anlam veremiyorum yaşadıklarımıza

abiniz neredeymiş gelininiz ailesine neden laf söyletiyo evlenen erkek kardeşiniz bence karışmayın

yengeniz ve ailesini mecburi zamanlarda görün diğer zamanlarda da saygı çerçevesinde görmezden gelmeye çalışın

saygısızlık olduğunu düşündüğünüz hareketlerinde hemen o anda uyarın düzeltsinler kendilerini

anne ve babanız bir şey demediği sürece debelenip duran siz olursunuz.

uyarıncada karıştı oluyor işte.

düşünmeyinde ozaman düşünceler davranışlara yansır sonuçta sizin sadece yengeniz kardeşiniz eğer isterse görüşürsünüz
burda paylaşmam sebebi içimi dökmekti sadece.hayatıma bakıyorum ben her dakka düşünüp düşünüp ne yapcam.öyle olsam hiç bir şekilde arayıp bişey sormam.

Hiç bir sebep saygısızlığının nedeni olamaz ama belki düğünü de kendileri yaptı erkek tarafından maddi birşey göremedi bütün yük kendilerine kaldı düğün parasını anca çıkardılar sonra taksitlerle eldeki avuçtaki de bitti gibi düşünüp kinleniyor olabilir.

evet benimde aklıma gelen bu.

evet benimde aklıma gelen bu.

Bu maddiyat konusunu bende yaşadım. Takılar ve beyaz eşya haricinde hiç bir şey yapılmadı. Mobilyaları alacaz dediler almadılar o da bize kaldı. Düğün ve geri kalan her şeyi biz eşimle hallettik. Ortalarda da oğlan everdik diye geziyorlar. 3 sene oldu hala tuhafıma ve zoruma gidiyor. Aşamadım bunu. Ama art niyetsiz insanlar ve ellerinden bu kadar geldi demek ki diyip susuyorum içime atıyorum. Hiç te saygısızlık yapmadım. İyi anlaşırım bütün aileyle. Oğullarına da benden önce 30binlik araba almışlar o da bizim sonuçta. Ona sayıyorum. :)

cnm herkes sorun yaşar.biz önceden birbirimizi tanıyan insanlardık kaç senelik komşuyduk.annemlerim yapabilecekleri şeyler ortadaydı bile bile geldi.sonuçta bizde dımdızlak vermedik çeyiz olsun altın olsun altında ne isterse yapıldı.mobily konusunda çok pahalıya kaçıldığı için ailemin maddiyatı yetişmeyince tavırlarda değişti.erkek kardeşim babama neden birikim yapmadın bile denildi.bende evlendiğimde annemlerden bişey görmedim güçleri yoktu ne yapayım şimdi sileyim mi ailemi.bir gün olsun eşimden maddiyat anlamında tek kelime duymadım bile.

Eğer yapacağız deyip de yapmadıysanız gelin haklı
yoksa diğer türlü herkes yuvasını bilsin işi düşünce arar sorar
birde yardım edilmediği için kızmış olabilir
bizim oralarda damat kendi borç yapıp düğün ederse geline seni istemiyorlarmış derler, sonuçta kaç yaşında illa ki evleeceği belliydi hadi maddiyatı geçtim mesela bohça isteyip de bohçayı bile yapamazsa bende tavırlı olurdum ama öyle bacaklarımı kadına uzatarak değil

Annenizi doldurmayın zamana ihtiyacı var herşeyin, herkesin
karşınızdaki sizin karakterinizi iyiliğinizi 3-4 görüşmede bilmez herkesi olduğu gibi kabul ederseniz onlarda szi olduğu kabul eder
ama saygısızlık tahammül edilmemeli

Bence mesafeli durmak için böyle davranıyor. Yani klasik kaynana görümce gelin tartışmaları yaşamamak için baştan seviyeli durmayı uygun görüyor. Çok abartmadığı müddetçe iyi yapıyor aslında. Sizin ailenizi tenzih ederim ama hakikaten gelin de hürmet eden saygılı sevgili davranınca da kıymeti bilinmiyor. Kendileri mutlu olsunlar. Siz de kendi yaşantınıza odaklanın.

seviye başka saygısızlık başka bişey bence.ben zaten yapılan yorumlarda şunu da dedim bizden gelen bişey olursa ona karşı tabiki ezdirmesin kendini mesafesini koysun ben ona da varım.bende gelinim sonuçta empati yapabiliyorum.

cnm bizden öncedem birbirimizi tanıyan ailelerdik.ben gelimizde gider kalırdım komşuyduk.aile yapımızı bilirdik.az öne msjımda yazdığım gibi altın çeyiz vs. herşey yapıldı.mobilya konusunda maddiyat el vermedi gerçekten çok pahalıya kaçtı örnek veriyorum salon takımı beğendiği 15 bin civarındaydı.daha uygun olsaydı zaten alınırdı.annemi de doldurmadım inanki sadece dertleştik.benimde saygısızlığa hiç tahammülüm yok.

El öpmemesinde ne var? Bende sevmiyorum el opmeyi, öpmem, zaten kp el opturmez.
Anne, baba demek zor geliyor hala 3,5 senelik evliyim. Nadiren derim.
Kaynanamlara gidince bacaklarimi uzatmak istiyorsam uzatirim, bunu da kimse anormal gormuyor.
Anormal bir durum yok. Size gore yanlis oldugu icin anormal birsey saniyorsunuz. Kinada "erkek tarafini istemiyorum"demesi yanliş ama laf tasitan insanlara pek guvenmeyin derim.

herkesin adeti farklıdır saygı duyarım.daha önce öpüp birden keserse doğal olarak saygısız olarak adlandırılır.herkes zorlanır ilk zamanlar anne baba demeye bende yaşadım biliyorum.bize söyleyende o lafı ortak tanıdığımız.biz yine yanlış anamışsınızdır deyip üstünü kapattık.

bulmuşta bunuyor
uzak durun ama abinizi doldurmaması için abinize açıkça belirtin
eşin böyle böyle davranıyor buyüzden sen huzursuzluk yaşama diye mesafesine karşılık yakınlaşamıyoruz
sakın kendini aileni yanlız bıraktık sanma, senin mutluluğun önemli deyin

o gelinle çözüm bulamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…