hahahahaha yesinler onun cıkıntısınıBirçoğumuz evet Allah verdi ne olursa olsun diyoruz bende ayni sekilde ama anneler hep merak eder. 12+6 haftalik hamileyim dun doktoruma gittim aslında cok bas agrim oluyor onun icin . Doktoruma cinsiyeti belli olmuş mudur diye oylesine sordum oda tahmin yurutelim bir bakalim dedi . Baktıktan sonra hafif cikintisi var erkege benziyor dedi . Bende icimden galiba henüz kiyafet almak ivin erken dedim . Sizce doktorumun dedigi cikinti pipisimi? Alışveriş icin erkenmi
Sizce doktorumun dedigi cikinti pipisimi?
Unisex markami birçok yerde okudum ama anlamadımhahahahaha yesinler onun cıkıntısınıdaha dur erken tabi.
bazen kordon bile cıkıntı gibi görünüyor.
doktr. dedigi cıkıntı pipiş
mesela alışveriş yapmak istiyorsan unisex renkli şeyler al beyaz-yeşil-sarı gibi..bebek bezi al. biberon ..tulıum badi gibi...
Keske ben görebilsemkesin pipi.
burdan bile belli oluyor :)
Allah bagislasinTam olarak ayni hafta bana da erkege benziyor demisti. 13. hafta yine kontrolum vardi onda da kesin kiz dedi. Kizim oldu benim
Aminn herkesin cocugunu bagislasin rabbim.Allah bagislasin
Keske ben görebilsem
Canim hem kiza hem oglana gidecek tarzda demekUnisex markami birçok yerde okudum ama anlamadım
Evet sanırımbi de kıza erkeğe göre alışveriş yapmaya gerek var mı? git yeşil al sarı al kırmızı al kahverengi al turuncu al... ne olacak tüm bebekler aynı giyer işte.
ha alışveriş için daha çok erken tabi o ayrı mesele.
Bak senCanim hem kiza hem oglana gidecek tarzda demek
Bende anlamiyordum onceden
Fena olmuş, ayrıntılı ultrason yaptırmamışmıydınız?Benim 8. Aya kadar kiz demislerdi sonra oglan oldugunu ogrendik.
unisex hem kadın hemde erkeğin kullanacağı türden kıyafet parfüm gibi şeyler. İki cinsiyetinde kullanabileceği eşyalar. sarı tulum hem kız giyer hem erkek beyaz yeşil turuncu gibi renklerde kıyafet alabilirsin.Unisex markami birçok yerde okudum ama anlamadım
marka degil. ingilizcede kelima anlamı her iki cinse uygun, karma demek.Unisex markami birçok yerde okudum ama anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?