- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
Ohooo,o zaman hiç şikayet etme.Offff kac kere koptu o kiyamet 10 u asti taaaa babami cagirdim gidiyordum bosaniyorduk yahu![]()
Diktatör bir adamla evlenmişsin,kabul et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohooo,o zaman hiç şikayet etme.Offff kac kere koptu o kiyamet 10 u asti taaaa babami cagirdim gidiyordum bosaniyorduk yahu![]()
Simdi gezmeyi sevmiyor + cimri adami istesende degistiremezsin. Yani ikisi birlikte tehlikeli.Yapiyorumama yooook dio hemen birazda cimri
Merhabalr....
❤
Evli ablalarim sizlere soruyorum.. Esiniz istediginizi yapmasi icin neler yapiyorsunuz ya ben anlamiyorum ben esime istedigim hic bisey yaptiramiyorum, hep o isterse o oluyor.
Bazi bayanlar var kocalarini resmen parmaklarinda oynatiyor kocalarida el ustunde tutuyor eslerini ben gercekten ANLAMIYIORM.
hatta tanidigim kisiler var onceden oyle degilken degistiler eslerine yardim etmeler ,el ustunde ,tutmalar, kimseye laf soyletmemeler ayy ben anlamiorm
Diyorm nasil yaptin bu boyle deildi,zamanla diolar eee nasil ama .
Benim esim den dolayi bazi problemlerim var ama degistirmek istiorm etrafimda ornekleride pek cok var bende oyle olsun istiorm...
Uzun oldu ise k.bakmayin ablalarim
Cevaplariniz icin tesekkur ederim❤❤.
Bu isin varmi bir sırrı![]()
Evet cok yorucu oluyoreşinin işi çok yorucu olduğu için olabilir mi ? bazı erkekler evde kalmayı daha çok seviyor.
:)))) kizim durmazki para harcatir bide istnbulda disari cikinca mecbur para gidio benm istedigim daha cok bana deger vermesi onemli olmam onun icinSimdi gezmeyi sevmiyor + cimri adami istesende degistiremezsin. Yani ikisi birlikte tehlikeli.
Bi yol izleyebilirsin ama hem istikrarli davranman hemde beklemen gerek.
1 hafta cikin 1 hafta cikmayi teklif etme. Ona secenekler sun gezme yeri icin. Ilk zamanlar para harcatma cikinca. 3 5 cikinca yavas yavas bi yemek yiyin. Kademeli alistirmayi dene. Egitimde kademeli uzaklastirmayi esine uyarladim.
EyyyyyyyOhooo,o zaman hiç şikayet etme.
Aslinda ben daha cok ilgi deger gormek istiormOhooo,o zaman hiç şikayet etme.
Ya ben bana onem versin degerimi anlasin istiormBak bize soruyorsun ama cevabını kendin veriyorsun.Neden sen isteyince olmuyorda o isteyince oluyor?o isteyince neden yapıyorsun yapma.yapamam sende benim istediklerimi yapmıyorsun neden diyemiyorsun ona liderlik koltuğuna oturtuyorsun???
3 yillik :) daha beterdi diebilirim.Evliliğin en başından beri böyle mi? Kaç yıllık evlisiniz ?
3 yıl da az bir zaman değil tam egitememissin3 yillik :) daha beterdi diebilirim.
Nisanli iken ne guzeldi![]()
İşte o zaman her dediğini yapma az ağırlığını koy ortaya.erkekler pasif kadınları pek sevmiyorlar alağılıyorlar genelde.kendileri ne b..saYa ben bana onem versin degerimi anlasin istiorm
:) aynen cok gidio para3 yıl da az bir zaman değil tam egitememissinçok para gidiyorsa darlaniyor olabilir . Tek çalışan için ev geçindirmek çok zor gerçekten. Ucu ucuna yetiştirilen ay başı cidden insanı geriyor. Bir de her çıkışta çok para gidiyorsa ki gider o da canını sıkıyor olabilir. Biraz daha az harcama yapmayı deneseniz ailecek ?
Teekkur edermKocamı parmağımda oynatmak hiçbir zaman istemem. Çünkü ben öyle adama saygı duymam.
Fikirlerime saygı duysun.elinden geleni yapsın isterim. Benim istediğim yeri sevmiyorsa bile benim için fedakarlık yapmalı.
Şu bahsettiğin durum senin eşinde yok işte.
Güzelce karşına al konuş olmadı mı?
Çık nereye istiyorsan kendin gez. Ona mecbur değilsin. Öyleyse böyle.
Kısıtlasaniz biraz harcamaları. Çocuğu bahane etmeden özellikle ... Çocuktur tabiki isteycek ama her isteğini elde eden bir çocukla ilerleyen zamanlarda başa çıkmak cok zor olur. adamda haklı yani:) aynen cok gidio para
bMerhabalr....
❤
Evli ablalarim sizlere soruyorum.. Esiniz istediginizi yapmasi icin neler yapiyorsunuz ya ben anlamiyorum ben esime istedigim hic bisey yaptiramiyorum, hep o isterse o oluyor.
Bazi bayanlar var kocalarini resmen parmaklarinda oynatiyor kocalarida el ustunde tutuyor eslerini ben gercekten ANLAMIYIORM.
hatta tanidigim kisiler var onceden oyle degilken degistiler eslerine yardim etmeler ,el ustunde ,tutmalar, kimseye laf soyletmemeler ayy ben anlamiorm
Diyorm nasil yaptin bu boyle deildi,zamanla diolar eee nasil ama .
Benim esim den dolayi bazi problemlerim var ama degistirmek istiorm etrafimda ornekleride pek cok var bende oyle olsun istiorm...
Uzun oldu ise k.bakmayin ablalarim
Cevaplariniz icin tesekkur ederim❤❤.
Bu isin varmi bir sırrı![]()
Bende arastiriyorm varmi acaba ❤❣b
bu işin bir sırrı varsa ileride evlenince bende deneyeyim
Daha 1.5vyasindaKısıtlasaniz biraz harcamaları. Çocuğu bahane etmeden özellikle ... Çocuktur tabiki isteycek ama her isteğini elde eden bir çocukla ilerleyen zamanlarda başa çıkmak cok zor olur. adamda haklı yani