- Konu Sahibi Miraclessss
-
O zaman daha da çabuk anlaşılır karaktersiz olduğu.Babasına gitmek ıstedıgınde bana sordun mu diyen adam sevısmek ıstedıgınde ben istemiyorum u kabul etmez.
Hormonların değil genlerinden. Öküz genleri karışmış araya.Birinde iyiyse ikisinde üçünde agresif.hormonlarındanmı oluyor nedir anlamadım
Mesela bugün et yemekMesela nasıl davranıyor size.Sadece sex yaptıkdan sonrakı kötü davranıyor?Kavgalarınız neyden çıkıyor?Detaylandırırmısınız?
belkide olabilir.belkide züğürt tesellisi veriyorum kendimeYa da şöyle olabilir mi, adam sızı sevmiyor her zaman sevgisiz davraniyor sadece sevısecegı zaman yaklaşıyor veya sevısırken o an'ın verdıgı gazla size guzel seyler soyluyor.
Sevısme bitiyor ve adam magarasına geri dönüyor.
Sizde bu sevgisizlıgı kabullenmek yerine sevıstıkten sonra kotu davraniyora siginıyorsunuz?
Sevısmek istemiyorsun dıyelım.Mesela bugün et yemek
belkide olabilir.belkide züğürt tesellisi veriyorum kendime
Konularınız hep eşinizle ilgili sorunlar üzerine 3 senedir, sevişme öncesi sonrası diye ayırt etmenize gerek var mı? Anlaşamıyorsunuz, eşiniz kaba saba bir adam.Mesela bugün et yemek
belkide olabilir.belkide züğürt tesellisi veriyorum kendime
Sevisirken tatmin edemiyormusunuz acaba ondanmi boyle davranmis olabilirHepinize iyi geceler.konuya nasıl gireyim bilemiyorum bana göre utanç verici onur kırıcı bir durum.lütfen bu konuyu açtığım için ayıplamayın beni.bilmiyorum sadece benim başımdamı bu olay ama ayıpsız anlatmaya çalışıcam.eşimle beraber olduktan sonra daha 24saat geçmeden adama bir haller oluyor.gözünün üstünde karşın var diyerek haksız yere bağırır günahımı alır.anlam veremiyorum bu davranışlarına.çok üzülüyorum cinsellikten bile soğudum ki akabinde yine buna benzer saçmalıkları yaşayacağım diye korkuyorum artık.bugün olanlar oldu benimde bıçak kemiğe dayandıki artık baba evine dönücem olmuyor dedim gidemezsin kimden izin aldın türü laflar etti.benzeri tavırlara maruz kalanlarınız varmı yoksa bir benim yaşıyorum bunu
Evet diyebiliyorum tepkisi genelde uzak durmakSevısmek istemiyorsun dıyelım.
Ona sevısmek istemiyorum diyebiliyor musun.
Dedıgınde tepkisi ne oluyor?
Galiba haklısın.az bile dedinKonularınız hep eşinizle ilgili sorunlar üzerine 3 senedir, sevişme öncesi sonrası diye ayırt etmenize gerek var mı? Anlaşamıyorsunuz, eşiniz kaba saba bir adam.
Hahah çok doğru dedin.okadar sinirliyimki ona şuan ne varırsa pövkürmek geliyor içimdenHormonların değil genlerinden. Öküz genleri karışmış araya.
Aslında tatmin meselesi değil ego meselesi desek tam yeri gibiSevisirken tatmin edemiyormusunuz acaba ondanmi boyle davranmis olabilir
Aman kendını nimet gıbı goruyor Bı de. Uzak durunca aglıcak veya kendını yerlere atacaksın sanki lutfen benimle sevıs diye.Evet diyebiliyorum tepkisi genelde uzak durmak
anladıysam afro amerikan olayım
Şuanki ruh halim berbat nefret ettim evliliğimdende eşimden de.atış serbest şimdilik.ha yarın ne olur bilinmez.kendine çeki düzen verirse belki ben de katılırım o tayfayaYorum yapmaya çekiniyorum artık kocalı konulara . Dün açtığı konuda kocası hakkında bir sürü şey yazan üye 5 dakika sonra bize sardı, adamı melek yaptı. Siz de böyle çıkmayın konu sahibi
AynenAman kendını nimet gıbı goruyor Bı de. Uzak durunca aglıcak veya kendını yerlere atacaksın sanki lutfen benimle sevıs diye.
Sevimsiz adam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?