Anlamadim acaba cinsiyeti dogru mu ?

Bhreken

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
287
138
103
29
Birçoğumuz evet Allah verdi ne olursa olsun diyoruz bende ayni sekilde ama anneler hep merak eder. 12+6 haftalik hamileyim dun doktoruma gittim aslında cok bas agrim oluyor onun icin . Doktoruma cinsiyeti belli olmuş mudur diye oylesine sordum oda tahmin yurutelim bir bakalim dedi . Baktıktan sonra hafif cikintisi var erkege benziyor dedi . Bende icimden galiba henüz kiyafet almak ivin erken dedim . Sizce doktorumun dedigi cikinti pipisimi? Alışveriş icin erkenmi

hahahahaha yesinler onun cıkıntısını daha dur erken tabi.
bazen kordon bile cıkıntı gibi görünüyor.
doktr. dedigi cıkıntı pipiş
mesela alışveriş yapmak istiyorsan unisex renkli şeyler al beyaz-yeşil-sarı gibi..bebek bezi al. biberon ..tulıum badi gibi...

Unisex markami birçok yerde okudum ama anlamadım

Tam olarak ayni hafta bana da erkege benziyor demisti. 13. hafta yine kontrolum vardi onda da kesin kiz dedi. Kizim oldu benim

Keske ben görebilsem

bi de kıza erkeğe göre alışveriş yapmaya gerek var mı? git yeşil al sarı al kırmızı al kahverengi al turuncu al... ne olacak tüm bebekler aynı giyer işte.

ha alışveriş için daha çok erken tabi o ayrı mesele.

Erken tabi 12 hafta ne ki? Kordonla karıştırabiliyorlar 14te falan da yanıldıkları oluyor. Cinsiyetten dolayı değil ama başka sebeplerden dolayı alışveriş için erken.

Evet sanırım

Doktorum 3 bucuk aylikken (12-13 Küsur haftalarimda) bana da erkeğe benziyor ama 16ci haftayi bekleyelim demisti. Suan oglusumu bekliyorim :) Yüksek ihtimal dogru tahmin etti doktorun ama biraz daha bekle. Tabi heves ediyosan unisex bi kac parca birsey al :)

unisex hem kadın hemde erkeğin kullanacağı türden kıyafet parfüm gibi şeyler. İki cinsiyetinde kullanabileceği eşyalar. sarı tulum hem kız giyer hem erkek beyaz yeşil turuncu gibi renklerde kıyafet alabilirsin.

marka degil. ingilizcede kelima anlamı her iki cinse uygun, karma demek.
hıım şöyle kızların ve erkeklerin ortak kullandıgı şeyler. mesela. bebek badileri her bebek giyer. ister sarı al ister yeşil. bebek bezi yenidogan al ve 6 aylık 3 aylık artık neyse bedenleri bezlerde çeşit çeşit alabilrsin.
kulak temizleme cubugu olur, burun aspiratörü- corap ve patikler.. ve benzeri

Aslında Dr lara az çok tahmin ediyor bu haftalarda ama çok emin olmadıklarından söylemiyorlar.size söylemiş Dr unuz ama yine de emin olmak için erken hem emin olunsa bile alışveriş için erken sayılır az bekle bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…