- 10 Nisan 2019
- 162
- 78
- 98
- 26
- Konu Sahibi xxrockgirlsx
Arkadaşlar benim gerçekten çok merak ettiğim bir şey var belki bunun gibi benze bir durum sizde yaşamışsınızdır. Mesela çok samimi olduğunuz bir arkadaş grubunuz var ve yıllardır arkadaşsınız ama mesela daha birlikte bir tatile bile gitmemişsinizdir (tabiki maddi problemler vs, ya da ailenin izin vermemesi gibi durumlar olabilir ama benim bahsedeceğim şey bu değil) Ya da ne bileyim hepiniz arkadaşlarınızın ailelerini tanıyorsunuzdur ama asla aileleriniz bizzat tanışmamıştır falan vs. Ve ne zaman arkadaşlarınızla böyle şeyler planlasanız ASSSSSLAAAAA bir şekilde bu planlar olmaz gerçekleşmez ya hani. Ama bir bakıyorsunuz sizinle bunu yapmayan insanlar başka arkadaşlarıyla hooopp tatile gitmişler sizin planladığınız sizin istediğiniz aktiviteyi başka arkadaşlarıyla yapıyorlar. Ve mesela burda bahsettiğim diğer arkadaşlar kısmını açmam gerekirse bu kişiler genelde bizim kadar samimi ve eski olmayan arkadaşlıkları olabiliyor. Kendi arkadaş grubumuz 5 kişi mesela 11 senedir arkadaşız liseden beri. Ama hiç böyle büyük planlar yapamadık. Büyük planları geçin mesela arkadaşımın annesi mantı yapacak bize çok güzel yapıyormuş ve bu davet arkadaşımdan çıktı 1 senedir 5 kere ayarlamaya çalıştık olmadı... Ama bakıyorum hepsinin ayrı ayrı arkadaşlıkları var kimisinin üniversiteden kimisin iş yerinden mesela bir bakıyorum tatile gitmişler? Bu durum bana çooook garip geliyor. Benimde üniversiteden arkadaşım var mesela gitmediğimiz yer kalmadı beraber. Bir konsere bile gidemiyoruz bir türlü ayarlayıp bu durumdan gerçekten çok sıkıldım ve başka insanlarla yapıp hep beraber yapamayışımızın sebebini anlayamıyorum bir türlü...