Anlamadim

lelaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
156
118
31
Hanimlar nisanlim cift hat kullaniyor. Son rakami memleketinin plaka numarasiymis. Telefoncu arkadasi var onun para kazanmasi icin almis. 2 yildir ayni noyu kullaniyor. Ona ulasabilmek icin iki ayri noyu ariyorum cogu kez. Anlamadim biraz vesvese de yapiyorum acikcasi?

Iki yildir tek no kullaniyordu

Hanimlar nisanlim cift hat kullaniyor. Son rakami memleketinin plaka numarasiymis. Telefoncu arkadasi var onun para kazanmasi icin almis. 2 yildir ayni noyu kullaniyor. Ona ulasabilmek icin iki ayri noyu ariyorum cogu kez. Anlamadim biraz vesvese de yapiyorum acikcasi?
para kazanması için hattı alması yeterli değil mi? Kullanmasın birine versin. İş hattı olmadığı sürece çift hat gereksiz geliyor bana.

Hiç bir şey anlamadım. Konuyu okuyunca ben
A7sChjGCIAAkyr6.jpg-large-300x229.jpg

Güvenmiyorsan bir sorun var demekki

Adam arkadasi para kazansin diye hat almis e niye kullaniyo dersen arkadasindan kontor alarak para kazanmaya devam etsin diye peki kontroleri kimle bitiriyo eee errorr

'git la burdan'
'bosan ayol, benim nisanlim mukemmeldir asla boyle yapmaz'

kullanmak zorunda değil. kontörlüye çevirsin, kenarda dursun Allah Allaah. bende de var sonu memleketimin plakası olan numara. 56 56 . eşimle evlilik yıldönümümüz olan yeni bir numara aldım. e o süper numarayı çöpe atmadım, eşim kapatmamı istedi kapattım. siz de rica edin, ne yapacak iki numara.

Ayrılın,
Devam ettırın ve görmezden gelin,
Sorgulayın! Hangisini istersiniz?
Baktınız can sıkıcı durum var.
İfşaaaa kaoooooosss naraları atarak zafer bayrağını çekin.

Hatunları dalgaya alırken tekrar konu açacağınız aklınıza gelmemişti herhal.
Ben Boşan Çiııf! diyeceğim de önce evlenmelerini bekliyorum.

X