• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlam Veremiyorum..

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
aklıma takılan bişey var buraya danışmak istiyorum

bu sene liseyi bitirdim
7 ve 8. sınıftayken hoşlandığım bi çocuk vardı
sık sık rüyamda goruyorum
gunlerdır haftalardır da degıl yıllardır!
:27:

3-4 yıl olmustur yani
ayda 3-4 kez gorurum mutlaka
dıyorum kı acaba bilincaltıma cok mu ısledi ama oylesıne bı hoslantıydı asık degıldım yanı

:1: zaten karsılıksızdı da

psıkolojık bir sorunum mu var acaba diye dusunmeye basladım

:18:kesin bir sorun olmalı yoksa aynı ınsanı yıılardır ruyada gormek hayra alamet olmasa gerek
hakkım kaldıgını da dusunmuyorum cunku bı muhabbetımız yoktu

bı ara sevgılım olmustu ıkı ay kadar bır ılıskı
o zaman kesıldı ruyalar
ne zaman ayrıldık yıne basladı

:44:yok ya kesın psıkolojık ama cozemıyorum nedenını
oyle sevgılım olsun dıye dolasan bırı de degılım

bir de ben ruyalarım da hep su gorurum
denız okyanus gol havuz falan
ama su gormek ıyıdır derler

ılgıncıme gıttı bu durum

buyuk bır dert degıl ama paylasmak istedım
:44:

:):)bu bende de oluyor.liseden bi çocuk vardı.ama hoşlantı aşk vs yoktu bende.sürekli görürüm.hala da görmeye devam ediyorum.gizli gizli aşıkmıydım acaba ben diyorum:)bilinçaltımızı oyunları var bunda bir şey

hayırdır inşallah entresanmış :26:

Ikizi vardi bi de genelde hep ikisini goruyorum:1:
hayirdir insallah
:):)bu bende de oluyor.liseden bi çocuk vardı.ama hoşlantı aşk vs yoktu bende.sürekli görürüm.hala da görmeye devam ediyorum.gizli gizli aşıkmıydım acaba ben diyorum:)bilinçaltımızı oyunları var bunda bir şey

Bilincalti diyorum ben de ama psikolojik bir soruna isaret ediyor olmasin diye de tirstim hafiften:18:
bu aralar zaten psikolojim iyi degil delirmiyorumdur insallah:1:

Bilincalti diyorum ben de ama psikolojik bir soruna isaret ediyor olmasin diye de tirstim hafiften:18:
bu aralar zaten psikolojim iyi degil delirmiyorumdur insallah:1:

yok yok merak etme.belki bu ara çok sıkıntılı bi dönemdesin eski güzel günleri hatırlamak istiyosun...olabilir.ben mesela lise hayatımı çok özlüyorum.o kadar sık görürüm ki.rüyada bile görmek,eskiye dönmek gibi mutlu hissettiriyor:)takma kafana

yok yok merak etme.belki bu ara çok sıkıntılı bi dönemdesin eski güzel günleri hatırlamak istiyosun...olabilir.ben mesela lise hayatımı çok özlüyorum.o kadar sık görürüm ki.rüyada bile görmek,eskiye dönmek gibi mutlu hissettiriyor:)takma kafana

Bak bu olabilir gercekten:9:
ama yillardir gormem ilgincime gitti
bu aralar guzel ruyalar goruyorum hep onceden hep bi atraksiyon cinler periler falan olurdu simdi daha sakin
yuruyen agaclar gordum dunku ruyamda:37:

kac yildaha bu ruyayi gorucem acaba:1:

araştırsana biraz belki olur rüyalara ben çok önem veririm :)
Çok taktım kafama dini bi sitenin rüya bölümünde bilen birine (en azından bilen biri olduğunu sanıyorum çünkü baya rüya yorumlamış ve yorumları hoşuma gitti) yorumlattım.Bu rüya bilinçaltı değildir, o kişiyle kaderinizde kesişen noktalar olacağına işarettir dediAma öyle bir daha bir araya gelme şansımız bana göre sıfır :/BilemedimHayırlısı :)

Çok taktım kafama dini bi sitenin rüya bölümünde bilen birine (en azından bilen biri olduğunu sanıyorum çünkü baya rüya yorumlamış ve yorumları hoşuma gitti) yorumlattım.Bu rüya bilinçaltı değildir, o kişiyle kaderinizde kesişen noktalar olacağına işarettir dediAma öyle bir daha bir araya gelme şansımız bana göre sıfır :/BilemedimHayırlısı :)

bak benim gibi demiş rüyayı yorumlayan kişi :)

Back
X