anlamıyorum..

mucizem5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
300
22
44
eşimi hiç anlamıyorum aramız iyiyken benim için ölüp biten adam en ufak bir kavgada küsüyor ve hiç aramıyor çok kötü bir insan oluyor ben napmalıyım ya bende hiç küs kalamıyorum

ben asla küs kalamıyorum ama adam kalabiliyor. gıcık ediyor beni..hiç asla arayıp sormuyor küsken

Erkekler sinirliyken susmayı tercih ediyor genelde ama seninkinin küslüğü hangi boyutlara ulaşıyor bilemedim.

eşiniz aynı ben :rolleyes:

bazen eşim diyor ki kavgada öyle bir davranıyorsun ki bana sanki karşında düşmanın var :KK48:

ama kötü niyetim yok onu çok seviyorum:KK68:

eşiniz de muhtemelen benim gibi alıngan mizaçlı ve kırılmaya müsait biridir. çocukluğuma indiğimde birçok geçerli mazeretim var belki onun da öyledir.

Hiç taviz verme arama sorma seni arayinca cvp verme, madem kusuyorsun?bende senle konuşmuyorum! de.. bi daha ki tartışmanizda,oda senin taviz vermeyeceğini, onu takmayacagini bildiği için kusmeyecektir.

Belki de kinci bir yapısı vardır.Hani tersim pistir derler ya o da oyledir belki.
İyiyken cok iyi,kotuyken de kötü.
Zamanla geciyorsa küslüğü abartmiyorsa bence umursamamaya çalışın.

eşiniz aynı ben :rolleyes:

bazen eşim diyor ki kavgada öyle bir davranıyorsun ki bana sanki karşında düşmanın var :KK48:

ama kötü niyetim yok onu çok seviyorum:KK68:

eşiniz de muhtemelen benim gibi alıngan mizaçlı ve kırılmaya müsait biridir. çocukluğuma indiğimde birçok geçerli mazeretim var belki onun da öyledir.
mesela mazeretleriniz neler belki eşimde aynıdır

Hiç taviz verme arama sorma seni arayinca cvp verme, madem kusuyorsun?bende senle konuşmuyorum! de.. bi daha ki tartışmanizda,oda senin taviz vermeyeceğini, onu takmayacagini bildiği için kusmeyecektir.
şimdi ben konuşmasam asla konuşmuyor adım atmıyor bamabaşka biri oluyor bende huzursuz bir ortam istemiyorum

Sende arama tut kendini konuşma sen böyle davrandıkça bundan güç alıp aramıyor konuşmuyor seninle umursama normal devam et hayatına bak nasıl kendi konuşmaya çalışacak seninle

iyiyken sürekli arayan adam küsünce asla aramıyor asla üstüme düşmüyor

Sende arama tut kendini konuşma sen böyle davrandıkça bundan güç alıp aramıyor konuşmuyor seninle umursama normal devam et hayatına bak nasıl kendi konuşmaya çalışacak seninle
ben evimde huzursuz bir ortam istemiyorum..dayanamıyorum arıyorum bu sefer de g.... kalkıyor

ben evimde huzursuz bir ortam istemiyorum..dayanamıyorum arıyorum bu sefer de g.... kalkıyor

E onu diyorum işte aradığın için küs kalamadığını bildiği için bir taraflarını kaldırmayın eşinizin normal yaşantınıza devam edin tutun kendinizi sabırlı olun sizde bir süre mesafeli olun göreceksiniz kendi konuşacak normale dönecek :)

X