• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anksiyeteyi yenmek isteyenler gelsin😊

Nehir_1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2024
361
98
13
40
Merhaba arkadaşlar.anksiyete ile 7-8yil önce karşılaştım.1senedir yoğun.cesitli yöntemler deniyorum.simdi psikolojik olarak danışmanlık aliyorum.ben imkanı olmayanlar icin bana verilen ödevleri paylaşmak istiyorum.beraber yapalım pozitif enerji çoğalsın istiyorum.benle beraber yapmak isteyenler kimler😊

Merhaba arkadaşlar.anksiyete ile 7-8yil önce karşılaştım.1senedir yoğun.cesitli yöntemler deniyorum.simdi psikolojik olarak danışmanlık aliyorum.ben imkanı olmayanlar icin bana verilen ödevleri paylaşmak istiyorum.beraber yapalım pozitif enerji çoğalsın istiyorum.benle beraber yapmak isteyenler kimler😊
Tabiki ben çok mutlu olurum

Tabiki ben çok mutlu olurum
Çok l sevindim.bunlar yorucu olunca bende de isteksizlik oluyor.birine yardımcı olmak beni motive eder diye düşündüm.yorucu derken fiziksel ödev değil aslında zihinsel egzersizler.onemli olanda o bence 😊nasıl yapalım? katılmak isteyen daha olur diye düşünüyorum.bi grup yapalım.ordan paylaşayım .yapanlar da bende yaptım diyip paylaşım olsun.olumsuz dusunurek yorduysak kendimizi olumlu düşünüp destek olalım.kurali da şu olsun.sadece olumlu seyleri paylaşmak.sen ne dusunuyosun sende güzel fikirlerini paylasirmisin.

Bendr katılmak isterim

Ben burdan paylaşım yaparsam onemsenmiyecek diye düşünüyorum.aman denilip geçilecek.ozel bı grup oluşturma taraftayim.cunku karşılık verilmeden şey onemsenmiyor.o yüzden WhatsApp grubu olusturayim dedim.mesajlar ile yaptinmi diye sorarız en azından.ortak bı zamanda buluşup görüşelim.ayni bı terapiye gider gibi online buluşalım.dusunup hayal edip yazmalı ödevler bendeki.umarim birbirimize şifa oluruZ.zoom ve telegram uygulamalarida olabilir

Ben burdan paylaşım yaparsam onemsenmiyecek diye düşünüyorum.aman denilip geçilecek.ozel bı grup oluşturma taraftayim.cunku karşılık verilmeden şey onemsenmiyor.o yüzden WhatsApp grubu olusturayim dedim.mesajlar ile yaptinmi diye sorarız en azından.ortak bı zamanda buluşup görüşelim.ayni bı terapiye gider gibi online buluşalım.dusunup hayal edip yazmalı ödevler bendeki.umarim birbirimize şifa oluruZ.zoom ve telegram uygulamalarida olabilir
Bende katılmak isterim arkadaşlar WhatsApp mantıklı bence de burasıda olur ama WhatsApp anlık daha iyi olur sanki

Back
X