anlamadım ben bu işi

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
merhabalar , geçen haftalarda yine konu açmıştım lazerle ilgili yüzümün belirli bölgelerinde kalın tüyler bulunuyordu (çene altımda ve favorilerimde) bana nd yag adlı lazer cihazıyla başlayacaklarını söylediler neyse gittim neymiş efendim sadece kalın tüyleri görüyormuş cihaz 5-6 kalın tüye atış yaptı ve benden yarım yüz parası aldılar diğer tüyler olduğu gibi kaldı yüzümde acayip tepem attı madem yarım yüz parası alıyorsun kalın tüylere uyguladığın cihaz inceleri görmüyorsa diğerlerinide başka yöntemlerle almaları gerekmiyor mu ? ince dediğim tüylerde çok ince değiller yani yüzümde çok belirgin bir halde duruyorlar.. sanki başlarından savarcasına yapıp gönderdiler beni 2 hafta sonra tekrar gel kontrole dediler bu gittiğimde aynen söyleyeceğim benden yarım yüz parası alıyorsan belirttiğim bölgelerdeki tüylerin tamamını alman lazım kalın tüylere nd yag uyguluyorsa diğer incelerede başka yöntemlerini uygula diyeceğim milleti keriz yerine koyuyorlar heralde sizce haklı değilmiyim ?

canım merkezi çok iyi seçmek gerekiyo. her merkezde tüm cihazlar bulunmuyo ve kafalarına göre yapıyolar işte ellerinde hangi cihaz varsa zaten konuşmalarından anlarsın. ince tüyleri görmeyebilir derse o cihaz uygun değildir zaten senin için.
çok haklısın azıcık bir tüy içinde o kadar para almak çok saçma ama ticaret haline döndüğü için yapacak birşey yok.

canım çok iyi tanınan bir özel hastanede yaptırıyorum bu gidişimde tavrım çok farklı olacak gerekirse şikayet ederim kendilerini o derece sinirlendim yani

canım çok iyi tanınan bir özel hastanede yaptırıyorum bu gidişimde tavrım çok farklı olacak gerekirse şikayet ederim kendilerini o derece sinirlendim yani

et bence de hakediyolar. insanları enayi yerine koymayı alışkanlık haline getirdiler.

ama bi arkadaşım lazer yaptırmıştı onu kalın tüyler gittikten sonra açık renkli tüyler için başka bi makinaya sokmuşlardı. onun gittiği merkez iyimiş sanırım istanbuldaydı

Sonuna kadar haklısın arkadaşım bak o hastahaneyi şikayet et nasıl paçaları tutuşur göreceksin.

Lazer yüzdeki tüyleri daha çok tetikliyor diye biliyorum. Bu konuda açılmış topikler var istersen bir gözat derim.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…