• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamlandıramadığım ruhsal halim?

Bu benim... yorgunluk, bıkkınlık, sıkılmışlık, bağırma hissi, hayattan zevk almamak... daha da devam eder

Destek alacak durum derken bence zaten çoktan almanız gerekiyor.
Hepimizin sorunları var ama kendimizin doktoru olup, motive etmek zorundayız.
Ve nickinizi de değişin :D o da sizi olumsuz etkiliyor bence.

Birikmiştir, boyle durumlarda mutfaga girip tarifler deneyebilirsiniz. Ben kendimi kotu hissettigim zaman mutfaga giriyorum cok iyi geliyor ruh halime. Size iyi gelen bir sey bulup yapabilirsiniz. Tabi ki bunlar geçici çözümler sorunları çözmeden rahatlamak mümkün değil.

nasıl oluyor bunları cok merak ediyorum. yükselenim ikizler ne taşı taşıyayım mesela ve o taşın gerçeğini nasıl temin edeyim?
Canim ikizleri bilmiyorum aslında beyaz TV nin programına mine diye bir kız çıkmıştı YouTube da var onu bir dinle bütün burçlara öneri sundu

hayatımda her şey çok yolunda gidiyor.. fakat iki üç haftadır gün gün iç daralması yaşıyorum
retro mudur, merkür müdür, hava değişimi midir, totoya rahat batması mıdır bilmem

Bende aynı durumdayım. Her sey üzerime üzerime geliyor sürekli ağlamak istiyorum. Sonbahar hüzün ayı derler ondan mı bilmiyorum 🍂😒

Bende öyle. Bağırsam çağırsam rahatlayacakmışım gibi, ama hiçbir şey de geçmeyecek gibi. Cem Adrian Kül şarkısında diyor ya, ‘kalbimde bir yerde bir orman yanıyor’ tam olarak böyle.

Ben enerjiye cok inanirim, nickiniz dikkatimi cekti herseyiyle olumlu seyleri secmeliyiz diye dusunurum..
Bu genel hal covidin etkisi, ama destek alabilirseniz guzel olur kısta geliyor sizi zorlamasin ...

Bende öyleyim…İşin kötü tarafı benimle mutlu eder onuda bilmiyorum 🤷‍♀️ Bence yaşanılan bu hastalık sürecine alışmış gibi olsakta hepimizi çok etkiliyor.Yurt dışındayım Ülkemizde yaşanılan felaketlerden sonra daha da kötü oldum.Yangınlar,seller…Burada birikim yapalım ülkemize dönelim diye hayal ediyorken dönebilecek bir ülke kalmamaya başladı.Bu yüzden herşey anlamsız geliyor.Ben destek almaya karar verdim size de öneririm.

Mevsimsel depresyon olabilir. Mevsimsel duygu durum bozukluğu ya da İngilizce adıyla SAD de deniyor. Genelde kendi kendine geçer ama 1 ay filan sürebiliyor. Normalde ihtiyaç yoksa ilaç almadan, biraz kendini motive ederek, özellikle halin yoksa bile günlük 1 saatlik yürüyüş ya da spor yaparak geçirmeye çalışın.

Ben her sene yaşarım. Şu anda çok feci etkisi altındayım mesela..

Back
X