Allah razi olsun.. evet ben artik evlenmez.sanmistim 36 yasindaydi kuzenimMekanı cennet olsun çok üzüldümerkekler maalesef kadınlar gibi vefakâr değiller gerçekten derinden üzüldüm kaç yaşındaydı kuzeniniz
Buraya konu acmicaktim aslinda bazi kullanicilarin sinirimi bozacagini dusundugum icin ama dusuncelerimi bir yere yazmazsam eger icimde buyuyecek ve mutsuz olucam iyice.
Benim hic ablam olmadi uzun yillar kardes kardes diye tutturan biriydim ve bu surecte teyze kizlarimi abla olarak benimsedim evlerimiz yakindi hergun giderdim kalirdim ozenirdim onlara. Ve buyudukce de onlara olan sevgim artti iclerinden birini kendime daha yakin gorur kendime benzetirdim. O da benim gibi sanssiz sinifindaydi bi nevi belki bu sebepten de kendime yakin buldum bilmiyorum.
Bundan 4 5 sene once o sevdigim kuzenime meme kanseri teshisi koyuldu moral bozmadik gececegine inandik tedavi oldu ve gercekten duzelmeye.baslamisti bu hastane surecinde biri ile konusmaya baslamis (hastalik oncesi cok talibi vardi ama.hastaligi duyan geri adim atti yasida gelmisti artik herkes evlilik sorup hepten ustune geliyordu aslinda) ve daha tam iyilesmeden evlilik karari almislar. Kimdir nedir derken adamin komsulari oldugunu ve dul.oldugunu karisini da benzer hastaliktan kaybettigini ogrendik. Dul oldugu icin aileden.kimse sicak bakmadi ben ise onun gozunden bakmaya.calistim hep daha dune kadar seni istemeye gelmek icin.gun sayanlar aracilar.hasta olunca puf uctular ben onun kimse.benimle.evlenmez anca.dul evlenir gibi bir yanilgiya dustugune inandim hep.. ama cok sevdi o adami karsi gelmelere ragmen vazgecmedi. Oyle ki o adam hayatina girince iyilesmeye.basladi doktoru aileden biri gibiydi artik ona.da.teyzem danismis boyle.boyle birsey var diye doktor uzuntuden hastalik tekrar edebilir dedigi icin riza gosterildi ve evlendiler. Allah icin adam her daim yanindaydi ondan biraz yasli olmasina.ragmen.enerjisiyle.ona iyi geliyordu.. 4 sene evli.kaldilar ve simdi o yok..
Bugun.bir haber aldim kuzenimin ugruna ailesini dahi karsisina aldigi adam 3. Evliligini yapacak teyzemin evinin dibinde karisiyla oturucakmis. Kotu hissettim kendimi erkekler.icin hersey bu kadar mi kolay anilarim sevginin izleri kalmiyor mu.. hayat sadece evlilik mi..
Dusunuyorum kuzenim bi yerlerden goruyorsa nasil uzuluyordur diye.. o sevmek sevilmek ve en cok anne olmayi istemisti ama nasipte olmayinca olmuyor iste.. lutfen beni kinamayin aman evlenir sanane demeyin oyle kolay icine sinmiyor insanin
Evet kuzenim.vefat.etti 5 ay oldu simdi adak.3.evliligine.hazirlaniyorYani kuzeniniz vefat ettim adam 3.kez mi evleniyor anlamadım?
Annesi de çok üzülmüştür eminim onlara ne zaman baksa kızı gelecek aklına yani konussaniz başka bir semte gidemez mi bu adam ? Yani Allah korusun üzüntü ile annesi de yani teyzeniz de hasta olacakAllah razi olsun.. evet ben artik evlenmez.sanmistim 36 yasindaydi kuzenim
OlabilirEvet kuzenim.vefat.etti 5 ay oldu simdi adak.3.evliligine.hazirlaniyor
Evet iki esini de kanserden kaybetti. Ama.adam.kuzenimin hasta oldugunu bile bile evlendi.. kolay degil elbet.ama.hersey o.kadar taze geliyor.ki bize daha 5 ay olmus biz onun yokluguna alisamamisken ne bilim ya garip.oldu isteKuzenin vefat mı etti... Allah rahmet eylesin. Adamcağız iki hanımını aynı hastalıktan kaybetti yani. Onun durumu da kolay değil anlayış göstermelisiniz
Zaten sinir oldugum.diger noktada o git baska yere.ev kendinin de degil kira. Kendinin olsa satamadi falan derim.ama biz bile simdi giderken kotu olucaz gorucek.miyiz.falan derken hem stres olucaz hem her defasinda yeniden uzulucez.Kinanacak bir sey yazmamissiniz bence.
Yerinizde hangimiz olsak boyle dusunurduk ve icimiz acirdiAllah mekanini cennet eylesin
Evleniyorsa evlensin herkesin kendi hayati da teyzenizin burnunun dibinde oturmak nedir? Allah herkese vicdan versin
Galiba oyle yas.tutmak 1.sene beklemek bile zor anlasilan..5.de ölse(tövbe estağfurullah) 6.yı arar bu erkekler!!
Başınız sağ olsun..Sabırlar versin..
40' ı çıkmayanı gördü bu gözler.. Yüksek beklenti sarsıyor evet..Galiba oyle yas.tutmak 1.sene beklemek bile zor anlasilan..
Allah razi olsun. Allah icin hakkini yiyemem gercekten elinden gelenin fazlasini yapti oyleki.bizlerin basta.olusturdugu on yargilari.kirip sevgimizi.kazandi. ama.keske baska yere.gitseler yani haberimiz.olmasaydi bu durumdanİnsanın içi acır haklısınız ama cok hassas olmayın. Erkekler çoğunlukla net, hayatlarına hep devam ediyorlar bir şekilde.
Kuzeninizin mekanı cennet olsun.
Eşi Onu evliliklerinde üzmediyse, son günlerinde Onu mutlu ettiyse bu bir tesellidir bence. Şu hayatta yapayalnız kalmamış en azından, seveni sevdiği olmuş ne güzel. Böyle değerlendirmeye çalışın.
Olabilir
Başınız sağ olsun
Ölenle olunmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?