• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlamıyorum :((( yardım!!!

philosophialoren

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
13
1
8
Ankara
Arkadaslar merhaba yeni evlendim ben 20 gün oldu . Düğünü esim ve ben programladik ailelere bilgi verdik oncesinde dugunden önceki gun müzikleri ayarlamak için gittik normalde oyun havasi falan olmayacakti bende ailemde istemiyorduk esimde oyle fakat o gün eglenceli olsun diyerek israr etti bende kabul ettim bi kac sinirlama ile sasece 3 parca olarak. Annemlere soylemedim o gün zaten huzursuzluk gerginlik vardi , bir de onlarin uzerine bunu demek istemedim zaten kendimde unuttum gittim. Düğünde oyun havasi baslayinca bizimkiler ortadan kayboldu cok üzüldüm bozuldum. Birde düğün oncesi annem birikmis parami evde birakmam konusunda israr etti ne olur ne olmaz diye nisanlima pek guvenmiyorlardi bende olabildigince gecistirdim cünkü nisanlim biliyordu birikmisim oldugunu miktarini bilmesede. Ben bi kismini anneme verdim annem nerde hepsi dedi kime verdin falan cok kizdim güvensizliği ne O da bana kizdi sanki ben senin parana mi konacagim gibi konustu . Düğün sonrasi beni aramadi balayinda en az 5 kere aradim konusamadim babami aradığımda yaninda ise falan konustum 1 -2 kez , ilk 15 günde 2 kez gittik surat 5 karis kimse düğünden bahsetmiyor tek kelime bile . Hala sogukluk devam ediyor hala beni aramiyor annem geçen gun aradim lutfettin falan dedi cok kötü oldum halbuki hic aramamazlik etmedim ne yapsam bilemedim :( hem gurur yapiyorum hem böyle kötü iliskimiz olsun istemiyorum :( ben kötü bi şey mi yaptim arkadaslar ?!?:(

Sen iyimisin dugun senin dugunun sen evlendin nasil istersen oyle yaparsin saygi duymak zorundalar
Esinden para sakladin annene verdin 20 gunluk evlisin pes diyorum esin bunu sana yapsa kiyamet kopardi dimi

B
Sen iyimisin dugun senin dugunun sen evlendin nasil istersen oyle yaparsin saygi duymak zorundalar
Esinden para sakladin annene verdin 20 gunluk evlisin pes diyorum esin bunu sana yapsa kiyamet kopardi dimi
haklisin bende oyle düşündüm ama dugun ortasinda yanimda ailemi goremeyince cok kötü oldum. Paranin küçük bi kısmını verdim ve bunu hic soylemeyecegim esime annemin olsun o para umrumda degil anneme anlatamadim bi türlü bu güvensizlik demek saklamam ondan dedimse de olmadi onu kirmamak icin bi kismini vererek annemi ikna etmeye calistim . Insallah eşim hic ogrenmez hem cok üzülür hem kırılır hem küser: (

Bazen uzaydan geldiğimi falan düşünüyorum. Düğünde oyun havası olmasının ne gibi bir sakıncası var? Hayır kokteyl tarzı, hafif müzikler çalsın mı diyorlar, oyun havasını ilkel mi buluyorlar.Anladığım kadarıyla öyle bir düğün de değil. Bunlar dışında ne gibi bir sebep olabilir? Yoksa dans etmeyi, oynamayı mı yanlış buluyorlar?

Bazen uzaydan geldiğimi falan düşünüyorum. Düğünde oyun havası olmasının ne gibi bir sakıncası var? Hayır kokteyl tarzı, hafif müzikler çalsın mı diyorlar, oyun havasını ilkel mi buluyorlar.Anladığım kadarıyla öyle bir düğün de değil. Bunlar dışında ne gibi bir sebep olabilir? Yoksa dans etmeyi, oynamayı mı yanlış buluyorlar?
Oyun dans karisik ortamda hos olmuyor bunu dusunuyorlar bence ama bi oyun bu kadar mesafe yaratmaz ki insanin evladina , oyle degil mi ? Cok sacma geliyor bu durum bana . Baska sebep olabilir mi ?

Bi
bir
De haberleri olmadan boyle bi sey olmasi onlari kötü hissettirmis olabilir sanki

Oyun dans karisik ortamda hos olmuyor bunu dusunuyorlar bence ama bi oyun bu kadar mesafe yaratmaz ki insanin evladina , oyle degil mi ? Cok sacma geliyor bu durum bana . Baska sebep olabilir mi ?

Yani 'karışık' ortamda insanlar dans ediyor diye kızlarının düğününü mü terkettiler? Kına gecesi mi o, tabi ki sadece kadınlar olmayacak. Benim anlamadığım bundan 30 yıl önce sokak düğünleri olsun, köy düğünleri olsun, 'karışık' değil miydi? Bu yeni adetler kimlerin adetleri?

Dügün bu ne calacak arabeskmi?
Ozaman nikah yapun deseydiker dugun olduysa oynanacakti elbettr hayret birsey ...
Sende ona gorw davran canim.

canım ilahili falanmıydı anlamadım

yoksa oyn havasını varoşmu buluyolar :KK64:

ki düğün bu olmuş artık büyük bi durum değilya neyini büyütüyolar

senin annecinde benimki gibi

tripcan demekki:KK51::KK51:

Annen senin koskoca kadin oldugunu idrak etse iyi eder. Muzigi de sen sececeksin paran da sende olacak. Seni cocuk gibi yonlendirmesine izin verme

benin son derece nezih bir yerde oldu
trt den sanatci butun aksam nefis sarkilar söyledi
ama arada oyun havasi sart yahu
gobek atmak halay cekcmek gerek
anneniz damadi kabul edememis sanirim
ama unutma anneler bir sekilde hakli cikiyor

Arkadaslar merhaba yeni evlendim ben 20 gün oldu . Düğünü esim ve ben programladik ailelere bilgi verdik oncesinde dugunden önceki gun müzikleri ayarlamak için gittik normalde oyun havasi falan olmayacakti bende ailemde istemiyorduk esimde oyle fakat o gün eglenceli olsun diyerek israr etti bende kabul ettim bi kac sinirlama ile sasece 3 parca olarak. Annemlere soylemedim o gün zaten huzursuzluk gerginlik vardi , bir de onlarin uzerine bunu demek istemedim zaten kendimde unuttum gittim. Düğünde oyun havasi baslayinca bizimkiler ortadan kayboldu cok üzüldüm bozuldum. Birde düğün oncesi annem birikmis parami evde birakmam konusunda israr etti ne olur ne olmaz diye nisanlima pek guvenmiyorlardi bende olabildigince gecistirdim cünkü nisanlim biliyordu birikmisim oldugunu miktarini bilmesede. Ben bi kismini anneme verdim annem nerde hepsi dedi kime verdin falan cok kizdim güvensizliği ne O da bana kizdi sanki ben senin parana mi konacagim gibi konustu . Düğün sonrasi beni aramadi balayinda en az 5 kere aradim konusamadim babami aradığımda yaninda ise falan konustum 1 -2 kez , ilk 15 günde 2 kez gittik surat 5 karis kimse düğünden bahsetmiyor tek kelime bile . Hala sogukluk devam ediyor hala beni aramiyor annem geçen gun aradim lutfettin falan dedi cok kötü oldum halbuki hic aramamazlik etmedim ne yapsam bilemedim :KK43: hem gurur yapiyorum hem böyle kötü iliskimiz olsun istemiyorum :KK43: ben kötü bi şey mi yaptim arkadaslar ?!?:KK43:

duygu karmaşası yaşıyo sanırım..
gereksiz alınganlaşmış..bir müddet nazıyla oynayın..geçer inşallah..

Back
X