- 16 Aralık 2021
- 538
- 1.941
- 28
- 31
- Konu Sahibi possibleornot
-
Ben mi tahammülsüzüm yoksa insanlar mı hadsiz ?
Çözemiyorum.
Evet evleniyorum. Çok sevdiğim, sevildiğim bir ilişkim var. 6 sene dolu dolu ve su gibi geçti. Çok güzel bir teklif aldım. Buraya kadar herşey çok normal.
Daha iki ay oldu bu kararı vereli. Ama bir miktar yorulduğumu hissediyorum ve evet daha sadece aileler iki kez görüştü. 1 ay sonra isteme söz olsun dedik.
Ama her kafadan bir ses çıkmaya başladı. Yok mekan tutun evde olur mu ? Düğünsüz olur mu ? Kıyafetin şöyle olsun. Evini böyle süsle. Vs vs.
Biz dünyaya ebeveynlerimizin egolarını tatmin etmek için mi geliyoruz? Veya elalem ne der deyip eşe dosta göre mi yaşayalım ?
Fikir sorulmadıkça neden karışılır anlamıyorum. 29 yaşındayım. Evlenmeye karar verecek kadar olgun olduğumu düşünüyorum. Ama nişan istemiyorum dışarıda diye babamla tartışıyoruz . Çok tuhaf..
Ve ironik yanı benim bi yer tutacak bütçem yok babamın da karşılayacak durumu yok. Ama triplerde .. Kavga için yer arıyor.
Saygı duymak bu kadar mı zor ? Kimseye yük olmadan kendi halimde evlenmeye çalışıyorum.
Sizin evlilik aşamasında deneyimleriniz neler oldu ? Bu tarz durumlarda nasıl mücadele ettiniz ?
Bizim alyansımıza laf etmişti iş yerinden dallamanın biri. Neymiş inceymiş. Ya biz modern olsun elimizde kibar dursun, e biraz da ekonomik olsun diye klasik ve ince bir alyans seçtik, onu bile eleştirdiler. Tabi cevabını verdim ama insan sinirleniyor.
Ya bizim de pahalı bir şey alacak durumumuz var. Ama ben hep istediğim şekilde takacağım bir alyans aldım, nişanlımın da parmağına o kadar yakışıyor ki alyansı çok kibar duruyor. Bana diyen çocuğa şey dedim ama, sen bu turşu fıçısı tipinle asla alyans takamayacaksın onu düşün dedim. Ahahahahahah of ben de çok kötüyüm.Benim de ince, rose gold rengi ve dümdüz bir alyansım var. Bazen bazı insanlar "gümüş mü bu?" diye soruyor veya beğenmediğini net bir şekilde belli ediyor. Maddi olarak şükür bir sorunum yok sadece daha şık bulduğum için böyle tercih etmiştim. Kaldı ki gayet maddiyatı da düşünebilirdim şu dönemde. Bazı insanlar her şeye karışmayı kendilerine vazife sanıyorlar cidden. O yüzden o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Ben de sinirden çatlıyorum çünkü :|
Ya bizim de pahalı bir şey alacak durumumuz var. Ama ben hep istediğim şekilde takacağım bir alyans aldım, nişanlımın da parmağına o kadar yakışıyor ki alyansı çok kibar duruyor. Bana diyen çocuğa şey dedim ama, sen bu turşu fıçısı tipinle asla alyans takamayacaksın onu düşün dedim. Ahahahahahah of ben de çok kötüyüm.
Benim de alyansım kuyumcudaki en ince alyanstı. Rosegold. Fiyatı da en düşük olandı. O kadar severek takıyorum ki... Daha kötü diyen olmadı. Deseler de umursamam. Sanırım alacakları tepkiyi kestirdikleri için baştan bulaşmıyorlar banaBenim de ince, rose gold rengi ve dümdüz bir alyansım var. Bazen bazı insanlar "gümüş mü bu?" diye soruyor veya beğenmediğini net bir şekilde belli ediyor. Maddi olarak şükür bir sorunum yok sadece daha şık bulduğum için böyle tercih etmiştim. Kaldı ki gayet maddiyatı da düşünebilirdim şu dönemde. Bazı insanlar her şeye karışmayı kendilerine vazife sanıyorlar cidden. O yüzden o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Ben de sinirden çatlıyorum çünkü :|
Benim de alyansım kuyumcudaki en ince alyanstı. Rosegold. Fiyatı da en düşük olandı. O kadar severek takıyorum ki... Daha kötü diyen olmadı. Deseler de umursamam. Sanırım alacakları tepkiyi kestirdikleri için baştan bulaşmıyorlar banakime ne ayol benim parmağımdaki yüzükten. Insanlar gerçekten hadsiz.
Bunu alışverişte de yapıyorlar. Illa ki yüce fikirlerini sunacaklar çok biliyor gibi.
ben de benzer durumları yaşadım en sonunda şöyle bir yönteme geçtim. öncelikle kendi düşünce tarzımı değiştirdim ve benim için önemli olan düğün mü sevdiğim adamla yuvamı kurmak mı diye sordum kendime, tabiki önemli olan yuvam ve sevdiğim adamdı, bu içime sinince o zaman 2 şahitle oda nikahı da olsa olur salonda limonata kuru pastalı düğün de hiç biri önemli değil bunu anladım.Ben mi tahammülsüzüm yoksa insanlar mı hadsiz ?
Çözemiyorum.
Evet evleniyorum. Çok sevdiğim, sevildiğim bir ilişkim var. 6 sene dolu dolu ve su gibi geçti. Çok güzel bir teklif aldım. Buraya kadar herşey çok normal.
Daha iki ay oldu bu kararı vereli. Ama bir miktar yorulduğumu hissediyorum ve evet daha sadece aileler iki kez görüştü. 1 ay sonra isteme söz olsun dedik.
Ama her kafadan bir ses çıkmaya başladı. Yok mekan tutun evde olur mu ? Düğünsüz olur mu ? Kıyafetin şöyle olsun. Evini böyle süsle. Vs vs.
Biz dünyaya ebeveynlerimizin egolarını tatmin etmek için mi geliyoruz? Veya elalem ne der deyip eşe dosta göre mi yaşayalım ?
Fikir sorulmadıkça neden karışılır anlamıyorum. 29 yaşındayım. Evlenmeye karar verecek kadar olgun olduğumu düşünüyorum. Ama nişan istemiyorum dışarıda diye babamla tartışıyoruz . Çok tuhaf..
Ve ironik yanı benim bi yer tutacak bütçem yok babamın da karşılayacak durumu yok. Ama triplerde .. Kavga için yer arıyor.
Saygı duymak bu kadar mı zor ? Kimseye yük olmadan kendi halimde evlenmeye çalışıyorum.
Sizin evlilik aşamasında deneyimleriniz neler oldu ? Bu tarz durumlarda nasıl mücadele ettiniz ?
Bilmiyorum ki mm siniEvet haklısınız...
Sizin yüzük de 3 mm. mi yoksa? Alyanslarımız aynı sanırımBen de çok severek takıyorum. Bence çok şık duruyor. Spor kıyafete de uyuyor, klasik giyime de, pijamaya da mutlu günlerde kullanırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?