anlam veremiyorum yaşadıklarımıza

mobily konusunda çok pahalıya kaçıldığı için ailemin maddiyatı yetişmeyince tavırlarda değişti..

Atalarımız boşuna ayağını yorganına göre uzat dememişler. Dediğiniz gibi kız durumu biliyormuş ki altını maltını da yapılmış. Uygunundan mobilyalar seçseymiş. 3bine de mobilya takımı var 100bine de. Gelin de biraz art niyetlilik varmış ama.

Söylediklerinçok sçmasave araaboucu
Söylediklerin çok saçma ve arabozucu

Mesele tamamen ailenizin dugune eve yardim etmemesi.

Eger düğün dernek zamani el gibi durup yardim etmezlerse sonra da el gibi karsilanmalari normal.

Ben esimi cok severek evlendim ailelerimiz her seyimizi karsiladi sagolsunlar. Ama esime evlenmeden önce ben de acikca soyledim dugune ailen yardim etmezse ben seninle yine evlenirim ama benden samimiyet bekleme dedim. Bana gore dugun dernek yapmak ailelerin sorumlulugu gencecik insanlari borcla evlendirmek cok kotu eger sıkı aile baglari istiyorsaniz bunlar önemli.

Yok biz yardim edemeyiz diyorsaniz o zaman gelip gitmesini de cok beklemeyin normal bence

her şeye maddiyat mı o halde? biz hiç bişey yapmadık demedimki ben ve bilerek geldi durumu önceden biliyordu.sadece bir mobilya için 15 bin lira gibi bir rakkamla karşımıza çıkıyorsa nasıl karşılanır ki bu.he zengin olur alınmaz o zaman tmm derim.zaten maddiyat için saygı duyulacaksa hiç durmamaması normal sizin düşüncenizce

Anneniz bile yanaşmıyorken siz neden bu kadar müdavilsiniz ki ?
Abiniz mutluymuş
Bence önemli olan bu
Yeni evli insanlara biraz huzur verip geri durmanız gerekir
İlk zamanlar böyle zehir zıkkım olup gidiyor yoksa takıntılı aileler yüzünden
Sonra alın size sağlıksız evlilikler

annemle dertleşen benim üzülüyor doğal olarak bizde dertleştik yalvarmadım bende illaki konuş diye.

Aslinda buyutulecek birsey yok.bence. iki tarafi da dinlemek lazim. Belki gelinin de alindigi yerler vardir. Konusun anlasin tartisin sorunu cozup barisin. Kimi kendi kardesi ile bile anlasamiyor degil ki el kizi ile el oglu ile

Beklenti içine giriyorsunuz bu birşey yapmamak mı şimdi ?
Hadi buda olağan dersiniz ama anne konuş ne demek ?
Adam artık yuva sahibi
Bence ailenizle başka şeylerle meşgul olun
beklenti içine girmedim oturduk konuştuk üzülüyorsan konuş dedim zaten konuşmadiki bi daha da açılmadı konu.ne dedim ben konun içersinde en son içimi döktüm dedim.her dakika bunlar kafamda yok .emin olun ki daha başka işlerim var.

Aslinda buyutulecek birsey yok.bence. iki tarafi da dinlemek lazim. Belki gelinin de alindigi yerler vardir. Konusun anlasin tartisin sorunu cozup barisin. Kimi kendi kardesi ile bile anlasamiyor degil ki el kizi ile el oglu ile
cnm konu benimle igili olduğu sürece ben konuşmaya varım zaten.ama benim konum olsada bana söylenmeyince ben nasıl konuyu açayımki.başkasının lafını taşımakta olmaz.gün gelir konu olur konuşurum o zaman

Ya aslında bi görümce olarak abiniz mutluysa size ne siz neden karışıyorsunuz hakkınız yok derdim ama yazdıklarınız bana çok samimiyetle iyi niyetle yazılmış gibi geldi.önceki konunuzu bilmiyorum bu konu üzerinden yorum yapıcam.öncelikle nasıl hitap ettiğine nasıl oturduğuna kalktığına hiç takılmayın derim.anladığım kadarıyla kendini çok bi bileyler sanan fazla cüretkar bi gelin.hitap şeklinden ve bileziği sormasından.eğer çok haddini aşıp saygısızlığa varacak harekette bulunursa siz değil anneniz uyarsın ya da arasının iyi olduğu biri varsa.taktığınız bileziğe gelirsek hiiiiiiç üzülmeyin.ben daha iyisini takmak isterdim elbet abime ama gücümün yettiği bu hatta utandım daha iyisini takamadım diye ama sen laf etmeye utanmıyosun bravo de!yarı şaka yarı ciddi.ilk defa bi geline acayip sinir oldum kendime şaşırdım şuan:))

Ne farklı düşünceler var
Soktayım

tşk ederim beni anladığınız için.daha öncede yazdığım gibi kişinin hareketi kendi terbyesini gösterir bir yerde.takı meselesine gelince bana söyleseydi aynı sizin söylediğiniz gibi derdim ama bana söylenmedi bu.kendinize şaşırmayın hep gelinler haklıdır diye bir kural yokya.(kendi gelinimiz için demedim)

Üzülme dediğin gibi herkes terbiyesi ölçütünde davranır.eğer çok içine oturduysa bu takı mevzusu konuyu getir oraya şakayla karışık söyle gitsin.her konuda böyle kırmadan dökmeden şakayla karışık sınırları net çizmek gerekiyor ilişkilerde

evet haklısınız tşk ederim.

Benim gelini de dinlemek gerek dedigim.nokta buydu iste. Hakli buldum yazinizi

o zaman burda tüm yazılanları karşı tarafantan da dinyelim böyle bişey mümkün mü.kaldıki gelinimizi yerden yere de vurmadım.olanı anlattım inanırsınız inanmazsınız sizlere kalmış.

Zaten size inandigimiz icin gelin belki bu sebepten yapiyor olabilir diyoruz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…