Anlamiyorummmm? ?? YARDIMMMM

Vodmod

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
42
7
36
30
Kızlar benim arkadaşımın arkadaşı olan bir erkek var ki bu çocukla zamanında tez hazırladığım bir kız arkadaşım kısa süreli flortlestiler.
Bi şekilde araları olmadı falan. Çocuk benim hoşlandığım kişinin arkadaş çevresinden. Beni önce instagramdan ekledi ben kız arkadaşım için kabul ettim ama daha sonra facebooktan ekledi onu reddettim. Çocuk asla mesaj falan yazmıyor ama her fotoğrafimi beğeniyor ve bunu özellikle fotoğrafı ekledikten 1 gün sonra ve gece yapıyor eklediğim fotoğraf benim kişisel fotoğrafım olmasa bile böyle yapıyor. Önceleri fark etmedim ama artık böyle yaptığını anladim. Sizce neden ? Ve neden mesaj atmıyor bi karın ağrısı varsa cevaplarınızı bekliyorum kizlaaar

Gayet normal bence.
Bahsettiğim kişiyle tanışmışligim yok kuzum. Sağdan soldan eklemesini anlamlandiramadigim gibi yaptığını da anlamlandiramadim haliyle. Daha önce bende senin gibi düşünüyordum ama artık epey tuhaf bir hal almaya başladı. Misalen eklediğim bi gönderiye 3 gün sonra beğeni atiyor ve bunu özellikle geç saatlerde yapıyor. İster istemez farklı geliyor insana. Cevabım için teşekkür ederim

Bahsettiğim kişiyle tanışmışligim yok kuzum. Sağdan soldan eklemesini anlamlandiramadigim gibi yaptığını da anlamlandiramadim haliyle. Daha önce bende senin gibi düşünüyordum ama artık epey tuhaf bir hal almaya başladı. Misalen eklediğim bi gönderiye 3 gün sonra beğeni atiyor ve bunu özellikle geç saatlerde yapıyor. İster istemez farklı geliyor insana. Cevabım için teşekkür ederim

Yani ben tanımadığım insanları pek eklemem instagramda ama 3 gün sonra fotomu beğenen de olur gece 4 de beğenen de ne zaman beğenmiş saat kaç da beğenmiş hicbir zaman bakmam demekki o zaman görmüş diye düşünürüm:)

Yani ben tanımadığım insanları pek eklemem instagramda ama 3 gün sonra fotomu beğenen de olur gece 4 de beğenen de ne zaman beğenmiş saat kaç da beğenmiş hicbir zaman bakmam demekki o zaman görmüş diye düşünürüm:)
Dediğim gibi arkadaş hatırına isteğini kabul ettim kız arkadaşliklarini bilirsiniz konuşmaları bittiği için benden stalk yapmakti amaç benim de sosyal medyada birebir tanımadığın insanları eklemeğimi bilin isterim

Bi yakınlaşması yok ise büyük ihtimal o saatlerde aktif sitede ve sırayla beğeniyor.
Çok şükür yok. Ama işte gündüz saatlerinde ortak takip ettiğimiz kişilerin gönderilerini beğeniyor bu kişi. Dediğim gibi uzun süre oldu takip edeli zaten onceleri bende o saatte görmüştür işte ne bileyim o saatlerde etkindir dedim ama sonra arkadaşımla konuşmalarının ekran görüntülerini falan atti arkadasim işte kıza senin benimle neden konuştuğunu biliyorum falan yazmış o şekilde konusmayi bitirmisler. Bu çocuk benim arkadaşımın arkadaşı yani aramızda kız arkadaşımdan başka bir bağım yok.

Dediğim gibi arkadaş hatırına isteğini kabul ettim kız arkadaşliklarini bilirsiniz konuşmaları bittiği için benden stalk yapmakti amaç benim de sosyal medyada birebir tanımadığın insanları eklemeğimi bilin isterim

Yok ben o cümleyi o amaçla yazmadım sosyal medya sonuçta istediğinizi eklersiniz tamamen tercihe bağlı.Sağdan soldan tanımadığım birinin eklemesini anlamlandiramadim yazmışsınız ya bende ona cevaben yazmıştım yanlış anlamayın yani bende anlamlandiramiyorum:)

Çok şükür yok. Ama işte gündüz saatlerinde ortak takip ettiğimiz kişilerin gönderilerini beğeniyor bu kişi. Dediğim gibi uzun süre oldu takip edeli zaten onceleri bende o saatte görmüştür işte ne bileyim o saatlerde etkindir dedim ama sonra arkadaşımla konuşmalarının ekran görüntülerini falan atti arkadasim işte kıza senin benimle neden konuştuğunu biliyorum falan yazmış o şekilde konusmayi bitirmisler. Bu çocuk benim arkadaşımın arkadaşı yani aramızda kız arkadaşımdan başka bir bağım yok.
Bu kadar kafa yormaya gerek yok bence. Bi hoşlantın yoksa çıkar takipten olsun bitsin.

Yok ben o cümleyi o amaçla yazmadım sosyal medya sonuçta istediğinizi eklersiniz tamamen tercihe bağlı.Sağdan soldan tanımadığım birinin eklemesini anlamlandiramadim yazmışsınız ya bende ona cevaben yazmıştım yanlış anlamayın yani bende anlamlandiramiyorum:)
Anladım çok güzel aciklamissiniz çok teşekkür ederim :)valla anlayan kaleye mum diksin :)hoşlandığım kişinin arkadaşı da olunca arkadaşlarım ona da bağladı bende objektif bir düşünce almalıyım dedim farklı açılardan görünüyor en azından

Kendimi ifade edemiyorum galiba arkadaşım. Zaten bahsettiğim kişi uzun zamandır hoşlandığım çocuğun arkadaşı.
Arkadaşım gayet düzgün anlatıyorsunuz da. Diyorum ki ona karşı bi hoşlantın yoksa çıkar arkadaşlıktan. Çünkü hoşlandığın erkek onun hesabından girip seni takip edip beğeni yapacağını düşünmüyorum. Ayrıca hoşlandığın kişi yanlış anlayıp ‘ondan arkadaşım hoşlanıyor’ diyip yani kendini geri çekebilir.

Arkadaşım gayet düzgün anlatıyorsunuz da. Diyorum ki ona karşı bi hoşlantın yoksa çıkar arkadaşlıktan. Çünkü hoşlandığın erkek onun hesabından girip seni takip edip beğeni yapacağını düşünmüyorum. Ayrıca hoşlandığın kişi yanlış anlayıp ‘ondan arkadaşım hoşlanıyor’ diyip yani kendini geri çekebilir.
Bu şekilde baştan soylemis olsaydınız keşke yanlış anlasilmisiz ikimizde. Çok doğru söylüyorsunuz tavsiyenize hak verdim gerçekten çok kötü olur bu durum teşekkür ederim :)

Hoşlandığınız kişi sizin ilginizi biliyor mu ?
Öyle olduğunu düşünüyorum çünkü belli ettim hatta bi gün bulusacaktik önce spora gidicem çıkınca geç olur gibi bir cevap verdi ardindan bende tamam deyip evime gittim. Yarım saat sonra hala dışarıdaysan buluşalım dedi fakat durumu anlattım daha snra ayarlamak üzere konuştuk falan. Ya durduk yere konusmak istemeyecegimi de bilecek kadar tanıyan biri beni ayrıca

Son düzenleme:
Back
X