görüşme sorunu olmayan çift mi var ki canım benim
hele erkek yogun çalışıyorsa kadının bu açıdan işi zor
beyfendinin keyfi gelecek de muhabbet edilecek
sinir bozucu bir durum ama , herkeste oldugunu düşünürsen daha olgun karşılayabilirsin bu durumu
Sevgiliyken gene iyi, evlenince hepten konuşamıyor olacagız Allahın emri !![]()
Beyefendinin keyfi gelecek de muhabbet edilecek işte durum tam da böyle deli oluyorum deli..
Olgun karşılamaya çalışıyorum ama beceremiyorum sanırım. Evlenince böyle yapamaz onu paramparça ederim yemin olsun.
Aynı evde yaşayacağız muhabbet olmayacak öldürürüm onu sıkıyorsa konuşmasın. Evliyken bu kadar rahat olamaz k.bakmasın :)
Benim de ilgisizliğe tahammülüm yoktur kesinlikle, insan sevdiği kişinin onu sevdiğini belli etmesini ister bunlar hediyeyle falan yaşabilenecek şeyler olmuyor bir güzel söz, kötü anında destek olma bunlar bambaşka bir kadın için. Benim en çok dikkat ettiğim şey kendimi kötü hissettiğim bir anda sevgilimin bana destek olması, yanımda olmasıdır, insan bu tarz şeyleri göremeyince ilişkiye olan inancını kaybediyor hem birini gerçekten sevince kendiliğinden ilgi gösterirsin ki zaten bunun 'yapamıyor, edemiyor'la alakası yok bence. Çocuk resmen senin de hayat enerjini sömürmeye başlamış gibi, bence son defa düzgünce bu konuyu dile getir baktın seni dinlemiyor bile zor ama ayrıl sana değer verecek çok daha iyi insanlar çıkabilir karşına ki genç olduğunu düşünüyorum![]()
Kimse tahammül edemez çok zor ya. Aynen öyle ne hediye ne başka bir şey biraz tatlı söz söylesin biraz destek olsun biraz vakit ayırsın yanımda olsun başka şeyler de yok gözüm. Gerçekten sevdiğine eminim. Emin olmasam umrumda bile olmaz ne kadar sevsem de yol veririm uğraşmam. Kendimi geri çekmeyi düşünüyorum böyle de olmazsa son bir kez anlatırım bi müddet beklerim bunu ona da söylerim şu kadar vaktin var diye oldu oldu olmadı olmaz elden gelen bir şey yok.