spermde de mi problem yok? Asilama ne icin uygun goruldu?Kim ne dediyse yaptim yedim içtim. Şunu yap dediler yaptım. Yapma dediler yapmadim. 2 asilama yaptirdim yine yok. Sorun yok diyorlar.. tek sorunumuz sol tüpüm tıkali. Her ay deniyoruz. Iliski günlerini kaçırmam. Simdi tayinimiz çıktı. Bu ay aklimizda sadece tayin ev tasima ev bul derken onlar vardi. Bebek aklimiza bile gelmedi. ( strest yapma bebegi kafadan at diyenler icin yaziyorum bunu ) yine olmadi. Bu ay da adet oldum. Neden olmuyor anlamiyorum.
Yok spermler gayet iyi. Hersey normal. Yumurtalar gelişimi hersey norml cikiyor. Tek sıkıntı sol tüpüm tikali. Ama şükür 2 asilamada da hep sağ yumurtalarim büyüdü.spermde de mi problem yok? Asilama ne icin uygun goruldu?
3 sene boyunca cocuk oldugu için aşılama dedilerYok spermler gayet iyi. Hersey normal. Yumurtalar gelişimi hersey norml cikiyor. Tek sıkıntı sol tüpüm tikali. Ama şükür 2 asilamada da hep sağ yumurtalarim büyüdü.
Cunku zamana ve sabira ihtiyaciniz var bence. Bir sorun yoksa Allaha birakin ve bol bol dua edin. Siz olmuyor diye dusundukce olmuyo cunku kendimden biliyorum. Umarim rabbim en kisa zamanda nasip etsinKim ne dediyse yaptim yedim içtim. Şunu yap dediler yaptım. Yapma dediler yapmadim. 2 asilama yaptirdim yine yok. Sorun yok diyorlar.. tek sorunumuz sol tüpüm tıkali. Her ay deniyoruz. Iliski günlerini kaçırmam. Simdi tayinimiz çıktı. Bu ay aklimizda sadece tayin ev tasima ev bul derken onlar vardi. Bebek aklimiza bile gelmedi. ( strest yapma bebegi kafadan at diyenler icin yaziyorum bunu ) yine olmadi. Bu ay da adet oldum. Neden olmuyor anlamiyorum.
Çünkü her şeyin bir zamanı var, evet bu yollardan geçen biri olarak düşünmemek kafaya takmamak elde değil ama elinizden geleni yapmışsınız ya zamana bırakıp bekleyeceksiniz ya da tüp bebek deneyebilirsiniz.Kim ne dediyse yaptim yedim içtim. Şunu yap dediler yaptım. Yapma dediler yapmadim. 2 asilama yaptirdim yine yok. Sorun yok diyorlar.. tek sorunumuz sol tüpüm tıkali. Her ay deniyoruz. Iliski günlerini kaçırmam. Simdi tayinimiz çıktı. Bu ay aklimizda sadece tayin ev tasima ev bul derken onlar vardi. Bebek aklimiza bile gelmedi. ( strest yapma bebegi kafadan at diyenler icin yaziyorum bunu ) yine olmadi. Bu ay da adet oldum. Neden olmuyor anlamiyorum.
Insallh olur. Artık bunalima girmek üzereyimCunku zamana ve sabira ihtiyaciniz var bence. Bir sorun yoksa Allaha birakin ve bol bol dua edin. Siz olmuyor diye dusundukce olmuyo cunku kendimden biliyorum. Umarim rabbim en kisa zamanda nasip etsin
Tüp tıkalı ama nasıl? Hidrosalpenksi varsa zaten döllenme olsa da tutunmaz..Yok spermler gayet iyi. Hersey normal. Yumurtalar gelişimi hersey norml cikiyor. Tek sıkıntı sol tüpüm tikali. Ama şükür 2 asilamada da hep sağ yumurtalarim büyüdü.
Bu konuda hic bir fikrim yok. Sadece bna tüp tikali dediler.Tüp tıkalı ama nasıl? Hidrosalpenksi varsa zaten döllenme olsa da tutunmaz..
Hayirlisiyla ramazandan sonra tüp bebek yaptıracağız. Insallh Allahim hayirlisiyla nasip ederÇünkü her şeyin bir zamanı var, evet bu yollardan geçen biri olarak düşünmemek kafaya takmamak elde değil ama elinizden geleni yapmışsınız ya zamana bırakıp bekleyeceksiniz ya da tüp bebek deneyebilirsiniz.
Aşılamanın tutma oranı düşük zaten belki tüp bebek daha iyi olur ama o da madden ve manen yorucu maalesef
Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.. Allahim bnm gibi bekleyip olmayanlara da nasip etsinHic bi sorun yokken sebepsiz infertilite nedeniyle, Sayısız kurler otlar ilaclar, 3 basarısız asılama. Ilk tup bebek denemesi bos gebelik ve düsük. 2.negatif. 9 yıl sonra 3.tup bebekle cok sükür hamileyim ❤
Neden olmuyo sorusunun cevabı zamanı degil baska bi acıklaması yok. Elimizden geleni yaptiktan sonra sabretmekten baska care yok
Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah.. Allahim bnm gibi bekleyip olmayanlara da nasip etsin
Bence onu irdeleyin ve mümkünse laporoskopi ile tüplerini açtırmaya çalışın.. Zaen tüpünüz açılmıyorsa doğal yoldan gebelik mümkn değil.. İyice irdeleyin derim..Bu konuda hic bir fikrim yok. Sadece bna tüp tikali dediler.
Hic girme bunLima. Kendine baska ugraslar bul. Bilmiyorum calisiyormusun ama calismiyorsan da kitap oku senin kafani bosaltacak seyler yap. ya da arkadaslarinla ya da esinle eglenegecin aktiviteler bul falan yani. Kafani bosaltmadan bu surec daha da cekilmez bir hal aliyor cunku.Insallh olur. Artık bunalima girmek üzereyim
Ordan sıvı akışı var mı hidrosalpenks dedikleri bunu teyit ettiniz mi?Yok spermler gayet iyi. Hersey normal. Yumurtalar gelişimi hersey norml cikiyor. Tek sıkıntı sol tüpüm tikali. Ama şükür 2 asilamada da hep sağ yumurtalarim büyüdü.
Ee t tamamda tüpleri neden acmıyolar onu anlamadım actırsanaKim ne dediyse yaptim yedim içtim. Şunu yap dediler yaptım. Yapma dediler yapmadim. 2 asilama yaptirdim yine yok. Sorun yok diyorlar.. tek sorunumuz sol tüpüm tıkali. Her ay deniyoruz. Iliski günlerini kaçırmam. Simdi tayinimiz çıktı. Bu ay aklimizda sadece tayin ev tasima ev bul derken onlar vardi. Bebek aklimiza bile gelmedi. ( strest yapma bebegi kafadan at diyenler icin yaziyorum bunu ) yine olmadi. Bu ay da adet oldum. Neden olmuyor anlamiyorum.
Dedim ama gerek yok dedi doktorum. Tup bebek istiyorduk. Tup bebek de gerek yok dediler. Isterse ikisi de tikali olsun tup bebek de sıkıntı olmaz dedilerEe t tamamda tüpleri neden acmıyolar onu anlamadım actırsana
Miyom ameliyati olunca doktorum tüplerime bakti. Sol tikali sağda sikinti yok dedi. Dediginiz gibi bir sıkıntı olsaydi tuplere bakarken bilmez miydi.. kafam karistiOrdan sıvı akışı var mı hidrosalpenks dedikleri bunu teyit ettiniz mi?
Benimde sol tup tikali ve endometriozis var bende.Kim ne dediyse yaptim yedim içtim. Şunu yap dediler yaptım. Yapma dediler yapmadim. 2 asilama yaptirdim yine yok. Sorun yok diyorlar.. tek sorunumuz sol tüpüm tıkali. Her ay deniyoruz. Iliski günlerini kaçırmam. Simdi tayinimiz çıktı. Bu ay aklimizda sadece tayin ev tasima ev bul derken onlar vardi. Bebek aklimiza bile gelmedi. ( strest yapma bebegi kafadan at diyenler icin yaziyorum bunu ) yine olmadi. Bu ay da adet oldum. Neden olmuyor anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?