- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Doğru çok iyi değildi bir zamanlar.tam ben kendisine uyum sağlayıp ayak uydurduğumu zandederken bunları yaşamaya başladık birdeÜyelerden biri yazmış. Normalde de eşinizle aranız pek iyi değilmiş. Doğru mu?
Yok öyle cinsel anlamda bir sorunumuz yok.normal yaşantıdan sert gaddar son sözü ben söylerim havalarında takılan birileri kendileri.yatakta tatlı tatlı konuşup şaka yapan sonrasında da kontrolü elden bırakırım diye böyle bir karaktere dönüşen birisi işte.adına ego diyoruzya bunun.bu gidişle egolarıyla başbaşa bırakıcam kendileriniIliskide kendini yetersiz goruyorsa, hani sizi tatmin edemedigini falan hissediyorsa asagilik kompleksine girip hincini sizden cikariyor olabilir
Evlilik terapistine gittiniz mi? Sorunlarınız çok artmış. Sonu iyiye gitmiyorDoğru çok iyi değildi bir zamanlar.tam ben kendisine uyum sağlayıp ayak uydurduğumu zandederken bunları yaşamaya başladık birde
Kabul etmezdik böyle birşeyiEvlilik terapistine gittiniz mi? Sorunlarınız çok artmış. Sonu iyiye gitmiyor
Panik atak ıcın psikiyatri sırası beklerken yanımda bir kadın vardı baya genc. Esi birlikte olduktan sonra onu dövüyormuş ben şok olmustum. Psikiyatrıye gelmıslerdı. Esınız olacak kısıde normal degıl bellı ki bir uzmana gıdın dıcem ama kabul etmez gıbı hıssettımHepinize iyi geceler.konuya nasıl gireyim bilemiyorum bana göre utanç verici onur kırıcı bir durum.lütfen bu konuyu açtığım için ayıplamayın beni.bilmiyorum sadece benim başımdamı bu olay ama ayıpsız anlatmaya çalışıcam.eşimle beraber olduktan sonra daha 24saat geçmeden adama bir haller oluyor.gözünün üstünde karşın var diyerek haksız yere bağırır günahımı alır.anlam veremiyorum bu davranışlarına.çok üzülüyorum cinsellikten bile soğudum ki akabinde yine buna benzer saçmalıkları yaşayacağım diye korkuyorum artık.bugün olanlar oldu benimde bıçak kemiğe dayandıki artık baba evine dönücem olmuyor dedim gidemezsin kimden izin aldın türü laflar etti.benzeri tavırlara maruz kalanlarınız varmı yoksa bir benim yaşıyorum bunu
Hayır gitmezPanik atak ıcın psikiyatri sırası beklerken yanımda bir kadın vardı baya genc. Esi birlikte olduktan sonra onu dövüyormuş ben şok olmustum. Psikiyatrıye gelmıslerdı. Esınız olacak kısıde normal degıl bellı ki bir uzmana gıdın dıcem ama kabul etmez gıbı hıssettım
Dayak filan hiçbir şekilde hiçbirdurumda yaşamadım inşallah yaşamamda.sadece agresiflik var.Panik atak ıcın psikiyatri sırası beklerken yanımda bir kadın vardı baya genc. Esi birlikte olduktan sonra onu dövüyormuş ben şok olmustum. Psikiyatrıye gelmıslerdı. Esınız olacak kısıde normal degıl bellı ki bir uzmana gıdın dıcem ama kabul etmez gıbı hıssettım
Allah yardımcınız olsunDayak filan hiçbir şekilde hiçbirdurumda yaşamadım inşallah yaşamamda.sadece agresiflik var.
Amin inşallahAllah yardımcınız olsun
Benim için bir ilişki iyiyse iyidir kötüyse kötüdür. Bir ilişkide adam ya da kadın bir iyi bir kötüyse o zaman da ilişki kötüdür. Dolayısıyla bana göre sizin kötü bir ilişkiniz var. Hem siz neden ayak uyduruyorsunuz? Sizin kendinize ait bir kişiliğiniz yok mu?Doğru çok iyi değildi bir zamanlar.tam ben kendisine uyum sağlayıp ayak uydurduğumu zandederken bunları yaşamaya başladık birde
Bana göre de çok iyi değik.ancak okulda bile notlar öyle değilmi.çokiyi iyi orta geçer diye.benimki orta seviyede.belki bir ilerleme kaydedebiliriz diye ona ayak uydurmaya çalıştım.dile kolay 10yılı aşkın beraberiz iki çocuğumuz var.sil baştan yapmak yeniden bir hayat kurmak şu zamanda öyle zor öylesine insanın gözünü korkutuyorki.iyiyi istemek temenni etmek dilemek ve buna gayret etmek en mantıklısı gibime geldi hepBenim için bir ilişki iyiyse iyidir kötüyse kötüdür. Bir ilişkide adam ya da kadın bir iyi bir kötüyse o zaman da ilişki kötüdür. Dolayısıyla bana göre sizin kötü bir ilişkiniz var. Hem siz neden ayak uyduruyorsunuz? Sizin kendinize ait bir kişiliğiniz yok mu?
Bu sizin bakış açınız tabi. Ben orta dediğiniz seviyede bir ilişkiye asla layık görmedim kendimi. Evet belki 10 sene be iki çocukla yeni bir hayat zor geliyor şu an size peki bir 10 sene daha böyle bir hayat daha mı kolay sizin için? Eğer öyleyse herkes seçimlerinin sonucunu yaşar diyor ve gidiyorum.Bana göre de çok iyi değik.ancak okulda bile notlar öyle değilmi.çokiyi iyi orta geçer diye.benimki orta seviyede.belki bir ilerleme kaydedebiliriz diye ona ayak uydurmaya çalıştım.dile kolay 10yılı aşkın beraberiz iki çocuğumuz var.sil baştan yapmak yeniden bir hayat kurmak şu zamanda öyle zor öylesine insanın gözünü korkutuyorki.iyiyi istemek temenni etmek dilemek ve buna gayret etmek en mantıklısı gibime geldi hep
Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim emek verdim 12yıl.hasat vakti ne zamandır bilemem ama inanıyorum inanmak istiyorum o mutlu sonaBu sizin bakış açınız tabi. Ben orta dediğiniz seviyede bir ilişkiye asla layık görmedim kendimi. Evet belki 10 sene be iki çocukla yeni bir hayat zor geliyor şu an size peki bir 10 sene daha böyle bir hayat daha mı kolay sizin için? Eğer öyleyse herkes seçimlerinin sonucunu yaşar diyor ve gidiyorum.
HaklısınızSevistikten sonra kotu davranmiyor hayatım sevismek icin kısa süre iyi davraniyor
DoğruReis istediğini alana kadar canım cicim aldıktan sonra hırt tirt....
Sende ona aynı şekilde davran, sende kendini düşün sonra onun gibi ol sus pus olma..
Merhaba ben bu durumu 2yil kadar önce yaşadım.beraber olurken herşey iyi güzel sözler falan bitincede arkasını döner ya da dediğin gibi kızardı saçma şeylere. Sonra birgün delirdim bide 50 100 TL atta şuraya tam olsun dedim bağırdım neyim be diye bu tavir ne diye. En sonunda döküldü. Benden farklı şeyler istiyordu yapmıyor izin vermiyordum. Bunları yapmasına izin vermedigim için sinirlendigininfalan söyledi. Zaman sonra aştık bunu düzeldi bu sefer de 1yildir mesela coknyakinlasmadi benle ama tartışıp kavga ettiysek ayrılık konusulduysa mutlaka ısrarla birlikte olmak istedi. Ben üzüntüden ya da kavga ettiysek dayak yediysem buna ağlarken afedersin illede o iş olacak diye zorladı mantığı ise yaşasın evliliğimi kurtardım diye hissediyorum derdi. Yani belki eşin farkli şeyler istiyordur cinsellikte bunu ya sana soylemiyordur ya da sen kabul etmemissindir diye düşündüm bende böyleydiHepinize iyi geceler.konuya nasıl gireyim bilemiyorum bana göre utanç verici onur kırıcı bir durum.lütfen bu konuyu açtığım için ayıplamayın beni.bilmiyorum sadece benim başımdamı bu olay ama ayıpsız anlatmaya çalışıcam.eşimle beraber olduktan sonra daha 24saat geçmeden adama bir haller oluyor.gözünün üstünde karşın var diyerek haksız yere bağırır günahımı alır.anlam veremiyorum bu davranışlarına.çok üzülüyorum cinsellikten bile soğudum ki akabinde yine buna benzer saçmalıkları yaşayacağım diye korkuyorum artık.bugün olanlar oldu benimde bıçak kemiğe dayandıki artık baba evine dönücem olmuyor dedim gidemezsin kimden izin aldın türü laflar etti.benzeri tavırlara maruz kalanlarınız varmı yoksa bir benim yaşıyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?