anlamiyorum

aysayn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
25
20
41
Nazaman yanliz memelekete ben gidecek olsam yada o gidecek olsa aramizda bir sogukluk oluyor uzaklasiyoruz birbirimizden telwfonda konusmalarimizda cok mesafeli oluyor buna anlam veremiyorym

Nazaman yanliz memelekete ben gidecek olsam yada o gidecek olsa aramizda bir sogukluk oluyor uzaklasiyoruz birbirimizden telwfonda konusmalarimizda cok mesafeli oluyor buna anlam veremiyorym

siz atın msj arayın sürekli gurur yapmayın, oda zamanla alışır kendinden aramak ister

Buda demek oluyor ki memlekettekiler sizi birbirinize karşı dolduruyor.

Aslinda boyle mesafe olaylarinda seni ozlemesi ikide bir msj yazmasi falan lazim. Belki genel olarak telefon kullanmayi sevmiyordur? Bilemedim simdi. Sen yazinca nasil cevaplar veriyor soguk mu?

Gitme hazirliklari basladigi an tuhaflasiyor bende gidecegim.icin daha sicak olmasini istiuorum memlekete geldigimde zoraki ariyor sanki

Ben ozel mesajlar yazdigimda cok kisa cevaplar veriyor ozaman bende kiziyorum
Aslinda boyle mesafe olaylarinda seni ozlemesi ikide bir msj yazmasi falan lazim. Belki genel olarak telefon kullanmayi sevmiyordur? Bilemedim simdi. Sen yazinca nasil cevaplar veriyor soguk mu?

Anlıyorum tatlm bizde de olurdu.. ki zaten uzağız birbirmizden. . Aradığı zaman hani açamadgm gün oluyor sonra da kızıyor küsüyr böyle yaptığında soğuk oluyoruz snra ama yine düzeliyor z.. sürekli bir soğukluluk olmaması gerekiyor. . Alışıyorsun sonradan.

X