- 27 Mart 2020
- 51
- 99
- 3
- 34
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Neyin kuyruğuna geldiniz hayatın mı evliliğin mi çocuk büyütmenin miYüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim emek verdim 12yıl.hasat vakti ne zamandır bilemem ama inanıyorum inanmak istiyorum o mutlu sona
Olsunya tek kârım çocuklarım olsun.enazından çocuklarım babalarına doyarlar ikimizin bulunfuğu bir ortamda mutlu olurlar.Sizin bakış açınıza göre 12 yıllık emek
Buradan bakınca çöpe atılan 12 yıl
Tek kârı size 2 çocuk
Bundan sonrası düzelmez 12 senede düzelmemiş
Bir 12 yıl daha ya çöpe atar ama adına emek dersiniz ya da 12 yıl kâr edersiniz bu insana harcamadan
Yok canımya benimki aklından geçenleri aynen söyler.öyle yatakta saçma salak şeyler istemedi hiç düşündüğünüde sanmıyorum öyle olsa illaki söylerdi.benimkinin niyeti normal hayatındaki despot rolünün devamı.hani olurya maazallah gevşerse filan sonra light filan oluverir kadın sözü dinleyiverirMerhaba ben bu durumu 2yil kadar önce yaşadım.beraber olurken herşey iyi güzel sözler falan bitincede arkasını döner ya da dediğin gibi kızardı saçma şeylere. Sonra birgün delirdim bide 50 100 TL atta şuraya tam olsun dedim bağırdım neyim be diye bu tavir ne diye. En sonunda döküldü. Benden farklı şeyler istiyordu yapmıyor izin vermiyordum. Bunları yapmasına izin vermedigim için sinirlendigininfalan söyledi. Zaman sonra aştık bunu düzeldi bu sefer de 1yildir mesela coknyakinlasmadi benle ama tartışıp kavga ettiysek ayrılık konusulduysa mutlaka ısrarla birlikte olmak istedi. Ben üzüntüden ya da kavga ettiysek dayak yediysem buna ağlarken afedersin illede o iş olacak diye zorladı mantığı ise yaşasın evliliğimi kurtardım diye hissediyorum derdi. Yani belki eşin farkli şeyler istiyordur cinsellikte bunu ya sana soylemiyordur ya da sen kabul etmemissindir diye düşündüm bende böyleydi
Demek kadınlardada oluyor buBende öyleyim, sevişme günümdeysem cilveli şeker bir kadın oluyorum, sonrasında yine aynı düz kendim. Ama bu sadece bencilliğimden, istediğimi kolayca almak istediğimden. Yoksa ben hep aynı kişiyim. Ve hiç değişmeyeceğim, Anlatabiliyor muyum?
Yok asıl ben öyle görmeye başladım.eşim değil.eşim yatakta saygılıdır istemediğim rızamın olmadığı şekilde davranmaz.ama rutin günlük hayatta kadına nasıl davranılıyor onu pek bişmez daha da doğrusu bildiride işine gelmezCinselliği kadının asagilandigi bir durum olarak görüyor bence. Yaşadıktan sonra sana saygısı kalmıyor bu yüzden. İlginç bir kafa.
Hayır ne onun ne de benim hiçbir problemimiz yok.tek problem illahi sopanın ucu muhakkak ona dayanıyorki kv.iki üç yıl dört dörtlük olan evliliğimde eşimin benim sözüme itibar ediyor olması sevgili kv min gözüne battı ne yazıkkı.alttan alttan verdi gazı oğluna evliliğim çok sarsıldı onun yüzünden sahip çıktım evliliğime annesi ve eşi arasında kalan kocama.topluyorum toplayacamda.biliyorum çok seviyor ama içindeki sevginin körelmesine izin vermeyecemÖzel olacak ama acaba cinsel problemi mi var eşinizin? Sertleşme sorunu ya da erken boşalma vs., bunların sinirini sonrasında sizden çıkarıyor olabilir, ya da sizi tatmin edemiyor ve bunun farkında da olabilir. Sebep her ne olursa olsun yaptığı normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?