• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anladınız mı

Maalesef, eşimin 3 gün önce görüştüğü kuzeninin tüm aile pozitif, karantinadalar.
Ertesi gün biz ailece piknikteydik, tüm kurallara uyarak yaklaşmayarak görüştük ama küçük bebekleri bile pozitif.
Ve eşimin ablası, ailesi pozitif, benim çocuklar o bebeği mıncırmıştı.

Maalesef, eşimin 3 gün önce görüştüğü kuzeninin tüm aile pozitif, karantinadalar.
Ertesi gün biz ailece piknikteydik, tüm kurallara uyarak yaklaşmayarak görüştük ama küçük bebekleri bile pozitif.
ateş var mı peki 3 günde olması lazımmış ya

Sizde bir belirti var mı peki?
Bulasmamistir inşallah filmcim.

Anlamadım
(Konu başlığına cevaben)
Şarkı sözü ile dert anlatmacılık mı oynayalım?
(Konu sahibine ithafen)

O zaman bi tane de benden gelsin
Dertleeeeer deryaaaaa olmuuuuuuuş ben de bir saaaaandaaaaal:KK75:

Yok daha 2. Gündeyiz biz ama aşırı sırt ağrım var, nefes alırken batma yaşıyorum.
Kapmadıysam da psikolojik olarak kaptım ben😂
eşim de öyle düşündü 15 gün önce gitti test yaptırdı 4 lü test negatif çıktı.bu hafta gene tutturdu ateşim 37 .4 oldu yakalandım diye gene bir şey çıkmadı.psikolojikte oluyor yakınlarda ki kişilerde çıkınca maalesef.boğaz yanması bile oluyor psikolojik :cry:

Durun konu başlığına cevap yazayım. Daha bugün döndüm banlanamam.
Konu sahibi anlamadık canım ya. :cry:
Siz . yazsanız ban geliyor, hazır açıklen yazabildiğiniz kadar yazın bence😂😂
Biz idareten yokluğunuzda okuruz, gelebilecek konulara da yorumlar ekleyin, ne de olsa herkesin derdi benzer.

Back
X