Merhaba, üniversiteye hazırlanıyorum. Problemli olduğum bir dersten özel ders almak istedim. Araştırdım ve kendime uygun bir öğretmen buldum. Cuma günü annem ile birlikte görüşmeye gittik. Gayet güzel konuştuk. Annemle ücret konusunda da anlaştılar. Asla pazarlık filan etmedik. İlk dediği fiyata tamam dedik. Bunları, bir sorun olmadığını belirtmek için yazıyorum. Telefonlarımızı aldık. Annemin de telefonunu aldı.Pazar günü başlarız dedi hatta bir kitap ismi söyledi bunu al bundan başlayalım dedi. Pazar günü öğleden sonra yapalım dersimizi dedi. Ama ilk defa başlayacagimiz için saatlerini oturtamayabilirim benden haber bekle sana haber vereceğim kaçta olacağına dair dedi. Tamam dedim gayet guzel ayrıldık iyi akşamlar dileyerek. Hiçbir problem yok. Hatta ben hemen gittim o dediği kitaptan aldım . Pazar günü yani dün öğlen 2' ye kadar bekledim haber gelmedi. Ben de Whatsapp' tan kibarca mesaj yazdım. Hocam iyi günler. Ne zaman geleceğim belli oldu mu? diye. İki gri tık oldu. Daha sonra baktım Whatsapp'a girmiş ama cevap vermemiş. Daha sonra defalarca girdi ama bana bir yanıt yazmadi. Saat 6 oldu aradım. Çaldı çaldı açmadı. Çok garipsedim bu durumu. Akşam saat 8' de de anneme kendi telefonunun Whatsapp'ından mesaj attirdım.
X Hocam iyi akşamlar, kızım size ulaşamamış. Merak ettik cevap verirseniz seviniriz, diye. Yine iki tık oldu. Daha sonra son görülmesine baktık. Yine girmiş, ama anneme de yanıt vermemiş. Ve bugün öğlen aradım, meşgule attı. Arkadaşlar ne yapayım?
X Hocam iyi akşamlar, kızım size ulaşamamış. Merak ettik cevap verirseniz seviniriz, diye. Yine iki tık oldu. Daha sonra son görülmesine baktık. Yine girmiş, ama anneme de yanıt vermemiş. Ve bugün öğlen aradım, meşgule attı. Arkadaşlar ne yapayım?