- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
bu aslında cok hoş br fılm karakteridirVega, kiz su profil resmini degistir yaaaa...cok kotu cnmmm...ruhunu teslim etmis gibi...
ahhah alemsin çok güldüm
bebişim emme refleksi yapıyor oda ağzını yanağına dayoyorNe bicim kaynana bu yaa .
Yuzunu nasil yalatiyor
Himmmm.olsun,bu aslında cok hoş br fılm karakteridir
ay ne bilim sen öyle yalattırıyor emdirtiyor deyince dedim
ay ne bilim sen öyle yalattırıyor emdirtiyor deyince dedim amacı ne bu kadının
kayınpeder fazla ilgi göstermiyor heralde.sizde laf sokun anne o daha bebek anlamaz öpmekten falan babama söylede öpsün seni deyin
bide bize opturmuyor kokluyorum ayagına cocugun yüzüne gömüyor burnunu
bu aslında cok hoş br fılm karakteridir
evet mikrop kapar diye haftada 1 yada 2bir de sana mi opturmuyor cocugu ?
Ne kadar siklikla gormak zorunda kaliyorsun bu saygideyer sahsiyeti ?
evet mikrop kapar diye haftada 1 yada 2
en sonun da filmi bilen çıktı canım sıkkın olunca izler ağlarım ve robotaDikkatimi cekti, profil resimlerimiz aynı filmden, benim de cocuklugumun filmi cok severim, söylemek istedim.
Konunuza gelince, siz anlamamakta haklisiniz, o nasi bir kv ya... Daha sert bi dille uyarsaniz? Size sabir diliyorum.
sen uyar dıyo ama kabul etmıyor bize öptürtmuyo yalatmaz yüzünü diyorpeki eşinin konuya bakış açısı ne
en sonun da filmi bilen çıktı canım sıkkın olunca izler ağlarım ve robota
keşke benim olsa demişliğim bile var sonra tabi film olduğunu hatırlayıp avuturum kendımıAynen aynen, hala ilk izleyisimmis gibi aglarim ve bi kac gün etkisinden cikamam. 'Ama Edward orda yalniz, yapayalniz...' diye dolanirim ortada.
ıyyykk, yeminlen midem kalktı... çocuk bu kadının ellerinde büyürse işin zor... çok muahttap olmamaya çalışsan ? her telefonunu açmasan falan ?bebeğim emme refleksi yapıyor oda yanagını dayıyor ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?