- 2 Ocak 2018
- 308
- 88
- 103
- Konu Sahibi kahvesevenkiz
Hic uzatmicam. Kisa kesip sevgilimle olan bazi aklima takilanlari paylasicam. Dün biz küsmüstük ben barismadim uzattim ve dün konusmicami söylemistim ona, o da aksama dogru instagramda kendi fotografini paylasti. Cok takipcisi var ve sürekli ilgi görüyor dünyanin heryerinden insanlar yorum yaziyor uyuz oluyorum
( turistik bir isle ugrasiyor aslinda ve cok turist görüyor ve onlarla konusuyor. Bi müsterisi yazmis ki dünki yükledigi fotonun altina: yine gelsem mi bu yakisikli cocugu görmek icin diye, o da „tabii ki geldiginizde kahve iceriz ve tatli yeriz“, diye yazdi SONRA sildi on yorumunu ve „tabii ki“ diye degistirdi..... ya millet buna handsome yaziyor, kalp atan göz atan var.. patladim artik. Dün baya sinirlendim ona.. 1 saat konustuk sirf bu konu hakkinda sonra özür diledi.. bugünde fotografi yoruma kapatmis, yorumlari silmis. Ben demedigim halde yapti bunlari nedenini bilmiyorum... ne yapmaya calisiyor anlamiyorum da ilgi hastasi oldugunu biliyorum.. napicam ben onunla?
Ya bizimki bide uzak mesafe iliskisi yeni bi iliski.. su ana kadar 3 kere bulustuk.. benimle konustuktan sonra genel olarak dinliyor aslinda beni ve özürde diliyor ama cok egolu, cok gösterisli.. ne diyosunuz bu duruma yoksa ben mi abartiyorum :/

Ya bizimki bide uzak mesafe iliskisi yeni bi iliski.. su ana kadar 3 kere bulustuk.. benimle konustuktan sonra genel olarak dinliyor aslinda beni ve özürde diliyor ama cok egolu, cok gösterisli.. ne diyosunuz bu duruma yoksa ben mi abartiyorum :/