Anlamiyorumm

dengeyoksunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
70
32
3
37
Eşimden çok kötü dayak yedim her kavgamizda küfür hakaret tehdit duydum defalarca evden kovuldum ama şimdi onu affetmedigim için yüzüne gulmedigim için bana kırgın olduğunu söylüyor erkekler neden böyle önce yapıyorlar sonra pişman oluyorlar yetmiyo bizi suçlu hissettiroyolar kaybedeceklerini anladıkları zaman akılları başına gelmek zorunda mi ?

Bırak kırgın kalsın.imkânın yokmu niye cekiyorsun bu şahsı
Niye çekiyorum bunu bende bilmiyorum tehdit ediyo korkuyorum sürekli agliyo intihara kalkisiyo aciyorum yada tam herşey bitti diyorum istemediğimi söylüyorum pat birden melek oluyo çok anlayışlı bir eş oluyo yani psikolojimi alt üst etti oynuyo benle resmen

erkeklerin geneli esini dovup sonrasında bana neden guleryuz gostermedin diye kırılmıyor sizin olayınız baska bir boyutta adam size siddet uyguluyor kafanızı boyle biri icin yormaya degmez aynı evde nasıl kalıyorsunuz hala

İntihara kalkarsa kalksın vadesi dolduysa zaten ölecek.tamam bir kere melek olmuştur inanmissinizdir ama aynı numaraya tekrar kanmayin.şimdiye kadar duzelmediyse duzelmez.çocuğunuz yoksa ki varsada fark etmez kurtulun bu adamdan

2 haftadır ben böyle davranıyorum çünkü gercekden psikolojim çok kötü o evde nasıl kalıyorum inanın bende bilmiyorum çok büyük korkularim var sanırım buyuzden adım atamiyorum zaten suan öyle bi davraniyoki bana biri görse hayatta inanmaz yaptıklarına bildiğin melek oldu

Afederdiniz yanlış oldu. Şimdi yazabilirm. Öncelikle çok geçmil olsun. Daha önce belki bi hata yapsa sonra melek olsa tamam denenebilir bi müddet daha ama şiddet var bu affedilemez bişey. Anlattoğınız kadarıyla bu adam psikopat. Kesinlikle ayrılın.

Önceki konunda da söylemiştim. Hergün daha kötü olmadan Ayrıl o adamdan baska kurtulusun yok

Eşini en iyi sen tanırsın
ama şiddet göz yumma
sana muhtaçtır bunu bil
Şu Erkeklerin hakettiğini verin lütfen

Bencede bunca seye maruz kalma n eyaparsa yapsin onun ki canda seninki degil mi benim aklim almiyor nasil dovebiliyorlar benim de babam annemi cok doverdi kucucuk hallerimle sahit oldum cok aglardim simdi kendim evlencem nisanlim bis3y yapiyo cok sert tepki veriyorum cunki babam aklima geliyo . Yani cocugun etkileniyo oyle veya boyle. Bosanmak cozum degil belki ama. Birazaklini basina getir ayni hatayi tekra yaparsa polise git uzaklastdirirlar. Akli basina gelir belki

anlattıklarınızdan yola çıkarak:
dayak
intihar eğilimi
melek olma

eşinizin psikolojik rahatsızlığı olabilir.
ben uzman değilim ama bu anlatılanlar bana borderline kişilik bozukluğu hatırlattı.eşiniz direk bir uzmana gitmek istemeyecektir. siz kendiniz bir uzmana gidin yaşadıklarınızı anlatın. belki sonrasında onu çift terapisine ikna edersiniz.
ama ben sevmiyorum onu diyorsanız, ne yapmanız gerektiğini zaten biliyorsunuz.

Eşiniz size şiddet uygulamış bırak da kırılsın ,boşver acıma onun yaptıklarını ne sen unutacaksın ne de o kıymetini bilseymiş.

Kırgın yeri inşallah size kalkan elleridir, hem de böyle alçı içinde kırgındır!

Cana kıymak o kadar kolaymı? Merak etme hiçbir halt yapamaz dene ve gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…