Anlamiyorum neden böyle yapti ki?

kahvesevenkiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
308
88
103
Hic uzatmicam. Kisa kesip sevgilimle olan bazi aklima takilanlari paylasicam. Dün biz küsmüstük ben barismadim uzattim ve dün konusmicami söylemistim ona, o da aksama dogru instagramda kendi fotografini paylasti. Cok takipcisi var ve sürekli ilgi görüyor dünyanin heryerinden insanlar yorum yaziyor uyuz oluyorum :(( turistik bir isle ugrasiyor aslinda ve cok turist görüyor ve onlarla konusuyor. Bi müsterisi yazmis ki dünki yükledigi fotonun altina: yine gelsem mi bu yakisikli cocugu görmek icin diye, o da „tabii ki geldiginizde kahve iceriz ve tatli yeriz“, diye yazdi SONRA sildi on yorumunu ve „tabii ki“ diye degistirdi..... ya millet buna handsome yaziyor, kalp atan göz atan var.. patladim artik. Dün baya sinirlendim ona.. 1 saat konustuk sirf bu konu hakkinda sonra özür diledi.. bugünde fotografi yoruma kapatmis, yorumlari silmis. Ben demedigim halde yapti bunlari nedenini bilmiyorum... ne yapmaya calisiyor anlamiyorum da ilgi hastasi oldugunu biliyorum.. napicam ben onunla?:(

Ya bizimki bide uzak mesafe iliskisi yeni bi iliski.. su ana kadar 3 kere bulustuk.. benimle konustuktan sonra genel olarak dinliyor aslinda beni ve özürde diliyor ama cok egolu, cok gösterisli.. ne diyosunuz bu duruma yoksa ben mi abartiyorum :/

Ben biraz fazla kiskanc bir insan olarak kendimi yerinize koyunca cok sinirlendim. Bir de sevmiyorum boyle ilgi manyagi insanlari. Erkekte de kadinda da itici bence. Ama anladigim kadariyla sevgiliniz iletisim kurulabilir biri. Kavga cikarmak yerine beklentilerinizi sakin sakin, yuz yuze gorustugunuzde anlatirsaniz dikkat eder bence

Sevgilin amacına ulaşmış pusuya yaztıp susucaktın
Nekadardır birliktesiniz3 kere görüştünüz?
Uzak mesafe nedir yaa öyle ilişki mi olur bana hiç mantıklı gelmiyor görmeden konusmadan

Uzak mesafe iliskisi zor.
Meslegi de turistikmis
Kiskanman normal.
Seni seviyorsa gercekten ,uzmemek icin dikkatli davranmasi gerekiyor
Yapacak fazla da birsey yok
Ustune fazla da gidersen beni boguyorsun diycek.
Ortayi bulmaya calis ama zor

Egolu havalı insanı herkes kaldıramaz.
Senin ilgin yoksa başkalarının ilgisi var neticede bak küssen de adamın umru değil çünkü başkalarından görüyor ilgiyi.
Bide bu yorum yazanların geziye geldiğini düşün iyice çıldırırsın.
Henüz 3 buluşma olmuşken sür dümeni başka yöne.

Uzak mesafe ilişki hiç bana göre değil. Bana göre bu en büyük eksi..

Sonra da kafa yapılarınızın uyuştuğunu sanmıyorum. Birbirinize göre değilsiniz..

Yalnız o yorumların bir çoğu öylesine yazılmış,ciddi değillerdir,o da öylesine cevap vermiştir.
Bilmiyorum neden ama ben mesele yapmazdım bunu.

Bir kere o kadar çok yorum yapılıyorsa bir çoğu laf olsun torba dolsun diye yapılan yorumlardır bence.Kalp göz gülücük vs bunları millet artık öylesine otomatik gibi atıyor alakalı alakasız.

Hic uzatmicam. Kisa kesip sevgilimle olan bazi aklima takilanlari paylasicam. Dün biz küsmüstük ben barismadim uzattim ve dün konusmicami söylemistim ona, o da aksama dogru instagramda kendi fotografini paylasti. Cok takipcisi var ve sürekli ilgi görüyor dünyanin heryerinden insanlar yorum yaziyor uyuz oluyorum :KK43:( turistik bir isle ugrasiyor aslinda ve cok turist görüyor ve onlarla konusuyor. Bi müsterisi yazmis ki dünki yükledigi fotonun altina: yine gelsem mi bu yakisikli cocugu görmek icin diye, o da „tabii ki geldiginizde kahve iceriz ve tatli yeriz“, diye yazdi SONRA sildi on yorumunu ve „tabii ki“ diye degistirdi..... ya millet buna handsome yaziyor, kalp atan göz atan var.. patladim artik. Dün baya sinirlendim ona.. 1 saat konustuk sirf bu konu hakkinda sonra özür diledi.. bugünde fotografi yoruma kapatmis, yorumlari silmis. Ben demedigim halde yapti bunlari nedenini bilmiyorum... ne yapmaya calisiyor anlamiyorum da ilgi hastasi oldugunu biliyorum.. napicam ben onunla?:KK43:

Ya bizimki bide uzak mesafe iliskisi yeni bi iliski.. su ana kadar 3 kere bulustuk.. benimle konustuktan sonra genel olarak dinliyor aslinda beni ve özürde diliyor ama cok egolu, cok gösterisli.. ne diyosunuz bu duruma yoksa ben mi abartiyorum :/
Başkalarının ilgisinden beslenmesi bana çok dramatik geliyor aslında,sonuçta buna muhtaç olmak da çok acınası.. ergense ve bunu yapıyorsa normal kabul edebilirim ama yetişkinse bu bana karşımdaki için çok büyük bi eksidir ve soğumama sebep olur heralde.. sevdiğim insanın beni “görmesi” önemli onun dışında böyle mecralar çok anlamsız.

Ayni konuyu tekrar okumak zorunda kaldiginiz icin kusura bakmayin lütfen, ben fotografini yoruma neden kapattigini ve yorumlari sildigine anlam veremedigim icin actim yine..

Siz konunuzda 1 saat bu konuda konuştuk kızdım yorum yazmalarına ve onun cevaplarına demediniz mi o da siz kızdınız diye kapamış işte silmiş yoruma da kapatmış şimdide bunu takmışsınız yani gerçekten neye kızacağınızı şaşırıyorsunuz yorum gelse vay yorum geldi diyorsunuz kapasa silse bu seferde neden sildi diyorsunuz böyle uzak mesafe ilişkisi yürümez güven şart bu biter başka sorun olur başka konunuz varsa devam için de oradan devam edin ekleme yapmak için yeni konu açmayın!

sosyal medya paylasim ortamidir. instagramda bazi kadinlar ve erkeklerin bi ton takipcisi oluyor. ev dekorasyonu uzerine, cocugu uzerine, yemek olaylari uzerine, moda uzerine. kisisel tanidigim bikac kiside var boyle cok takipcisi olan. cok takipcisi olan herkes egolumu bilemem, belirli bi havalari vardir belki, ama beni rahatsiz etmiyor mesela o havalari.

oyle biriyle sevgiliysen sonuna kadar ya destekcisi olacan, yada kostek olmiican. herkes mutlu oldugu seyi yapmakta ozgur. paylasimciysa birak paylassin, buna alis adami kaybetmek istemiyosan. gereksiz turk kizi triplerine kaprislerine cok gerek yok bence. birbirinizi oldugunuz gibi kabullenin, veya ayrilin.

Back
X