• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamlandıramadığım hareketler

Asker farklı bir ortam bunalmış belli tabii asker öncesi bu şekilde değilse yada iyice sahiplenmişse seni gerçek yüzünü göstermiş adam bildiğin kısskannçç

Bence nişanlına serviste dedikoducu insanlar da oluyor konuştuklarımızı sağdan soldan duyuyorum sonra ondan yüksek sesle konuşamıyorum de
Parmağımda yüzük var herkes görüyor biliyor nişanlı olduğumu de
Bunlarda işe yaramazsa 3 ay sabrediceksin.

Hmm yersiz kıskançlık nasıl aşılabilir bilmiyorum. Konuşup iyilikle telkin tek aklıma gelen.

Ya da madem askerde böyle rahat, her an arayabiliyor, siz mi onu arasanız sürekli...onun aramasına hiç fırsat vermeden kendi müsait olduğunuz anlarda sık sık arayın, bıkar belki .:KK48:

Aaaah ahhh nişanlımla birlikte bende askerlik yapmıştım resmen :D Eşim nişanlıyken çalıştıgım yere gidip geliyordu askerden izne geldiğinde falan filan o bunu rahatlatıyordu belkide. Mesela ben ofis arkadaşlarım erkek oldugunda ki bu genelde böyle oldu hep işte x abi selam söyledi, y sana selam söylüyor diyordum. Bunlar gerçekte de oluyordu ama. Yani onu rahatlatmak için böyle davranıyordum :) Aaah ahh o asker psikolojisi yok mu ? Allah kahretsin o psikolojiyi emi beni kahretmişti :D

Ne uzun kelime başlıktaki:KK45:

Askerde psikolojileri biraz farklı oluyo çok ilgi bekliyorlar erkekler sanırım sizinki de öyle:KK72:

Uzun dönem askerlik cidden cok zor benim nisanlim kisa donemdi ona ragmen baya zor gecti ve hep diyodu uzun donemlerin işi daha zor diye. tavri biraz normal özlüyordur seni. uygun bi dille konusmsyi dene.her aradgnda aciyorsundr sonuçta güvenle alakalysa

3 ay sabret bence uxaksınıx sen ne yaparsan yap askerlık pskolojısı ıle buna devam edıcek :)

Tabi o askerdeyken sen başıboş kaldın ya... Şimdi senin işte, arkadaş ortamında filan etrafında erkekler fır dönüyordur..
Sen de arkadaşlarına, iş yerinde filan selam vermeye, hal hatır sormaya kalkarsın..
Nasılsın dediler mi, iyiyim dersen onlar da bundan ümitlenir, peşine düşerler..
Nişanlı oluşuna, yüzüğüne filan aldırış etmeden, kesin senin de aklını çelerler.. sen aklını kontrol edemiyorsun çünkü.!
Sonra sen askerdeki nişanlını unutursun, onu aldatır ve hatta nişanı atarsın filan.!!!

Hiçbir şey yapamazsın canım :KK48: benim de erkek arkadaşım askerdeydi, türlü türlü kıskançlıklar yaptı. normalde hiç öyle biri olmamasına rağmen. dönünce düzeldi, normal basit kıskançlıklara indi. asker psikolojisi bambaşka bir şey. çekeceksin, biraz alttan al, arayabiliyorsan sen ara arada, 1-2 kez sesli konuş madem hoşuna gidiyor :KK48:

Neden güven aşılayacaksınız anlamadım?
Güvensiz bir yanınız mı oldu ki ilişkinizde?
Askerde olduğu için sizden başka saracak şey bulamamış, hepsi bu.

Kızlar merhaba
Nişanlım 9 aylık asker 3 ayı kaldı gelmesine konu şu ki aslında beraberken çok büyük sorunlarımız yoktu ama içten içe beni hep bi kısıtlama bi kıskanma içindeydi. Askere gidince bu daha da tavan yaptı. Nerdeyse işe gelmemi bile çekemez oldu. Sabah servise binmeden aramalar, öğle yemeklerinde akşam çıkışta gün içinde devamlı aramalar vs..
Serviste onla biraz kısık sesle konuşuyorum çünkü sabahları insanlar uyuyor ve rahatsız etmek istemiyorum akşamlarıda aynı şekilde kimse benim özelimi bilmek zorunda değil diye düşünüyorum ama o bunu anlamıyor.. Tabi bide konuşacak bişey bulamıyoruz boş boş telefon açık duruyo bu seferde neden konuşmuyosun oluyo:KK47: Şimdi de küsmüş bana paşam neymiş ben onla zorla konuşuyomuşum zannediyoki ben onu saklıyorum :KK45:söylemiyo ama ben anlıyorum onun konuşmalarından kendince kıskançlık krizlerinde yine pfff:mad:
Size sorum, bu kriz dönemini nasıl yönetmeliyim? Askerdeki birine yeniden güveni nasıl aşılayabilirim?
Teşekkürler canlar:KK68:
Bölük komutanına havale et , 2 şaplak yiyip 50 şınav cezasından sonra kendine gelir :KK70:

Tabi o askerdeyken sen başıboş kaldın ya... Şimdi senin işte, arkadaş ortamında filan etrafında erkekler fır dönüyordur..
Sen de arkadaşlarına, iş yerinde filan selam vermeye, hal hatır sormaya kalkarsın..
Nasılsın dediler mi, iyiyim dersen onlar da bundan ümitlenir, peşine düşerler..
Nişanlı oluşuna, yüzüğüne filan aldırış etmeden, kesin senin de aklını çelerler.. sen aklını kontrol edemiyorsun çünkü.!
Sonra sen askerdeki nişanlını unutursun, onu aldatır ve hatta nişanı atarsın filan.!!!
Ahahaaha:)) kesin bunu dusunuyodur afim gibi eminimm ahzina saglik ne gzl yazmissin

Neden güven aşılayacaksınız anlamadım?
Güvensiz bir yanınız mı oldu ki ilişkinizde?
Askerde olduğu için sizden başka saracak şey bulamamış, hepsi bu.
Evet cok rahat askerlik yapiyo ve calistigim haldee telefonu nu bikere bile acmamazlik yapmafim ama anlamiyo aldaticami saniyo sanirimm. Serviste insanlar sakalasiyo kendi arasinda ona bile karisiuo neden guluyolar diye:KK45:

Asker psikolojisi farklı olur, orada zaman bol ama yapacak şeyler kısıtlı. Bu yüzden düşündükçe insan paranoyaklaşabiliyor.:KK64:

o
Kızlar merhaba
Nişanlım 9 aylık asker 3 ayı kaldı gelmesine konu şu ki aslında beraberken çok büyük sorunlarımız yoktu ama içten içe beni hep bi kısıtlama bi kıskanma içindeydi. Askere gidince bu daha da tavan yaptı. Nerdeyse işe gelmemi bile çekemez oldu. Sabah servise binmeden aramalar, öğle yemeklerinde akşam çıkışta gün içinde devamlı aramalar vs..
Serviste onla biraz kısık sesle konuşuyorum çünkü sabahları insanlar uyuyor ve rahatsız etmek istemiyorum akşamlarıda aynı şekilde kimse benim özelimi bilmek zorunda değil diye düşünüyorum ama o bunu anlamıyor.. Tabi bide konuşacak bişey bulamıyoruz boş boş telefon açık duruyo bu seferde neden konuşmuyosun oluyo:KK47: Şimdi de küsmüş bana paşam neymiş ben onla zorla konuşuyomuşum zannediyoki ben onu saklıyorum :KK45:söylemiyo ama ben anlıyorum onun konuşmalarından kendince kıskançlık krizlerinde yine pfff:mad:
Size sorum, bu kriz dönemini nasıl yönetmeliyim? Askerdeki birine yeniden güveni nasıl aşılayabilirim?
Teşekkürler canlar:KK68:
oo bebeğim gelmiş konu açmış,kızım zaten karakterinde kısıtlamalı ruh varmış e birde buna 9 aylık askerlik psikolojisi eklenmiş,askerden gelince bu tripleri bir iki ay devam eder sonra fabrika ayarlarına döner;)

Back
X