Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bölük komutanına havale et , 2 şaplak yiyip 50 şınav cezasından sonra kendine gelirKızlar merhaba
Nişanlım 9 aylık asker 3 ayı kaldı gelmesine konu şu ki aslında beraberken çok büyük sorunlarımız yoktu ama içten içe beni hep bi kısıtlama bi kıskanma içindeydi. Askere gidince bu daha da tavan yaptı. Nerdeyse işe gelmemi bile çekemez oldu. Sabah servise binmeden aramalar, öğle yemeklerinde akşam çıkışta gün içinde devamlı aramalar vs..
Serviste onla biraz kısık sesle konuşuyorum çünkü sabahları insanlar uyuyor ve rahatsız etmek istemiyorum akşamlarıda aynı şekilde kimse benim özelimi bilmek zorunda değil diye düşünüyorum ama o bunu anlamıyor.. Tabi bide konuşacak bişey bulamıyoruz boş boş telefon açık duruyo bu seferde neden konuşmuyosun oluyoŞimdi de küsmüş bana paşam neymiş ben onla zorla konuşuyomuşum zannediyoki ben onu saklıyorum
söylemiyo ama ben anlıyorum onun konuşmalarından kendince kıskançlık krizlerinde yine pfff
Size sorum, bu kriz dönemini nasıl yönetmeliyim? Askerdeki birine yeniden güveni nasıl aşılayabilirim?
Teşekkürler canlar![]()
Ahahaaha:)) kesin bunu dusunuyodur afim gibi eminimm ahzina saglik ne gzl yazmissinTabi o askerdeyken sen başıboş kaldın ya... Şimdi senin işte, arkadaş ortamında filan etrafında erkekler fır dönüyordur..
Sen de arkadaşlarına, iş yerinde filan selam vermeye, hal hatır sormaya kalkarsın..
Nasılsın dediler mi, iyiyim dersen onlar da bundan ümitlenir, peşine düşerler..
Nişanlı oluşuna, yüzüğüne filan aldırış etmeden, kesin senin de aklını çelerler.. sen aklını kontrol edemiyorsun çünkü.!
Sonra sen askerdeki nişanlını unutursun, onu aldatır ve hatta nişanı atarsın filan.!!!
Evet cok rahat askerlik yapiyo ve calistigim haldee telefonu nu bikere bile acmamazlik yapmafim ama anlamiyo aldaticami saniyo sanirimm. Serviste insanlar sakalasiyo kendi arasinda ona bile karisiuo neden guluyolar diyeNeden güven aşılayacaksınız anlamadım?
Güvensiz bir yanınız mı oldu ki ilişkinizde?
Askerde olduğu için sizden başka saracak şey bulamamış, hepsi bu.
Soyledim canim bu sefer daha beter oljyor gizledigimi falan dusunuyor.Daha rahat konuşmamı istiyorsan servisteyken değil evdeyken ara de sen de...
oo bebeğim gelmiş konu açmış,kızım zaten karakterinde kısıtlamalı ruh varmış e birde buna 9 aylık askerlik psikolojisi eklenmiş,askerden gelince bu tripleri bir iki ay devam eder sonra fabrika ayarlarına dönerKızlar merhaba
Nişanlım 9 aylık asker 3 ayı kaldı gelmesine konu şu ki aslında beraberken çok büyük sorunlarımız yoktu ama içten içe beni hep bi kısıtlama bi kıskanma içindeydi. Askere gidince bu daha da tavan yaptı. Nerdeyse işe gelmemi bile çekemez oldu. Sabah servise binmeden aramalar, öğle yemeklerinde akşam çıkışta gün içinde devamlı aramalar vs..
Serviste onla biraz kısık sesle konuşuyorum çünkü sabahları insanlar uyuyor ve rahatsız etmek istemiyorum akşamlarıda aynı şekilde kimse benim özelimi bilmek zorunda değil diye düşünüyorum ama o bunu anlamıyor.. Tabi bide konuşacak bişey bulamıyoruz boş boş telefon açık duruyo bu seferde neden konuşmuyosun oluyoŞimdi de küsmüş bana paşam neymiş ben onla zorla konuşuyomuşum zannediyoki ben onu saklıyorum
söylemiyo ama ben anlıyorum onun konuşmalarından kendince kıskançlık krizlerinde yine pfff
Size sorum, bu kriz dönemini nasıl yönetmeliyim? Askerdeki birine yeniden güveni nasıl aşılayabilirim?
Teşekkürler canlar![]()