Anlam veremediğim tavır ve davranışlar

Bende öyleyim, sevişme günümdeysem cilveli şeker bir kadın oluyorum, sonrasında yine aynı düz kendim. Ama bu sadece bencilliğimden, istediğimi kolayca almak istediğimden. Yoksa ben hep aynı kişiyim. Ve hiç değişmeyeceğim, Anlatabiliyor muyum?

Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim emek verdim 12yıl.hasat vakti ne zamandır bilemem ama inanıyorum inanmak istiyorum o mutlu sona
Neyin kuyruğuna geldiniz hayatın mı evliliğin mi çocuk büyütmenin mi

Mutluluk ulaşılması gereken bir sonuç bir ödül değildir. Böyle düşünerek mutlu olmayı bekleyen bir nine olursunuz geriye bakınca doyurucu olmayan kursakta kalmış heveslerle dolu bir geçmiş görürsünüz.

Hayat boyunca süren anlardır mutluluk. Varılmaz.
Bakış açınız yanlış

Sizin bakış açınıza göre 12 yıllık emek
Buradan bakınca çöpe atılan 12 yıl
Tek kârı size 2 çocuk

Bundan sonrası düzelmez 12 senede düzelmemiş

Bir 12 yıl daha ya çöpe atar ama adına emek dersiniz ya da 12 yıl kâr edersiniz bu insana harcamadan

Olsunya tek kârım çocuklarım olsun.enazından çocuklarım babalarına doyarlar ikimizin bulunfuğu bir ortamda mutlu olurlar.

Yok canımya benimki aklından geçenleri aynen söyler.öyle yatakta saçma salak şeyler istemedi hiç düşündüğünüde sanmıyorum öyle olsa illaki söylerdi.benimkinin niyeti normal hayatındaki despot rolünün devamı.hani olurya maazallah gevşerse filan sonra light filan oluverir kadın sözü dinleyiverir

Demek kadınlardada oluyor bu

Cinselliği kadının asagilandigi bir durum olarak görüyor bence. Yaşadıktan sonra sana saygısı kalmıyor bu yüzden. İlginç bir kafa.
Yok asıl ben öyle görmeye başladım.eşim değil.eşim yatakta saygılıdır istemediğim rızamın olmadığı şekilde davranmaz.ama rutin günlük hayatta kadına nasıl davranılıyor onu pek bişmez daha da doğrusu bildiride işine gelmez

Hayır ne onun ne de benim hiçbir problemimiz yok.tek problem illahi sopanın ucu muhakkak ona dayanıyorki kv.iki üç yıl dört dörtlük olan evliliğimde eşimin benim sözüme itibar ediyor olması sevgili kv min gözüne battı ne yazıkkı.alttan alttan verdi gazı oğluna evliliğim çok sarsıldı onun yüzünden sahip çıktım evliliğime annesi ve eşi arasında kalan kocama.topluyorum toplayacamda.biliyorum çok seviyor ama içindeki sevginin körelmesine izin vermeyecem

Eşinin öz güveni yok ve Kontrolcü.. Romantizm den kaçan erkek şöyle düşünür ben buna yüz verirsem kontrol ü kaybederim benim çizdiğim sınır dışına çıkar vs... Aslında kendinden soğutuyor haberi yok davarın.. Serhat yabancı nın kitablarını öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…