- 3 Ağustos 2012
- 1.473
- 566
- 323
Arkadaşımın bir flörtü var.
İnternet üzerinden tanısmıslar 7-8 aydır konuşuyorlarmış .
Farklı şehirlerde yaşıyorlar ve birbirlerini hiç görmediler
Ama her gece 2-3 saat görüntülü konuşuyorlarmış, gündüzleri çocuk sınava hazırlanıyor diye neredeyse hiç konuşmuyorlarmış
Muhabbet çok iyi diyor , çocuk da aynı şeyi söylüyormuş.
baya da patavatsız denilecek kadar dürüstmüş. Kıza çok güzelsin falan diyormuş sürekli. Ama içkili olduğu bir aksam basından kötü bir hikaye geçtiğini(aldatılmak vs sanırım) ve unutmakta zorlandığını söylemiş.bu yuzden de evlenmeyi istemediğini söylemiş.
en son da ;
çok güzelsin kızıım diyormuş
Arkadaşım oldu olacak ben de baba diyeyim demiş
O da ciddi ciddi bana baba de demiş. Arkadaşım , sapıksın demiş.
Bana anlattı anlam veremedim, yardımlarınızı bekliyoruz :)
bu arada nisan sonunda tanışmışlar
Temmuz da muhabbeti kesmişler
Ağustos’ta dayanamamıs tekrar yazmıs çocuk
Böyle bağlanıyoruz ama farklı düşüncelerde yaşıyoruz deyip arayı yavas yavas bize acı vermeden açalım demiş çocuk ekim gibi
Kasım da tekrar yakınlaşmış, daha çok.İçlne kapanık, ketummuş. Bi de çok patavatsızmış ama seni seviyorum bile demiş , bunlar zorla ekletildi bana sonradan
İnternet üzerinden tanısmıslar 7-8 aydır konuşuyorlarmış .
Farklı şehirlerde yaşıyorlar ve birbirlerini hiç görmediler
Ama her gece 2-3 saat görüntülü konuşuyorlarmış, gündüzleri çocuk sınava hazırlanıyor diye neredeyse hiç konuşmuyorlarmış
Muhabbet çok iyi diyor , çocuk da aynı şeyi söylüyormuş.
baya da patavatsız denilecek kadar dürüstmüş. Kıza çok güzelsin falan diyormuş sürekli. Ama içkili olduğu bir aksam basından kötü bir hikaye geçtiğini(aldatılmak vs sanırım) ve unutmakta zorlandığını söylemiş.bu yuzden de evlenmeyi istemediğini söylemiş.
en son da ;
çok güzelsin kızıım diyormuş
Arkadaşım oldu olacak ben de baba diyeyim demiş
O da ciddi ciddi bana baba de demiş. Arkadaşım , sapıksın demiş.
Bana anlattı anlam veremedim, yardımlarınızı bekliyoruz :)
bu arada nisan sonunda tanışmışlar
Temmuz da muhabbeti kesmişler
Ağustos’ta dayanamamıs tekrar yazmıs çocuk
Böyle bağlanıyoruz ama farklı düşüncelerde yaşıyoruz deyip arayı yavas yavas bize acı vermeden açalım demiş çocuk ekim gibi
Kasım da tekrar yakınlaşmış, daha çok.İçlne kapanık, ketummuş. Bi de çok patavatsızmış ama seni seviyorum bile demiş , bunlar zorla ekletildi bana sonradan

Son düzenleme: