Anlam veremediğim şeyler..

basınız sagolsun
ınsanların kendı ıcınde ne yasadıgını bılemezsınız ozellıkle eskı esının akrabalarının oldugu yerde oturmayı tercıh etmemıstır
ölenle ölunmez kalanlar ıcın neden boyle yasıyor dıye dusunmek sorgulamak yanlıs

Allah rahmet eylesin
5 ay çok erken bir süre bencede
İçinizin yanması normal. Yazinizda elestirilebilirim demissiniz.
Empati yapabilen insanlar sizi eleştirmez. Taş kalpliler katı yorum yapar.
Umursamayin bile.
Allah sabır versin.

Paçalarından mı akıyomuş ne bu acele?? Daha senesi dolmadan. Ayrıca ne ara bulmuşda evleniyor.??
Hem kuzenınızle zorla evlenmemiş. Herkes adamı övmüş ama ben çok sinir bozucu buldum. O anneye yazık degılmı nispet yapar gibi başka evmi yokmuş kadının burnunun dibinde oturacak Allah akıl fikir versin ne diyim. Mekanı cennet olsun.

Eşini kaybetmiş birisi ile evliyim. Sadece çok yakınları onun içindekihüznü görebilir emin olun. O isler evlendiartik tamamen mutlu oldu ile olmuyor. Siz eşini kaybetmiş birinin ne kadar acı çektiğini asla kestiremezsiniz. Sadece erkekler canim acıyor, çok üzülüyorum en çok ben üzülüyorum diyemiyorlar. Hepsi bu.
Uzaktan ev tutması daha mantıklı olurdu.

sen bizlere kınamayın diyorsun ama, sen adamı kınıyorsun....adamın ilk eşide, senin kuzenle evlendiğini gördü o zaman!!!! ölenle ölünmüyor, hayat devam ediyor, hasta kızımıza 4 yıllık kocalık yaptı tşk. edeceğinize neler düşünüyorsunuz...hemde düşündükleriniz varsayımdan ibaret....

Başınız sağolsun...da..herkes için hayat devam ediyor bu değil başkası da olsa evlenecekti tek sorun kapı komşu olmakta galiba..adamın suçu günahı ne takdiri ilahi içiniz acıyor biliyorum ama maalesef bunlarda acı gercekler

Kuzenini mutlu etmis son ana kadar da yaninda olmus. Evlensin ne yapacak adam.
Ayrica ölen insanlar bir yerden bizi gormez izlemez. Kuzeninizin haberi bile olmaz yani

Evet kuzenim.vefat.etti 5 ay oldu simdi adak.3.evliligine.hazirlaniyor
Adam evlenmek için doğmuş gibi.. 5 ay çok kısa süre ama gerçekten yapılacak hiçbirşey yok.. Olaya biraz şu açıdan bakmanızı tavsiye ederim; kuzeniniz ömrünün son 4 yılını sevdiği adamla mutlu geçirmiş.. Ben olsam ne olursa olsun o adama minnettar kalırdım.. Bu arada başınız sağolsun çok genç kaybetmişsiniz çok üzüldüm..Allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…