Anlam veremiyorum napcagimi bilmiyorum

Cleopatry

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
77
0
16
Ankara
Kizlar iki yillik cok guzel bi iliskim var erkek arkadasimi her yonden cok begeniyorum kisiligi bana yaklasimi hic birinde bi problem yok gelecekten soz ediyoruz yasimiz cok buyuk degil ben yirmi bir yasindayim o yirmi uc yasinda iliskimiz gayet seviyeli bakinca bi problem yok ama canimi sikan sey beraberken cok sey konusamiyo olmamiz, bu durumdan rahatsizmis gibi davranmiyo aslinda ama ben korkuyorum yanimda sikilcak diye bugun beraberdik oturduk bi yerde yaklasik dort saat sigara cay kahve ictik ben yemek yedim arada bir konusuyoruz konustugumuz zamanlarda guzel oluyo guluyoruz egleniyoruz ama cogunlukla susuyo gibiyiz bugun otururken tutamadim kendimi aglamaya basladim bi sure sonra, uzuluyorum seni boyle gormek istemiyorum noldu dedi bisey soyleyemedim sarildim agladim cocuk gibi :(

memkeketlerimiz farkli ayni okulda degildik suan universitedeyiz ama ayni okulda degiliz cok fazla ortak noktamiz yok mu anlamiyorum ki zamanla olur mu boyle seyler normal mi ya :(

bi yerde oturuken hep etrafimdaki ciftlere bakiyorum psikolojim bozuldu cok gulen konusan bi cift varsa uzuluyorum suratimi asiyorum bizim gibi arada konusup arada susan ciftler gorunce de mutlu oluyorum

neden boyleyiz anlamiyorum napmam gerektigini de bilmiyorum...

niye konuşmuyorsunuz ki canım sorun ne? birbiriniz hakkında her şeyi biliyor oluşunuz mu? okuldan, aileden, ülkeden, filmlerden, kitaplardan, cocukluk anılarınızdan ne bilim börtü böcekten bile konu çıkıyor . . . bunu yalnız senden de duymadım kardeşim de konuşcak bi şey bulamıyoruz diye şikayet ederdi :)

niye konuşmuyorsunuz ki canım sorun ne? birbiriniz hakkında her şeyi biliyor oluşunuz mu? okuldan, aileden, ülkeden, filmlerden, kitaplardan, cocukluk anılarınızdan ne bilim börtü böcekten bile konu çıkıyor . . . bunu yalnız senden de duymadım kardeşim de konuşcak bi şey bulamıyoruz diye şikayet ederdi :)

Sorun ne anlayamiyorum ki evet her seyi biliyoruz bi donem gorusmedigimiz icin gece gunduz mesajlasirdik sanki konuscagimiz herseyi tuketmisiz gibi garip bi durum genelde o anlatiyo o konusuyo zaten :(

o zamanda ilişki sıkıcı oluyo işte... yanındayken fazla konusamıosan başka etkinliklere yönelin :) ne biliym bowling, sinema, tiyatro, buz pateni... ayrıca sen onun yanında fazla rahat değilsen de konuşmaya çekinio olabilirsin...

o zamanda ilişki sıkıcı oluyo işte... yanındayken fazla konusamıosan başka etkinliklere yönelin :) ne biliym bowling, sinema, tiyatro, buz pateni... ayrıca sen onun yanında fazla rahat değilsen de konuşmaya çekinio olabilirsin...

sosyal fobim var benim genelde rahat olmuyorum arkadaslari geliyo beraber oturuyoruz bazen elim ayagim titriyo aptalca bisey soylemekten korkuyorum susuyorum genelde o yuzden, haklisin canim oyle yapalim tesekkur ederim :)

Her görüşmenizde aynı şeyi yapmayın Birgün kafede oturuyorsanız birgün sinemaya gidin. Fazla telefonda görüşmeyin konuşacak konu bulamazsınız. Bi kitap oku o kitap hakkında düşüncelerini söyle. Arkadaşlarının yanında kendini kasma kastıkça saçmalayabilirsin. Ama bence konuşacak konu bulamamanız çok büyük bir problem diil. Defter tutabilirsin yanında olmadığı zamanlar gün boyu yaşadıklarını yazıp onunla görüştüğün zaman bunun değerlendirmesini yapabilirsin tatlım. Ama dediğim gibi bu durumu problem yapma...

Günaydın Canım,

Eşimde 30 yaşında tanıştım, o da benden 4 yaş büyüktü. Kocaman insanlar olsak ta, buluştuğumuzda çoğu zaman konuşamaz birbirimize bakar gülerdik. Gözlerimizin içine dakikalarca bakıp bakıp gülerdik. Konuştuğumuz zamanlarda eğlenir gülerdik.
Sanırım yoğun ve temiz bir aşktan oluyor bu durumlar:) Böyle yaşamayanlar aşık değil demiyorum sadece bizim durumu böyle görüyorum.

Şimdi 4 senelik evliyiz, bir oğlumuz var. Bir de kızımız olacak 10 hafta sonra kısmetse. Dışarda başbaşa bulşacak olsak halen heyecanlanırım:)

Size tavsiyem, konser, maç , karaoke vb gibi değişik programlar yapın. Eğer oralarda size ve arkadaşlarınıza uyum sağlıyorsa, beraber keyifle vakit geçirebiliyorsanız bu konuda üzülmeyi bırakın.

okullarınız ve memleketlerınız ayrıymıs bu yuzden fazla ortak noktanız yok zannedıyorum
sen gun ıcınde yasadıklarını anlatabılırsın mesela onun gununun nasıl gectgını sorabılırsın
bılemedımkı :26:

9 yilda bizimkiler tukenmediyse, sizinkiler hic tukenmez, oyle dusunme...
Sanirim iki yil ama hala uzak olmanin verdigi yaninda kasma durumu var galiba, zaman gectikce gider, o kasma hali ortadan kalkinca biraz da arkadas oluyorsunuz aslinda, iliskinin tadi da o zaman cikar...
Biraz zaman ver, bu kadar da takilma, aklina taktikca, konu acmaliyim, konusmaliyim dedikce, daha da kasilirsin, kasma kendini, o senin sevgilin, en rahat birbirinizin yaninda olmaniz lazim...
Duzelir merak etme:34:

konuşacak hiçbirşeyiniz yok mu? birbirinize anlatacağınız?
biz de çok konuşuruz, kendimizden bişey bulamasak, o bunu yapmış, şu şöyle yapmış konuşuruz :1:
mesela siyasetten çok konuşuruz

4 saat boyunca oturup konuşacak şeyler ararsanız tabi ki bir yerden sonra konu tıkanır
mesela tavla oynayın kafedeyken. tatlı bir rekabet oluşur aranızda:31:
alışveriş yapın,sinemaya gidin,parklarda yürüyüş yapın.
yoksa dediğiniz gibi sürekli kafede oturuyorsanız konuşacak konu biter.sıkılırsınız neden böyle diye

Biz nedense çok konuşuyoruz, aslında fazla görüşemeyen çiftlerin birbirine anlatacakları şey daha fazla olur bana göre, illa bir şey bulup konu açalım diye kasmayın kendinizi. Mesela tavla oynayın, ya da başka oyun oynayın. Sinemaya gidin, çıkınca illa ki film hakkında konuşursunuz. Biz siyasetten konuşuruz mesela, zamanın nasıl geçtiğini bile anlayamıyoruz. Arada eğlencesine kahve falı bakarım ben ona, ama sallarım işte seni çok seven biri var diye, güler eğleniriz. Futbolla ilgiliyseniz onun hakkında konuşabilirsiniz biraz. Biz spor toto oynarız mesela, yarım saat liste yaparız. Gün içinde neler yapıyorsunuz, okulunuz nasıl, çevreniz nasıl, bunlardan bahsedebilirsiniz.

yahuu 4 saat boyunca niye oturup çay içiyosunuz kiiiii .. Yaşlandınız mı bu ne böyle? İnsanın içi bayılır tabii. ben bir yerde 1 saat zor dururum :)) gidin gezin kıpır kıpır olun.
Birbirinizi çok tanımanız muhabbetı kesmez körükler.biz 10 yıldır beraberız ve hıc arkadasa bıle ıhtıyac duymayız birlikte çok guzel eglenıyoruz. Bence sorun senın kendını bıraz kasıyor olman. Rahatlamalı ve kendın olmalısın. aptalca bişey sölermıyım dıye korkma. Aptalca bişey söyledıysen beraber gülün geçin. Hep ciddi olunmaz arada saçmalamak çocuk olmak da gerek.

Bence ikiniz de kişilik olarak konuşkan değilsiniz. Başka aktiviteler bulun. Bir de arkadaşlarınızla beraber buluşun hep yalnız takılmayın ki ortak bir şeyler gelişsin. İlle de her an konuşmak zorunda değilsiniz zaten. :)

Zaten çok fazla ses var ve insanlar gerekli gereksiz sürekli konuşuyor. Konuşmamak iyidir bazen. Yahut gerektikçe konuşmak. Çok konuşunca sonu mutlak suretle kavgaya bağlanır emin ol. Bu kişisel gelişimcilerin suçu hep. "paylaşın, anlatın bla bla" diyerek yediler beynimizi. Paylaşmayın yahu. Bazı anlarda sessizlik daha çok huzur verir insana. Gereklidir de.
Ben konuşmaktan da lüzumsuz ayrıntıları dinlemekten de pek haz etmeyen bir tipim. Keza benim herif de öyle. Susarak anlaşıyoruz ve bu beni hiç rahatsız etmiyor. Bazen iş yerinde yaşadığı problemleri anlatıyor. Sıfatımın şekli değişince gülüp konu değiştiriyor. Çözüm sunamayacağım ayrıntıları bilmek bana hiçbir şey katmaz. Sanıldığı gibi onu rahatlatmaz da. Onu rahatlatacak tek şey, ne yaşarsa yaşasın yanında olacağımı bilmesidir. Bunu bilmesi için de ses çıkarmam gerekmiyor...

Kaldı ki her buluşma film tadında geçmez. Bazen sessizlik olur bazen tartışma. Bazen konuşmaktan yorulur susmayı arzularsınız. Bırakın akışına yahu. İlişkiyi bir yere oturtmaya çalışmayın zihninizde. Sessizliğin de tadını çıkarın.

Birşey olmaz canım, üzme kendini :)) 4 saat boyunca bülbül gibi şakıyacaksınız diye bir kural yok tabiki.. Herkes zaman zaman susar :)
Biz eşimle tanıştığımızdan bu yana evliliğimizle beraber geçirdiğimiz 7 yıl boyunca her türlü aşamadan geçtik. Başlarda uzak yerlerdeydik günün nerdeyse 18 saati konusurduk mesajla olsun, telefonla olsun.. Şimdi dönüp bakıyorum da ne buluyorduk ki acaba o zamanlar bu kadar konusacak diyorum kendime :9: Tabi ki bu doz yıllar geçtikçe azaldı.. Şimdi de normal düzeyde gerektiği zaman sohbetimizi ediyoruz, gerektiği zaman aktivitelerde bulunuyoruz, evimizde oyun oynarken çok eğleniyoruz mesela beraber.. Sadece muhabbet değildir sizi birbirinize bağlayan.. Her ilişkinin ortak noktası farklıdır, üzme kendini :) 4 saat bi kafede oturmak yerine çeşitli aktivitelerde bulunun mesela.. Sonrasında paylaşacak şeyler de bulursunuz hem. :16:

Son düzenleme:
Back
X