Anlamadımm

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Selam kızlar
Dün annemdeydik. Konuşurken görümceme geldi konu evlenecek. Bana dedi ki çok fena görümcen. ( evet öyle ama ne yapabilirim) senin çeyiz sermende doğumunda olay çıkarttı hep dedi. Kendi de sermiyormuş, sen o zaman sermedin diye olay çıkarmıştı şimdi kendisi serse ya dedi. Anne dedim kaç sene geçmiş aradan. O başka bişeye kızıp olay çıkartmıştı dedim. Yok serilmediği için çıkardı dedi .bende annemin söylediklerinden aşırı etkilenirim. Anneme dedim kendi söyle o zaman anne şimdi niye o konuları açıyorsun dedim.laf yeri geldi ondan dedim dedi. Bende görümceme karşı doluyorum bu defa haklı değl miyim kızlar

Haklısın ama anneniz de zamanında size yapılan haksızlık için söylemiştir bunları. Konuşmayalım etkileniyorum diyin açık açık. Ben kv hakkımda annemle konuşurken çok sinirleniyorum mesela resmen anı yaşıyorum. Zaten problemliyiz. O yüzden anne lütfen kapatalım konuyu sinir oluyorum , bahsetmeyelim ondan diyorum. Sağolsun kapatıyor hemen konuyu.

Hakli derken kime gore neye gore? Bir defa baskasinin doldurusuna gelmeniz baslibasina sizi haksiz yapiyor. Olayin aslina bakarsak haklisiniz bu tepkiyi anneniz degil siz verseydiniz cok hakliydiniz.

Yani anneniz ne istiyor ki zamanında görümceniz sorun çıkardığı için şimdi sizde mi sorun çıkarmak zorundasınız boşverin herkes kendi yaptığından utansın.

Dolduğunuzun farkındaysanız bi taraftan da boşaltın kendinizi.

Insan dolduruşa geldiğini biliyorsa çözüm de üretebilmeli bence.

Evlisiniz kendinize ait bir yaşantınız var. Eşinizle siz ayrı bir ailesinz. O nedenle ailenizin yorumları bile olsa hiç kimsenin lafıyla dolduruşa gelmemenizi öneririm. Daha dün burada aile dolduruşuyla boşanmak üzere olan bir kadının konusu vardı. Kendi anneniz bile olsa özel alanınıza dahil etmeyin kimseyi sonuç hiç iyi olmuyor. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Anneniz görümcenizi sevmeyebilir. Bu konularda konuşmak istemiyorum diyip kapatın konuyu. Sonunda konuşmaktan vazgeçecektir.

Annen haklı da,sen neden doluyorsun? Madem affedici unutan bir yapın var. Unutmussun kapanmis o kac sene önceydi anne demissin annene niye kızıyorsun e gayet haklı.
Dolma sende. Etkilenme madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…