varya inanamazsan bir çiçek yüzünden olanlara bakarmısın. 1 haftadır başımıza bin türlü şey geldi. eşime söyledim zaten bir daha iş yerine asla birşey gönderme diye. eşimi kaybediyordum neredeyse ya.ınanmıyorum nazar olmaz demesın kımse bal gıbıde olurmu olur..
şahsen bende calısırken gunde 3 ogun trafık kazası gecırırdım sakarlıgımmı vardı hayır ..
kotu gozler sag olsun yıyo ınsanı resmen dırı dırı oldururlerde ınsanı neden bakıpda maşallah demezler kı!..
o gün çiçek geldiğinde okudum okudum bir sürü dua demek okumasaymışım dahada kötü şeyler olacakmış.nazar var canım peygamber efendimizede çok nazar değermiş.kurşun döktürmek hurafe de sen dua oku bol bol. dua kitaplarna nazar ayetleri var. bu arada geçmiş olsun.
ne biçim bi işyeri orası ya, maşallah iş arkadaşlarında pek bi sevecenmiş
geçmiş olsun hem sana hem eşine, umarım ciddi bi yanığın yoktur
bu arada düdüklü tencere nasıl olduda patladı ya, bende çok korkarım mutfaga bile girmem düdüklü varken
Nas ve felak suresİnİ oku cnm bol bol
senin işyerindeki arkadaşlarında bir enteresanmış doğrusu
bana gelen çiçeği yolacaklar her çiçek başına 40 tane saç telini yolardım onların benklava:
nazardır derincim inanırım ben mafoldumben
çooook geçmiş olsun sana ve eşine
sürekli duaları oku canım :Saruboceq:
evime misafir gelmeden başlarım okumaya
sonrasında 2 gün yorgunluğu atamam mirmirmirmir
geçen hafta işyerimde ayakkabımın topuğu çıktı Çok üzgünüm çoook
uzak-yakın farketmiyor :umursamaz:
maşallah demeyen çok insan var malesef çevremizdelmaz:
haset insanlardan kötü insanlardan Rabbim hepimizi korusun :Saruboceq:
teşekkür ederim canım. bırak maşallah demeyi zaten gözlerinden fesatlık akıyor insanların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?