Alerjiymiş. Çevremde test yaptıran herkeste negatif çıktı.Ne oldu daha corona olamadın mı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alerjiymiş. Çevremde test yaptıran herkeste negatif çıktı.Ne oldu daha corona olamadın mı.
Maalesef, eşimin 3 gün önce görüştüğü kuzeninin tüm aile pozitif, karantinadalar.şaka olsun![]()
Faturayı mi ödememiş?Işık yok, hiçbir şey yok, yok , yok YOK...
Görünce bir sinirlendim zaten, aynı anda düştü ekrana.Geç kaldın söyledim onu![]()
ateş var mı peki 3 günde olması lazımmış yaMaalesef, eşimin 3 gün önce görüştüğü kuzeninin tüm aile pozitif, karantinadalar.
Ertesi gün biz ailece piknikteydik, tüm kurallara uyarak yaklaşmayarak görüştük ama küçük bebekleri bile pozitif.
Ve eşimin ablası, ailesi pozitif, benim çocuklar o bebeği mıncırmıştı.
Benden kapmış olamazsın.Sanırım korona kaptık, aşırı gerginim
Süreç nasıl ilerliyor bilmem lazım...
Sen mi ben.mi ?bunlar yüzünden banlanıyorum banım yeni açıldı gene bir üye beni şikayet etti gene yolcu olabilirim yanii.![]()
Nereden belli hıBenden kapmış olamazsın.
senle çok şükür ki tanışmıyorrrBenden kapmış olamazsın.
Yok daha 2. Gündeyiz biz ama aşırı sırt ağrım var, nefes alırken batma yaşıyorum.ateş var mı peki 3 günde olması lazımmış ya
Gelme kk ya sen başkasın ben başkaBir derdim var artık tutamam içimde
Gitsem nereye kadar
Kalsam neye yarar
Hiç anlatamadım hiç anlamadılar
Herkes neden düşman
Herkes neden düşman
Unuttuk hepsini nuhun nefesini
Sizde bir belirti var mı peki?Maalesef, eşimin 3 gün önce görüştüğü kuzeninin tüm aile pozitif, karantinadalar.
Ertesi gün biz ailece piknikteydik, tüm kurallara uyarak yaklaşmayarak görüştük ama küçük bebekleri bile pozitif.
Ve eşimin ablası, ailesi pozitif, benim çocuklar o bebeği mıncırmıştı.
eşim de öyle düşündü 15 gün önce gitti test yaptırdı 4 lü test negatif çıktı.bu hafta gene tutturdu ateşim 37 .4 oldu yakalandım diye gene bir şey çıkmadı.psikolojikte oluyor yakınlarda ki kişilerde çıkınca maalesef.boğaz yanması bile oluyor psikolojikYok daha 2. Gündeyiz biz ama aşırı sırt ağrım var, nefes alırken batma yaşıyorum.
Kapmadıysam da psikolojik olarak kaptım ben![]()
Sevabına bi tüküreydin arkadaşa?Yok daha 2. Gündeyiz biz ama aşırı sırt ağrım var, nefes alırken batma yaşıyorum.
Kapmadıysam da psikolojik olarak kaptım ben![]()
Siz . yazsanız ban geliyor, hazır açıklen yazabildiğiniz kadar yazın benceDurun konu başlığına cevap yazayım. Daha bugün döndüm banlanamam.
Konu sahibi anlamadık canım ya.![]()
Kız bu saatte çok kalori , meyve yeCanim makarna istedi yaa.
ben de ben de banlanmak istemiyorummmmDurun konu başlığına cevap yazayım. Daha bugün döndüm banlanamam.
Konu sahibi anlamadık canım ya.![]()