desem öyle bir hali var. Hani en ufak bir şey duysa savunmamı dinlemeden üstümü çiziverecekmiş gibi.

Siz ya da biz işte.. iyi ve sağlıklı olmadıkça bu tipleri çekiyoruz hayatımıza. Redpil olayı diye anladım ben de, anne ilişkisi olabilir, zamanında tercih edilmemiş erkekler olabilir.. benim de vardı böyle bir tip şimdi her açıdan iyi ama zamanında tercih edilmediği için böyle bir tepki mi artık savunma mekanizması mı ne oluşturmuş.. bu tarz insanlar var ama olay yine bizde bitiyor. Arkadaş soğursun demiş ama değer algısı bozul kadınlar bunlarda özellikle değer görmek için kendini harap ediyor. Bu tuzağa düşmeyin de.. bağlanmayın yani hemen. Dediğim gibi iyileşin bide..

Şu attığı videoyu atar mısınız?

nerden buluyorsunuz böyle tipleri? görüşmeyi bırak ben daha iyisine layığım diyip beklemeye ve aramaya devam.

nerden buluyorsunuz böyle tipleri? görüşmeyi bırak ben daha iyisine layığım diyip beklemeye ve aramaya devam.
Valla bilmiyorum ki. Toplumun geneli böyle galiba. Arkadaşımın sevgilisi vardı o da böyle biriydi, çok çektirdi kıza. Gizli kıskançlıklar, ani öfke patlamaları falan. Sonra başka bir ilişkisi oldu kıza pamuk gibi davrandı. Her yere kızla fotoğraf koyuyor seneye de evleneceklermiş. Yeterli güveni alırlarsa değişiyorlar sanırım ama o güveni verene kadar da insanın ömründen ömür geçer.

Freud muydu konu? O dönemde birçok felsefeci kadinlar hakkında hoş şeyler söylemiyorlar ama bunu desteklemek çok kötü.
Feminist erkeklere ihtiyaç var redpil apt.lin teki eğer o adamın dedikleri hoşuna gidiyorsa da.

Saçma sapan insanlara vakit harcamaman gerektiğini.

Valla hal tavırları hiç öyle değildi. Hatta bana en kibar davranan kişiydi diyebilirim. Bir mekana girerken önden yer verme detayını bile atlamıyor. Rol mü değil mi bilemem tabii

Ben sana bir şey diyeyim mi böyle rol modeller beni çok korkutur, hem kadın düşmanı hem kadınla görüşüyor felan… Bir de sessiz sakin felan dedin… Ne olur ne olmaz temkinli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…